.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

болят ме топките.....

значи за втори ден ми се случва това - от следобяд до към 11 някъде като съм с гаджето страшно много ме болят топките докато се целуваме и такива неща постоянно ми е "изправен" знам че звучи много смешно но кажете нормално ли е това на някой случвало ли му се е? Иначе на другия ден ми минава но само докато се видим пак и после пак ме болят

бтв на 17 съм

Това е от пренапрежение. Смисъл като се видиш с гаджето се натискате а у, тялото ти иска секс да освободи малките войници ;д, ама това не се случва и се получава болката.
    Същото е като да лъскаш бастуна и да спреш точно преди да свършиш..

След среща си бий по 1-на чекия, че не е здравословно да стоиш постоянно така с болка..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Това е от пренапрежение. Смисъл като се видиш с гаджето се натискате а у, тялото ти иска секс да освободи малките войници ;д, ама това не се случва и се получава болката.

След среща си бий по 1-на чекия, че не е здравословно да стоиш постоянно така с болка..

Кое е смешното?
    Това е самата истина. Отиди и почети малко...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Cukata
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh

Точно така е и според мен...ако редовно мастурбираш не би трябвало да имаш този проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си