.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109

Hybrid View

Град
    TaM..
    ах...щях да забравя....косата на Денислав от предаването по БТВ не се прави с гел

Град
    На слънцето :>
    абЕ за кв0 в раздел люб0в бе хора ?

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Re: Прически...

Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
    Абе момичета,да ви питам,толкова ли ви кефят педалските причесчици и тия дет се водат "гъзарски" и "манекенски"? Щото на мене ми се вижда доста смешно некъв смешник дето си е сложил гелче по цялата глава и вече си мисли,че е адското гъзе...Обаче е факт,че вие им се кефите на такива.Говоря не само за такива като Денислав от Мюзик айдъл,а за всички подобни,както и за всички,дето като си сложат гел по цялата глава и си направят наколко бодлички и вече се имат за велики.Интересното е обаче,че и вие момичетата май ги имате за такива.На мен лично ми се виждат абсолютно педалски прически като тази на Денислав,а пък цели гелосани глави като на Кристияно Роналдо(вярвам,че и двамата споменати ги знаете),такива пък ми стоят все едно ти е мазна цялата коса.Мен не ме кефи да си правя такива прически първо,защото не ми харесват,а пък и защото трябва всеки ден да си миеш главата и почваш да имаш много пърхот.Аз си слагам малко гел колкото да си фиксирам малко бритона,но на много хора им се вижда странно и викат:"Тури неква прическа".

Та въпросът ми е,толкова ли ви привличат причесчиците?
    Тия прически са модерни, готини и красиви, а и момичетата харесват подобни хора, които се стараят да се поддържат.
    А ти що се кефиш на красиви и напраени момичета?
    На вас май не ви пука за външния вид.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Абе,първи номер си е най-добре.
    Всъщност,ако косата ти е права,ама права! е супер яко да си я пуснеш малко... колкото да имаш бритон и самата коса да ти стига до ушите г/д.
    Не мога да го обясня.
    Иначе всичко друго с гелове,вакси,пяни и ен знам си кво още е меко казано отвратително.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Всъщност,ако косата ти е права,ама права! е супер яко да си я пуснеш малко... колкото да имаш бритон и самата коса да ти стига до ушите г/д.
    Не мога да го обясня.
    Иначе всичко друго с гелове,вакси,пяни и ен знам си кво още е меко казано отвратително.
    И за кво да е отвратително?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на bishop

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Абе момичета,да ви питам,толкова ли ви кефят педалските причесчици и тия дет се водат "гъзарски" и "манекенски"? Щото на мене ми се вижда доста смешно некъв смешник дето си е сложил гелче по цялата глава и вече си мисли,че е адското гъзе...Обаче е факт,че вие им се кефите на такива.Говоря не само за такива като Денислав от Мюзик айдъл,а за всички подобни,както и за всички,дето като си сложат гел по цялата глава и си направят наколко бодлички и вече се имат за велики.Интересното е обаче,че и вие момичетата май ги имате за такива.На мен лично ми се виждат абсолютно педалски прически като тази на Денислав,а пък цели гелосани глави като на Кристияно Роналдо(вярвам,че и двамата споменати ги знаете),такива пък ми стоят все едно ти е мазна цялата коса.Мен не ме кефи да си правя такива прически първо,защото не ми харесват,а пък и защото трябва всеки ден да си миеш главата и почваш да имаш много пърхот.Аз си слагам малко гел колкото да си фиксирам малко бритона,но на много хора им се вижда странно и викат:"Тури неква прическа".

Тия прически са модерни, готини и красиви, а и момичетата харесват подобни хора, които се стараят да се поддържат.
    Да разбирам ли че да се поддържам означава да изглеждам все едно че току що съм обърсал мазния тиган от кюфтетата с косата си? Наистина ми е любопитно. Спластената коса вече да не би да е признак на чистоплътност?
    Welcome to the end of the thought process.

Град
    TaM..

Цитирай Първоначално написано от bishop

Да разбирам ли че да се поддържам означава да изглеждам все едно че току що съм обърсал мазния тиган от кюфтетата с косата си? Наистина ми е любопитно. Спластената коса вече да не би да е признак на чистоплътност?
    изобщо знаеш ли ко говориш? и донт тинк соу...не е задължително да я мажеш с гел ,пяна за да е модерна....то дори гел-а изобщо не знам зако го споменавате..тъи като пои4ето фешъни не го използват... П.С Стилизиращите продукти не са само за женския пол

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    абЕ за кв0 в раздел люб0в бе хора ?
    Любовта на хората к1м прическите....

Emi az pak ot dve godini ne sam si svalql gelo ot kosata, imam predvid 4e vseki den si praq bodli4kite prosto taka mi stoi po dobre ina4e kato mie dolu kosata mn mn mn zle mi stoi i liceto mi za teq 2 godini se e oformilo malko ili mnogo spored pri4eskata i sneq mi stoi mnogo po dorbe a i vsi4ki sa sviknali da me vijdat taka nikoi ne mie napravil problem za tova na edni im haresva na edni ne vseki s mnenieto si.A i kadeto kazaha 4e momi4eto nemoje da ti butne kosata-emi az i bez tova ne davam nikoi da mi pipa kosata taka 4e samo sled banq davam xaxaxa a i nqmam ni6to protiv ama samo da ne e kato na Desnislav4o ot music idol bla mqza na GEI...mn ligavo mu stoi ne 4 toi ne e ligav....
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Град
    At the world's end
    Az imam teoriq po vuprosa. Momichetata imat priqteli, koito prilichat na pedali ili sa pedali, govorqt kato pedali it.n., zashtoto gi chuvstvat po-blizki. Vse edno im e edna ot nai-dbrite priqtelki. Dokato ako izglejdash normalno te vuzpriemat kato normalno moche.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Не мога да го обясня.
    И за кво да е отвратително?
    Еми виж сега въпрос на вкус,за мене е смешно мъж с някаква нагласена прическа.
    А и тези прически са грозни.
    за бодличките пък да не говорим...

Град
    Пловдив
    Друго си е да си рошав

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    в темата "Любов" има "Прически" ами мене лично не ме кефят тези прически харесвам нормалните могат да бъдат с 2-3-4 см косичка (нещо тях започнах да харесвам) или на бодлички
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    аз харесвам момчета с разрошена коса...или нещо така по-небрежно.много е секси
    +1 подкрепям
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Ми ако говорим само и единствено за прическите, да, тея на Роналдо и Денислав ми хар.Обаче не на всеки му отива!

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    аз харесвам момчета с разрошена коса...или нещо така по-небрежно.много е секси
    +1 и аз така... Нехаресвам момчета които си слагат мн гел ,косата им става твърда и не е мн приятна за пипане :P

Баш пък Денислав ми е толкос противен ... Не моа да го понасям, прай са на голямото гъзе и са мислеше за най-якия и най-красивия от мюсик айдъл, ами и скочи да бии ЖЕНА .. къф мъж е бе??
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от verdjitO
    Баш пък Денислав ми е толкос противен ... Не моа да го понасям, прай са на голямото гъзе и са мислеше за най-якия и най-красивия от мюсик айдъл, ами и скочи да бии ЖЕНА .. къф мъж е бе??
    И на мен ми е адски противен обаче и на мене няква репортерка от "Сигнално жълто" да дойде и да ми приказва за майка ми не ще я счупя от бой...Ще я направя инвалид...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Не виждам смисъл в темата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не.Повече ме привличат дълги косици.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

kato mn se glasat v kosata i si slagat mn gel ne me kefqt,ama ako e po malko i da mu otiva e qko

Град
    Русе
    и на мен ми мязат на некфи педали,но не казвам,че са!...харесват ми момчета с къса коса...обикновена прическа...не некфа прекалено поддържана като на футболист едни такива са ми мазни...косата им изглежда спр мазна,което ужасно мн ме дразни!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Пич аз си я правя на иглички ма си я правя щот си ме кефи мене, пък ме боли х*я дали на момичетата им харесват, сутринта се купя, плъзгам косата през главата и пръскам малко с лак и тва е. 1 минута работа ми е. Педалско е кат се контиш пред огледалото 5 часа, и още по-педалско да го праиш тва за да те харесват момичетата.

Иначе хорското мнение мен хич не ме бърка, пък ако ме имаш за педал заради тва, тва си е твой проблем.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Anarion
    Има разлика между поддържани между гейски прически. Хубаво е косата да има някакъв вид и това може да се постигне, без да се излива 1 тубичка гел А момчетата, които се контят повече и от момиче, ги харесват само разни чалгарки и фешънки
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    men ne me interesyva,kakvi pri4eki si pravqt mom4etata,no ne moga da otreka,4e me kefqt bodli4kite +tva na metalite im e mn qka kosata pak i dori da ne se slaga6 gel nqma,za6o da se pritesnqva6,momi4eto 6e te har.,kakavto si,a ne da se pravi6 na nqkoi dryg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си