- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прически...
Такива мнения ми бъркат в душата. Сериозно. Никой никъде не казва че прически. Човека е постнал интересна тема за дискусия. Престанете вече с тези глупости..
da ti kaja ako ne zabelqzva6 sam dala dalag otgovor i si ima po temata i sam zabelqzala 4e kvoto napi6e nqkoi ti vse 6te po4ne6 samo lo6oto da tarsi6 spri se ve4e,kato4eli si perfekten
Е, то си зависи от момчето. Все пак на всеки му отива даден стил. Нямам нищо против прическите, щом стоят добре и не деля хората на гелосани и негелосани, тъпо е. Въпросът е, че в днешно време много "мъжко" се е втурнало да прилича на "женско". Дънките в патъчките, розови блузки на карамфилчета и нз още какво. Изобщо прическата не е единствения критерий за мъжествяеността и добрия външен вид! Аз винаги съм залагала на естественото излъчване и предпочитам хората около мен също да са такива
ПС: от автора долавям сякаш някакъв упрек към почитателките на прическите.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
@cord Да проблем има. Като видя някоя метълка с военен чувал на гърба или някоя грозна прическа да ми върви по улицата (недай си боже да се надува) я правя крива и щастлива за цял живот. Споко само с думи. Тези които ги изброих са ми противни. Кво ? От форума ли ще ме изгониш![]()
Аз съм си НЕнормален, но ако стана нормален ще трябва да се задоволявам с такива като тебе. Не благодаря...
Kriske правилно си забелязала мойто момиче. Не ми ли харесва нещо не обичам да го крия. Казвам го директно. Това обаче няма нищо с правилата във форума, затова ако имаш проблем спрямо мене използвай опцията лично съобщение.
Ах да...За малко да забравя. НАУЧИ ДА СЕ КУОТВАШ. Данке !
всеки със стила си и с предпочитанията си.аз лично предпочитам по- небрежните
![]()
![]()
Модата-> грубо казано- за "празноглавите", които не могат да бъдат индивидуални сами по себе си и затова я следват. Като стадо овце...Първоначално написано от Alabalaportokala
Грижа-> прическата- да. Но гелчето е суета, която е характерна по-скоро за жените, отколкото за МЪЖЕТЕ.
Поддръжка е да се изкъпеш, да си изрежеш ноктите, да се подсртижеш....и т.н., НО гелчето за мен някак си отнема ДОСТА от мъжествеността.![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Празноглавите ? Кажи го на десетките хиляди в България които ползват гел за да придадат вид на косата си. Кажи го на милионите по света, кажи го на холивудските звезди. Индивидуалността не се състои в това да не ползваш гел когато другите ползват а да си изградиш собствен (персонален) стил за прическа която да е различна от стандартните. Мода ? Кой оттук не следва модата ? Всеки я следва и колкото да се мъчите да бъдете различни не можете да го постигнете. Затова съществуват т.н. тенденции за облекло при мъже и жени. Запомни тази дума. Тенденция !Модата-> грубо казано- за "празноглавите", които не могат да бъдат индивидуални сами по себе си и затова я следват. Като стадо овце...
Грижа-> прическата- да. Но гелчето е суета, която е характерна по-скоро за жените, отколкото за МЪЖЕТЕ.
Поддръжка е да се изкъпеш, да си изрежеш ноктите, да се подсртижеш....и т.н., НО гелчето за мен някак си отнема ДОСТА от мъжествеността.
Второ. Гелчето е суета за суетните хора, които се оглеждат дори по прозорците на автомобилите докато вървят. То придава свежест в косата и въобще в самия човек. А сега е време да обясниш защо отнема от мъжествеността и къде пише че било типично за жените да използват гела . Благодаря предварително ! Жените могат да си правят прически, това не означава че мъжете които също искат да си правят прически са гейове, педали етцетера
аз не смятам за педалско прическите с гел... ! ако става въпрос за Денислав, на него не мога да му гледам облеклото... за мен това е педалско... [!]
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Амм то като сте почнали, вземете да се и гримирате. Да речем спиралата придава обем и гъстота на миглите, дължина....сигурно много ще се хареса на жените, че така хубаво се "поддържате"? А и да, гримирането далеч не би отнело от мъжествеността, както и гелчето.Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Alabalaportokala нищо лично ма холивутските звезди се стремят да са максимално натурално красиви,вярно и те използват козметика,но не съм видял някой там да ползва гел.Изобщо гела е символ на мъжете,които изкат да турят нещо на главата си колкото да няма или да покажат "гъзарщина" и това е обикновнно в учлищните години.Изтинските козметични средства са доста по-елегантни и незабележими.Да си видял фешън тип в холивуд не,там всеки е индивидуалност която се подчертава.Затова бих казал ЗА потдръжката на косата но не с гел!
Ми на мен ми е все едно дали е с гел или без, въпроса е дали прическата отива на човека.
За мен модата си е чиста простoтия. Някои си там дизайнер казва, че лилавото е модерно и на следващия ден всичко живо в лилаво. Толкова ли обичат някои хора да се водят по ъкъла на другите!?
playin' basketball
Доста истини има в поста ти.Първоначално написано от chocolate`kiss
Колкото до това,че упреквам почитателките на прическите-упрек определено не е точната дума.Прсто им се чудя какво толкова им харесват "манекенски" причесчици.Да,"манекенски" е най-точно казано.Понякога(да не кажа доста често) оставам с впечатление,че повечето момичета харесват по-лигави типове с по-...как да ти кажа,по-женствено излъчване...Просто някакси такива като Кристияно Роналдо и Денислав ми се струва,че не излъчват мъжественост.
Не ме разбирайте погрешно,въпросът не е да си демоде или нещо такова.Също така съм против крайните изказвания,че примерно всеки,който си е сложил гел е педал.Истината е,че на всеки му отива различна прическа.Смешно ми е обаче как някой като си направи няколко бодлички и ги гелоса и веднага почва да се мисли за гъзе и манекенче.Аз поне не искам да изглеждам като такъв.Отново обаче казвам,че това не означава,че не трябва да спазваш някаква условна мода,а просто да бъдеш някъде в златната среда.Иначе ми се струва,че започва да избива на кич-с розовата тениска на Версаче,с гелосаната изрусена главичка,с очилцата,дето ти закриват половината лице...Не знам,сами преценете.
Ха-ха, тебе май яко те е яд, или да не кажа напра'о им завиждаш на тия момчета, хмхх... ноо както и да е.. и на мен не ми харесват тия прически, харесваха ми докато бях в 5-ти клас (оттогава са минали 2 год. само всъщност) и после се отегчих и отвратих направо, хах.
Да ти кажа-ми доста....... Прическата е доста важна част от външния вид.Първоначално написано от nekuv_tam
Ноо аз не съм много притенциозна поне-предпочитам момчето да не си пипа много-много косата (да не я гелосва, спиртосва, омазва и т.н.) и да ходи доста НЕБРЕЖНО (обичам я и самата дума
) в главата.
П.П. Е не е лошо за по-официални случаи да се посреше, дее....
Едит: П.П.2-Казвам само за прическата, че харесвам небрежна, иначе всичко да е на шест, ей!(без да си скубете веждите ест............)
Види се че няма какво да кажеш. Чак на гримирването отиде. Ами дай тогава хората като се къпят с вода ние да се къпим с лайна бе. Иначе не сме индивидуални, а така ще бъдем уникалниАмм то като сте почнали, вземете да се и гримирате. Да речем спиралата придава обем и гъстота на миглите, дължина....сигурно много ще се хареса на жените, че така хубаво се "поддържате"? А и да, гримирането далеч не би отнело от мъжествеността, както и гелчето.
Така е. Факт е обаче гела все пак се използва в холивуд от звездите, не за прически а за някаква помощна фиксация. Но се използва !Alabalaportokala нищо лично ма холивутските звезди се стремят да са максимално натурално красиви,вярно и те използват козметика,но не съм видял някой там да ползва гел.Изобщо гела е символ на мъжете,които изкат да турят нещо на главата си колкото да няма или да покажат "гъзарщина" и това е обикновнно в учлищните години.Изтинските козметични средства са доста по-елегантни и незабележими.Да си видял фешън тип в холивуд не,там всеки е индивидуалност която се подчертава.Затова бих казал ЗА потдръжката на косата но не с гел!
Хахахаха,да им завиждам?!Първоначално написано от StEaLtHy_girl
За кое по-точно да им завиждам?! Та нали ако им завиждах просто щях да се направя като тях!
![]()
А за яд-ами да яд ме е,но ме яд за самите момичета.Май критерият им е странен,но честно казано това си е техен,тоест ваш проблем.Не ми се обиждай,но ти си още едва 7-ми клас,сега мисленето ти е съвсееем различно от това,което ще бъд след 2-3 години да речем.Даже за теб сега е нормално да харесваш манекенчета,проблемът е,че май са доста такива момичета и то не само от 7-ми клас...
мм.. не
Поне мен не.. но повечето от класа са просто влУбени в такива... луди са по тях
Soy tu gitana, tu compa
fakt e 4e gela se izpolzva ama nqkoi prekalqvat napravo se otvra6tava6 kato im pipne6 kosata kato kamak parvo s presi, posle s gelove apak nqkoi i lak slagat sled gela hubavo e da si slaga6 gel kato ti har ama da e v ramkite na normalnoto
Въобще си нямаш на представа какви харесвам, така че..айде моля ти сеПървоначално написано от nekuv_tam
Също така си запазвай уважението към хората независимо на колко години са-не си мисли, че като си с 5 год. примерно по голям от еди-кой-си си Супер Любо (по мозък)...
Да, аз разбрах, че не ги харесваш тези прически и момчета (аз също) и не би се насилил да си направиш само за да те харесват няколко (или всички..) момичета. Но все пак те гложди това, че ги харесват толкова, а те всъщност не са нищо. Чувствала съм се така и съм го осъзнала, за това го казвам...
Относно втората част на поста ти,радвам се,че си ме разбрала съвсем правилно!Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Колкото до това за годините и за това какви харесваш-тук май не ме разбра.Не става дума,че като си седми клас си по-тъп,а става въпрос,че просто тогава начинът ти на мислене е друг,което може би би те ориентирало към онзи тип момчета,за които ти говорех,не говоря конкретно за теб,а по принцип.Просто с времето нещата се променят,аз например в 7-ми клас ходех всеки ден зализан,като всяка сутрин изхабявах по половин опаковка лак за коса...
..
Да, тук си прав. Има разни трикове явно, които главозамайват паталогично безмозъчни хора. НЕ СЛАГАМ ВС ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ! Но има много момченца, които така си вдигат акцизите, ама само на ум. Защото само това не стига. Ок са си "натуралните", които просто така си се харсват. Абе, модата си е мн коварно нещо. Гел (от който може да оплешивеят) и цигарка и айййде големите гъзари! Да не чувам нищо - супер са яки пък!!!Първоначално написано от nekuv_tam
Btw Денислав избщо не е невиждан красавец, даже леко ме дразни вирнатото ми носле (съвсем буквално, биологично казано). Кристиано обаче радва окотоАйде лека и пийс V
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Прически подобни на Денислав от Мюзик Айдъл са ми много противни. Присъщи са на децата, каквото е и той все още. Един истински мъж никога не би се сложил в такова нещо.. така че за тийновете са си ОК
Smile!?
Ами да и на мен ми харесват и изобщо не е гейско...защо всеки които реши да бъде различен или така нататък да е гей..успокоява ви мисълта че не ви е конкуренция или какво?Харесвани са такива момчета а дори и повече от обикновенните.И защо само за момчетата и с момичетата е така, след като си е напражила косата това какво означава че е лесбийка примерно ли?!?Глупости вече мислите незнам откъде...
И кво искаш да кажеш,че като им докарват много мацки те са педалски?
Уатевър... ккогато на човек му отива няма лошо да се носи така. Ти като излизаш както си станал... не е ничий проблем.
Въпроса не е дали са педали с тези прически или не .. всеки си решава как да изглежда ... но да харесваш човек заради прическата... или от обратната страна да се мислиш за най-големия и най-великия щото налиии си много в крак с модата е тъпо...