Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
Абе момичета,да ви питам,толкова ли ви кефят педалските причесчици и тия дет се водат "гъзарски" и "манекенски"? Щото на мене ми се вижда доста смешно некъв смешник дето си е сложил гелче по цялата глава и вече си мисли,че е адското гъзе...Обаче е факт,че вие им се кефите на такива.Говоря не само за такива като Денислав от Мюзик айдъл,а за всички подобни,както и за всички,дето като си сложат гел по цялата глава и си направят наколко бодлички и вече се имат за велики.Интересното е обаче,че и вие момичетата май ги имате за такива.На мен лично ми се виждат абсолютно педалски прически като тази на Денислав,а пък цели гелосани глави като на Кристияно Роналдо(вярвам,че и двамата споменати ги знаете),такива пък ми стоят все едно ти е мазна цялата коса.Мен не ме кефи да си правя такива прически първо,защото не ми харесват,а пък и защото трябва всеки ден да си миеш главата и почваш да имаш много пърхот.Аз си слагам малко гел колкото да си фиксирам малко бритона,но на много хора им се вижда странно и викат:"Тури неква прическа".

Та въпросът ми е,толкова ли ви привличат причесчиците?
Тия прически са модерни, готини и красиви, а и момичетата харесват подобни хора, които се стараят да се поддържат.
А ти що се кефиш на красиви и напраени момичета?
На вас май не ви пука за външния вид.
Да разбирам ли че да се поддържам означава да изглеждам все едно че току що съм обърсал мазния тиган от кюфтетата с косата си? Наистина ми е любопитно. Спластената коса вече да не би да е признак на чистоплътност?