.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Прически...

Абе момичета,да ви питам,толкова ли ви кефят педалските причесчици и тия дет се водат "гъзарски" и "манекенски"? Щото на мене ми се вижда доста смешно некъв смешник дето си е сложил гелче по цялата глава и вече си мисли,че е адското гъзе...Обаче е факт,че вие им се кефите на такива.Говоря не само за такива като Денислав от Мюзик айдъл,а за всички подобни,както и за всички,дето като си сложат гел по цялата глава и си направят наколко бодлички и вече се имат за велики.Интересното е обаче,че и вие момичетата май ги имате за такива.На мен лично ми се виждат абсолютно педалски прически като тази на Денислав,а пък цели гелосани глави като на Кристияно Роналдо(вярвам,че и двамата споменати ги знаете),такива пък ми стоят все едно ти е мазна цялата коса.Мен не ме кефи да си правя такива прически първо,защото не ми харесват,а пък и защото трябва всеки ден да си миеш главата и почваш да имаш много пърхот.Аз си слагам малко гел колкото да си фиксирам малко бритона,но на много хора им се вижда странно и викат:"Тури неква прическа".

Та въпросът ми е,толкова ли ви привличат причесчиците?

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka

мен ли4но ме кефят по нормални4ки мом4ета...тези с тея 6антави при4ески са ми доста странни а и берно прили4ат на педали
    СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !

nqam ni6ty protiv b0dli4kite.n0 imam kum gadnite mazni pedalski "frenski briton4eta"
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Не си падам по тези "прически".
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    nqam ni6ty protiv b0dli4kite.n0 imam kum gadnite mazni pedalski "frenski briton4eta"
    Кое се води "френско бритонче"?

Има разлика между поддържани между гейски прически. Хубаво е косата да има някакъв вид и това може да се постигне, без да се излива 1 тубичка гел А момчетата, които се контят повече и от момиче, ги харесват само разни чалгарки и фешънки

Супер фен
    Ти не искаш такава прическа не защото не ти харесва, а защото като гледам те мързи да се поддържаш толкова. Е явно другите които си ги правят им харесва и намират време за това. А то не е необходимо толкова ( е зависи от прическата все пак ). Аз почти всеки ден съм с прическа, всеки ден се къпя и ползвам шампоани против пърхут. Харесвам се така и не мързи да го правя, а напротив удоволствие е за мен.

Аз лично смятам че момичетата харесват такива прически, защото така момчето показва грижа и поддържаност, а на тях това им харесва.

ги харесват само разни чалгарки и фешънки
    Лично моето "контене" е 20 минутки с душа, обаче аз искам точно такива момичета да ме харесват. Метълките с черните гримаси и блузи, пънкарките, скейтърките, рапърките и другите чудовища в кофите.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ти не искаш такава прическа не защото не ти харесва, а защото като гледам те мързи да се поддържаш толкова. Е явно другите които си ги правят им харесва и намират време за такива време. А то не е необходимо толкова ( е зависи от прическата все пак ). Аз почти всеки ден съм с прическа, всеки ден се къпя и ползвам шампоани против пърхут. Харесвам се така и не мързи да го правя, а напротив удоволствие е за мен.

Аз лично смятам че момичетата харесват такива прически, защото така момчето показва грижа и поддържаност, а на тях това им харесва.

Лично моето "контене" е 20 минутки с душа, обаче аз искам точно такива момичета да ме харесват. Метълките с черните гримаси и блузи, пънкарките, скейтърките, рапърките и другите чудовища в кофите.
    Ами вярно е,че не ми се занимава да си подържам толкова прическата,но това в никакъв случай не значи,че не си подържам косата или че не се подържам като цяло.Но е вярно и че повечето подобни прически наистина не ми харесват,например като тази на Денислав никога няма да си направя...

Всеки с вкуса си
    Аз харесвам момчета с готини прически и защо да са педалски?? .. Тфа означава ли,че тези които не си правят прически не се поддържат?? ..Всеки си има собствено мнение и сам решава как да се прави все пак.
    just a kid۵

Супер фен
    Да отчета преди останалите да са казали нещо. Не казвам че е лошо да не си прическа или това показва липса на поддръжка. Просто повечето хора които не правят прически ги мързи да положат някакво усилие или не ми харесва да си слагат гел,пяна,лак и т.н.. Но в повечо случаи си е първото. Става като баснята на Лафонтен за "Лисицата и гроздето"

Град
    in my world!
    Hora vie po pri4eskite li sadite koi kakav e ima vsqkakvi momi4eta koito har vsqkakvi mom4eta taka 4e specialno kam mom4eto koeto e pusnalo temata ne se pritesnqvai!!! e vqrno e 4e kato vidi6 nqkoi ro6lio deto kato e stanal daje greben ne e prokaral prez kosata si ti e dosta sme6no vika6 si toq pak nqma li da se sre6e,i da vi kaja ima hora koito prosto pak kosata im ne stoi daje s gelove li4no moqta kosa mn pati sam q pravela sloja si tam pqna ili gel lak i tempodobni za 20 minuti pak si vazvra6ta vida taka 4e ima vsqkakvi kosi i vsqkakvi hora

Ммм аз само като си прдставя да речем, че ходя с някъв дет цялата му коса е с тонове гел и мииии се "додрайфва"... да тръгнеш да му барнеш косата ии тя вместо да..."нормалана" и приятна на пипане е няква втвърдена и някак си неестествена. Мен лично ме отблъскват гелосаните причесчици. А и не трябва ли момчетата/мъжете да са някак си по-мъжествени и неглиже? Тези "гелчета" просто са излишни.
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Град
    In Devil's Castle
    аз харесвам момчета с разрошена коса...или нещо така по-небрежно.много е секси
    someone else...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    И аз така!

Но харесвам и нормално подстригана коса 2-3-4 номер, не по-дълга. Абе честно казано не обръщам внимание на прическата, ако момчето е хубаво. А за педалски прически смятам тия изрусените - като видя някой такъв и ми се доповръщва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    Hora vie po pri4eskite li sadite koi kakav e ima vsqkakvi momi4eta koito har vsqkakvi mom4eta taka 4e specialno kam mom4eto koeto e pusnalo temata ne se pritesnqvai!!! e vqrno e 4e kato vidi6 nqkoi ro6lio deto kato e stanal daje greben ne e prokaral prez kosata si ti e dosta sme6no vika6 si toq pak nqma li da se sre6e,i da vi kaja ima hora koito prosto pak kosata im ne stoi daje s gelove - Да-да, не знам какъв гел ползваш, но има такива гелове които вдигат каквато и да е коса li4no moqta kosa mn pati sam q pravela sloja si tam pqna ili gel lak i tempodobni za 20 minuti pak si vazvra6ta vida taka 4e ima vsqkakvi kosi i vsqkakvi hora
    Такива мнения ми бъркат в душата. Сериозно. Никой никъде не казва че прически. Човека е постнал интересна тема за дискусия. Престанете вече с тези глупости...

Град
    Русе
    Ти не искаш такава прическа не защото не ти харесва, а защото като гледам те мързи да се поддържаш толкова. Е явно другите които си ги правят им харесва и намират време за това. А то не е необходимо толкова ( е зависи от прическата все пак ). Аз почти всеки ден съм с прическа, всеки ден се къпя и ползвам шампоани против пърхут. Харесвам се така и не мързи да го правя, а напротив удоволствие е за мен.

+1 харесвам момчета които се поддържат и си правят прическа!
    ...

Цитирай Първоначално написано от СмърФ
    Ммм аз само като си прдставя да речем, че ходя с някъв дет цялата му коса е с тонове гел и мииии се "додрайфва"... да тръгнеш да му барнеш косата ии тя вместо да..."нормалана" и приятна на пипане е няква втвърдена и някак си неестествена. Мен лично ме отблъскват гелосаните причесчици. А и не трябва ли момчетата/мъжете да са някак си по-мъжествени и неглиже? Тези "гелчета" просто са излишни.
    Евалата! Точно това щях да питам,дали момичетата не обичате да ни галите косите,а тя като е цялата някаква гелосана и стои като мазна...Не знам.Още веднъж обаче едно голямо браво за всяка една дума в поста ти.
    Аз самият си слагам гел само на бритона(но не го вдигам нагоре),но ако трябва да избирам между това да си махна и бритона,за да няма на какво да слагам и гел, и това да бъда с "манекенска" причесчицапо-скоро бих избрал първото

Супер фен
    Неглижета ги оставете назад. Да отчета в 21 век сме. А вие ?

teq gelosanite "petleta"/kakto vika daskalkata po bel / men li4no ne me privl4at ......dori obratnoto otvra6tavat me....ama tva si e moq vkus ....az li4no nqmam pretenciii za pri4eskata na mom4eto ,sus savsem kusi4ka kosa staaa,no umiram za mom4eta s kudravi /mnogo 4uplivi kosi .......sa da ne si predstavite nqkuv metul s dulga kosa

Да, и затова всички са толкова повърхностни ии гелчето е на първо място.

it's fear

Супер фен

Гела и прическата не са синоними на перфектност, повърхностен и точност. Не си бий грозни филми.

Гела и прическата не са синоними на перфектност, повърхностен и точност. Не си бий грозни филми.
    naprotiv v 90% ot slu4aite takiva natrufeni mom4eta sa povurhnostni

Добре, а на какво тогава?
    it's fear

Супер фен

Добре, а на какво тогава?
    Мода, грижа, поддръжка.

naprotiv v 90% ot slu4aite takiva natrufeni mom4eta sa povurhnostni
    Колко глупав трябва да е един човек че да съди за другите хора по това дали си слагат гел на косата или не ? Колко ? Много или прекалено много ?

Град
    Smolqn
    Ами мен лично не ме кефят момчета, които приличат на подвижен козметичен магазин. Продпочитам по "нормални". И все пак всеки трябва да бъде такъв, какъвто е!

Някъв проблем ли имаш пич!? Твое си е правото да не харесваш стила, ма няа нужда от обиди... мн моля!!! Щом харесваш лигли-харесвай си... но не обиждай нито мен нито стила, както аз не обиждам твоя...последните думи мисля да ги спестя!
    playin' basketball

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си