Някой може ли да каже некав хубав фондютен [ама да не е много тъмен , да е по светличък] и дай пикчета ако може
Аз използвам на Impala....и съм много доволна...
Отиваш в някой козметичен магазин и там ще ти кажат кой номер ще е за твоя цвят на кожата.
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
[quote="ResPekT333"]Аз използвам на Impala....и съм много доволна...
[quote]
+1
izpolzvam na oriflame.. to savsem ot skoro zapo4nah da si slagam fondiuten..ta misylta mi e 4e ne e lo6 pone az taka si mislq![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
И аз съм с две ръце за "Impala"![]()
Az sum izpolzvala i na Impala i na Oriflame i sum dovolna i ot dvata, ima oshte edin koito mi haresa, no ne si spomnqm kak se kazva![]()
:P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Pure Makeup на Maybelline... номер 10 или 20 те са по-светли цена: 12.50лв.можеш да го намериш в парфюмерии
или другия вариант ACtipur той е много добър за проблемна кожа. Цена около 16 лв. между другото само в апетеките го има.
ПС:И от двата съм много доволна.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
[quote="if4etU_bLg"][quote="ResPekT333"]Аз използвам на Impala....и съм много доволна...
oleeeeeeeeee vii ste ludi be teq eftini fondioteni ujasni sa ..li4no moe mnenie i na dr moi poznati hxah .. emi pak po temata naistinaa prepora4vam ti na maybelline new york pure mn e hubav v edna svetlo sinq opakovka e ..mn hubavo pokriva i e lek .. ima tam raznovidnosti ot cvetovete..sega izpolzvam pak na manhatan antibakterialniq zashtoto mi izleznaha edni pap4ici..i toi e hubav ;]+1
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
[quote="Ch0c0la73"][quote="if4etU_bLg"]+1...Tozi Maybelline New York Pure make up e mn hubavПървоначално написано от ResPekT333
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Manhathan или L`oreal ! От любопитство съм ползвала и на AVON и Oriflame, но не съм доволна, освен от Jordani Gold на Oriflame!![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Jordani Gold na men sa mi kazali 4e e za po zrqla koja, a az sega izpolzvam edin Visions na Oriflame, toi e za momi4eta na na6ata vazrast- za mlada kojaПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
![]()
MAYBELLINE NEW YORK PURE MAKE UP IS THEEE BESTTT!!!;] hxah
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Mannhatan COVER 75 nomer mnogo e hubav i ne zapu6va porite i e dostymen mejdu 8-9 lv e zavisi
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Stiga ste se pleskali s tiq pomii!"Impala" i pr.pffff,sled tova dokato se osuznaete kojata vi e povehnala kato izstiskana guba za banq!Po-dobre vlojete nqkoi drug lev v pove4e,a ako nqmate vuzmojnost po-dobre izob6too ne se pleskaite s tezi bokluci!!!Az izpolzvam na "Maybelline New York Pure"i na "Loreal","Astor" i sum dovolna,pozlaval sum i na "Impala",moje da ima efekt,no ne e ka4estven!!!
Аз съм най-доволна от Манхатънския антибактериален ФДТ, но и на Мейбълин Пюр Мейкъп не е лоша... струва ми се обаче, че малко поизсушава кожата, но за мазна кожа би бил идеален!
Офф топик: Извинявам се за малкото отклонение, но като става въпрос за ФДТ, някои знаели от къде мога да си набавя Extreme velvet на Yves Rocher (от Русе или София):
![]()
Аз съм доволна от Max Factor. И ползвам най-светлия.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Наистина фон дьо тен-а е нещо за което си струва да дадеш повече пари,но да знаеш със сигурност,че ще изглежда страхотно и няма да си съсипеш кожата!Такива неща като "Impala" и "Oriflame" и аз съм ползвала и мога да кажа,че са абсолютни боклуци!Аз ти препоръчвам L'oreal,Bourjois,Lumene или Revlon,всичките са много добри! Max Faktor не съм ползвала и немога да изкажа мнение,но съм чувала само добри отзиви!
Kakuv si vze?Първоначално написано от pepi_090
ами аз използван на Bourjois новият много е хубавима си апликатор и се нанася много развномерно и бързо
![]()
+10000000 Какво сте започнали всички да се клепате с този боклук Импала не знам! Замислете се малко може ли един качествен фон дьо тен да струва 5 лева? Тези на Ейвън и те са същата работа. Все пак за лицата ви става въпрос. Замислете се малко с какво ги клепате!Първоначално написано от pepita87
По темата: Ползвам на Bourjois и антибактериалния на Манхатън и съм много доволна.
+1 ! Аз въобще не ползвам фон дьо тен ,защото няма нужда , но ако ще ползвам ще е някой качесвен !Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
като гледам има доволни от MAYBELLINE NEW YORK PURE MAKE UP май ще си го взема![]()
+1Първоначално написано от ne6toto