- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- само за момичета
хай аз сам 13 и се чудя защо в продължение на 2 месеца ми идва 2 пъти и това дали е нормално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
violin4i
I LoVe LINKIN PARK SO MUCH
Всеки месец идва по 1 път. На два месеца, два пъти е нормално, стига да не е седмица след седмица?!
m mojebi cikyla ti e neredoven ...mooje bi trqbva da otide6 na doktoryspex ??!!!
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от exclusive__16
Как ще е нередовен ?! Всеки месец идва цикъла, според мен е напълно нормално.
Обикновено трябва да ти идва горе долу на 28 дни, но отначало може да е нередовно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
някои не ме разбрахте имам предвит че август месец ми дойде два пъти и сега септември пак 2 пъти![]()
![]()
![]()
![]()
и искам да знам дали е нормално
violin4i
ne e normalno poprincip, no za tfoqta vazrast e normalno, sickala ti oshte ne e redoven i za tfa e taka.ako se pak si mn uplashena idi na doktor i toi shti kaje koto ti kazah i az![]()
ami ako ti e do6lo za pyrvi pyt naskoro e ne6to syvsem normalno i moje i po natatyk da byde taka za6toto o6te ne ti se e reguliral cikala
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
отдавна преди 2 години
violin4i
Ми те всички викат аааа то нормално да ти е нередовен, ама за по сигурно иди на гинекологдано да ти няма нищо успех
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!