.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пяна за коса

Здравейте!Ще ви помоля ако може да ми дадете малко съвети какво да направя с косата си.Много е жилава и непокорна и не се поддава на манипулации от моя страна.Ако може да ми препоръчате някаква пяна за коса,която придава обем или къдри,но да е силна и косата да не се омазнява бързо.Знам,че трите са почти несъвместими,но все пак някой може да има идея.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Град
    Русе
    За мен най-хубавата пяна е на L`oreal за къдрици
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]За мен най-хубавата пяна е на L`oreal за къдрици
    Странно на мен не ми станаха никакви къдрици

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Странно на мен не ми станаха никакви къдрици
    сериозно аз по хубава пяна не съм имала ..слагам си я изчаквам докато изсъхне и косата ми става мноооого къдрева и яка...и мирише хубаво не прави пърхут или бяло по главата от самата нея
    ...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Една и съща пяна не действа по един и същи начин на различните коси.. поне от опит така знам И аз ползвам L`oreal и съм доволна. За по-добри къдрици, като си сложиш пяната си вържи косата на кок примерно.. или я омотай някак си.. при мен ефекта е много добър :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Аз също я използвам нея и съм предоволна

Град
    Blagoevgrad
    Аз ползвам черната на Taft и съм доволна.То си зависи и от типа коси.Има някои,които с каквато и пяна да се третират,не могат да се начупят.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    досега не съм пробвала тази на лореал,нооо съвсем скоро ще я пробвам ина4е аз съм доволна от пяните на тафт розовата,4ерната,синята за къдрици е супер!!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    L'Oreal или Taft черна
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Русе
    АЗ преди ползвах този синияя тафт за къдрици, но не ми хареса косата ми ставаше на места на клечици...Иначе да много зависи от типа коса.Моята е чуплива не мога да кажа че е точно къдрева..но като си сложа от пяната става още по къдрева
    ...

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив

Re: Пяна за коса

Цитирай Първоначално написано от mravu4kata
    Здравейте!Ще ви помоля ако може да ми дадете малко съвети какво да направя с косата си.Много е жилава и непокорна и не се поддава на манипулации от моя страна.Ако може да ми препоръчате някаква пяна за коса,която придава обем или къдри,но да е силна и косата да не се омазнява бързо.Знам,че трите са почти несъвместими,но все пак някой може да има идея.

Имам подобен проблем.. косата ми е дълга и не ще да се прави нищо ... начупкам я с пяна и след 30 мин. БУМ!!!!!!!!!!!!! и вече не е останало нищо, че даже и се исправя УЖАС! ползвала съм черния тафт - нищо ! Ползвала съм интеса - що годе бива... и аз нз к'во да права вече ..

Град
    Русе

Re: Пяна за коса

Цитирай Първоначално написано от beautiful_f
    Цитирай Първоначално написано от mravu4kata

Имам подобен проблем.. косата ми е дълга и не ще да се прави нищо ... начупкам я с пяна и след 30 мин. БУМ!!!!!!!!!!!!! и вече не е останало нищо, че даже и се исправя УЖАС! ползвала съм черния тафт - нищо ! Ползвала съм интеса - що годе бива... и аз нз к'во да права вече ..
    пробвайте с лак , за да се задържи черния на тафт е хубав
    ...

Ми за къдрици пробвай,след като се изкъпеш да се намажеш с някаква пяна(предложените са мн добри)и след това да изсушиш косата с дифузер ефекта е мн хубав(на мен ми става мн хубаво,а съм виждала и на приятелки също) успех
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Град
    Русе
    а сега се сетих на ейвън има един лосион за къдрици маже се след къпане и докатои се сушиш мачкаш косата тоий също е хубав
    ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от if4etU_bLg
    Аз ползвам черната на Taft и съм доволна.То си зависи и от типа коси.Има някои,които с каквато и пяна да се третират,не могат да се начупят.
    +1 ... на Taft черната е strong 5 .. тоест най-силната .. аз ползвам единствено и само нея! Опитвала съм всички марки с всичките им разновидности .. единствено тя ми прави страхотни къдрици, има фиксация, не се губи обема, не омазнява косата и стои дълго време !
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Ами предпоръчвам ти да използваш някоя пяна на Taft. Аз съм много доволен, но след като обработиш по желания начин косата ти, можеш съвсем малко да сложиш лак за коса. Но не прекалявай с него. Едно-две пръсвания, защото после косата ти изглежда гадно.. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си