- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана..
Здравейте!
Пише ви момиче на 15 години,което е мн объркано и наистина има нужда от помощ.Та ето го и моя проблем.С приятеля ми ходихме 5 месеца и половина.На него мисля че му умразна леко от мен.Един ден го попитах иска ли да скъсаме-той ми отговори,че не иска,а може просто да си дадем почивка за месец.Така направихме,но аз не издържах и още след втория ден му званах.На др ден и той ми звана.След това мина една седмица,в която не се чувахме- незнаех каде се намирам..мн болка мн сълзи...Преди 2 дена му званах и му казах всичко,което чувствам..казах му ,че го обичам,че не издържам без него..той каза ,че не е спирал да ме обича,но така без приятелка му е мн добре..много странно-на моменти ми звучеше така сякаш всичко ще бъде както преди а в друг момент нз..Попита ме кога ще му отида на гости(понеже не сме от 1 град..разстоянието м/у нас е 60км) и аз му казах,че ще отида сега след 2 дена..сега нз какво да правя..нз какво иска той..дали ме иска отново... мн ме е страх..Колкото и смешно да ви звучи аз го обичам мн силно и мн ме боли..от 1 година се познаваме и винаги сме имали едни такива взаимноотношения..а от 5 месеца нещата бяха мн сериозни..
Искам да ви чуя..кажете ми според вас заслужава ли си да се боря...
Благодаря на всички отделили време да прочетат темата и да дадат мнението си.
При положение че ти е казал че му е добре без приятелка явно е искал да ти намекне нещо(за взаимоотношенията ви).А и кфа е тая любов от разстояние бе хора 60км не са малко
, обаче ти се пак се бори за него щом го обичаш толкова.Пък и в крайна сметка да не тръгнете пак ше си намериш друг
![]()
Малко като сапунен сериал звучи![]()
"Когато те изгонят от едната врата, влез през другата!"
mi edin priqtel mi be6e kazal: "liubov,koqto q deli tramvainata liniq, ne moje da prosy6testvuva dylgo!" (ne go priemai bukvalno) Shvana li ideqta?
Първоначално написано от Riot
Явно иска да ти намекне нещо или да ти каже по най-лекия че иска да скъсате
Бори се, но умерено. Отдалечи се малко и ти, тогава може да се усети.
Животът е адът описан в Библията!
Lubov na rastoqnie naistina nestava, az imah edin opit i ne be6e mn uspe6en...a i kazva 4e bez gadje mu e po dobre ..nz![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Ами незнам какво да кажа..от разстояние е трудно ,но ние се виждахме в седмицата по 2 пъти и не се чувстваше чак толкова силно разстоянието...
А колкото до разговора ни..да,наистина беше ужасно..много беше объркано..както казах понякога всякаш иска пак да сме заедно,а в другия момент... ;( незнам..
Emi vij sega maaalko pochivka dobre mu se e otrazila na momcheto.Ne go sydi za kazanoto moje da go e napravil nesaznatelno ili ne znam.Ili moje bi e napravil namek.Nai-udachniq nachin vs da se razbere e da govorite otkrito za vsichko koeot vi interesyva i vylnuva vyv vashite otnosheniq.Haide uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
;( off horaa pisna mi..toky shto mi pisa v chetvartak da ne hodq..nqmalo da ima vuzmojnost..... ;(( nezdurjam veche
Бори се,направи вс възможно да оправиш нещата.Ако не стане,не му се моли.
слущай съцето си .. ако чувствата ти са много силни .. бори се за любовта му
kato go vidi6 go pregurni silno ako ti se raztupti surceto zna4i go obi4a6 pitai go kakvo toi e izpital nznam mila proto porobvai az sum ot rz i edna ot nai dobrite mi fr ima gadje ot 1 god i 8 meseca a toi e dobri4 ako ima jelanie 6te ste zaedno az te se vijdat mnogo rdko silnata lubov se dokazva tq e na 16 a toi na 18 neznam mila prosto probvai
Не знае какво иска или не знае как да се държи с момиче, в което е влюбен. Не се шашкай - иска да му идеш на гости, казва, че те обича. Ако идеш при него и той ти се изрепчи му бий един шамар и му кажи да се успокои малко.![]()
blagodarq na vsichki za mneniqta vi .. smqtam za posledno sled nqkolko dena damu zvanna i ako mi kaje tochen den dobre..ako li ne..kolkoto i da mi e trydno shte se otkaja..
mda i na men mi se struva nqkvo takova..sqka6 iska malko po malko da se otdeli ot tebmnogo mi e poznata tas istoriq...
Ami...chuhme se na ediniq den..i se rzbrahme da izleznem..na drygiq den mi pisa da ne hodq..popitah go zashto i otgovora beshe iskam da sprem da se vijdame..
ako do sega sum se zablujdavala i sum imala nadejdi do ot tyk nasetne veche totalno te ygasvat..srinata sym sus zemqta i naistina nz kakvo da pravq..s mnogo usiliq iztrih snimkite my sms-ite ...obache toi e oshte v syrceto mi...veche go nqma a e navsqkade okolo men... ;((