Абе момичета,да ви питам,толкова ли ви кефят педалските причесчици и тия дет се водат "гъзарски" и "манекенски"? Щото на мене ми се вижда доста смешно некъв смешник дето си е сложил гелче по цялата глава и вече си мисли,че е адското гъзе...Обаче е факт,че вие им се кефите на такива.Говоря не само за такива като Денислав от Мюзик айдъл,а за всички подобни,както и за всички,дето като си сложат гел по цялата глава и си направят наколко бодлички и вече се имат за велики.Интересното е обаче,че и вие момичетата май ги имате за такива.На мен лично ми се виждат абсолютно педалски прически като тази на Денислав,а пък цели гелосани глави като на Кристияно Роналдо(вярвам,че и двамата споменати ги знаете),такива пък ми стоят все едно ти е мазна цялата коса.Мен не ме кефи да си правя такива прически първо,защото не ми харесват,а пък и защото трябва всеки ден да си миеш главата и почваш да имаш много пърхот.Аз си слагам малко гел колкото да си фиксирам малко бритона,но на много хора им се вижда странно и викат:"Тури неква прическа".

Та въпросът ми е,толкова ли ви привличат причесчиците?

Нарушена т.1
moderated by oth_fenka