.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109

Hybrid View

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Предпочитам дългокоси момчета или такива със не много къса но и не много дълга рошава коса...

Цитирай Първоначално написано от Romeo_is_dead
    Пич аз си я правя на иглички ма си я правя щот си ме кефи мене, пък ме боли х*я дали на момичетата им харесват, сутринта се купя, плъзгам косата през главата и пръскам малко с лак и тва е. 1 минута работа ми е. Педалско е кат се контиш пред огледалото 5 часа, и още по-педалско да го праиш тва за да те харесват момичетата.

Иначе хорското мнение мен хич не ме бърка, пък ако ме имаш за педал заради тва, тва си е твой проблем.

хахах а не е педалско да го правиш за да те харесват мом4етата ако следвам логиката ти .... ако има такава не о4аквам отговор от теб нали не те бърка хорското мнение ...
    ~Remember,remember...25th of November~

По темата - не оби4ам мом4ета с дълги коси дори и да са маалко дълги
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от Anarion
    Има разлика между поддържани между гейски прически. Хубаво е косата да има някакъв вид и това може да се постигне, без да се излива 1 тубичка гел А момчетата, които се контят повече и от момиче, ги харесват само разни чалгарки и фешънки
    е ся ма ядоса .... зако пък точно "чалгарките" според тебе харесват момчетата, които се контят повече и от момиче.. мн е тъпо това което каза..аз лично не съм чаларка или металка ..много се нервя че вече почнахме да определяме хората по това какъв стил музика слушат..
    PS: съжалявам че се отклоних от темата но ми писна от такива изказвания

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    аз харесвам момчета с разрошена коса...или нещо така по-небрежно.много е секси
    +1

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    sorry za latinicata,ama ne sum na moq komp...
    suuper mnogo me nervqt teq pedalski pricheski, nz kvo tolkova im haresvat ve?!? mn mi sa smeshni, a ako si slojat i rozovi bluzkiii...(puke)

Цитирай Първоначално написано от [B
    o[N]b[O]n[I]]мен ли4но ме кефят по нормални4ки мом4ета...тези с тея 6антави при4ески са ми доста странни а и берно прили4ат на педали
    +1
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Вярно,че някой са много смешни,но си има и такива дето да им отива.Иначе аз..по-нормалните са по-сладки ;д

Re: g

Цитирай Първоначално написано от muscle
    az sum mom4e i absl me drazni niakoi det da se konti dva 4asa za nekva pri4eska ima takiva det bez da se namajat s gel ne izlizat
    az li4noi vuob6te ne polzvam gel!!!
    4e koi polzva gel.. vednaj sam polzval gel predi godini... lak se polzva ne prai kosata mazna i pri4eskata sedi krasivo..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си