.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: бенки

бенки

Може ли да се махат бенките и има ли някаква опасност ако си ги махна ,имам доста бенки и много не ми харесва , та ако знаете дали може и къде кажете.И дали има такива в Люлин 3 аз съм там ....

Ami az ne sam mn zapoznat, no sam 4uvala 4e tezi s mn benki tr da gi sledqt za6toto mogat da polu4at ili ve4e imat rak na kojata. zatova po dobre otidi na dermatolog
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Blagoevgrad
    Лелее как ше имаме рак на кожата,бе,хора не ни плашете Бенките са безобидни стига да не ги чоплиш и раздразняваш.Аз също имам страшно много,но пък в това ми е чара Примирила съм се.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^всъщност бенките са индикатори за рака, ако започнат да се появяват нови, но специфични тъмни или не, надигнати от кожата, (всъщност не съм абсолютно сигурна, че са точно тези) е индикация за кожен проблем и е хубаво да се отиде на лекар

за мен всяка бенка по лицето е по-добре да се махне, изключвам тип Мерилин Монро, но малки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Sliven
    Ако ги махнеш може да се получи рак на кожата, иначе ги прикривай с фон дйо тен.
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Голям фен
    Абе бенките според мен са си супер секси и при момичетата и при момчетата.Имам един приятел,чието лице е осеяно с бенки и си изглежда страхотно Те са част от цялостният чар на даден човек.Не си ги махай.И аз имам бенки-по ръцете(на лявата е една голяма),по коремчето,на гърдите.Винаги съм ги харесвала.
    Сещам се сега за Енрике Иглесиас,който в началото на кариерата си имаше една голяма бенка на лицето си,но си я махна вече.Е сега е като "всички" останали,а с нея си беше уникален и единствен.Ако ме разбираш

Град
    SomEwheRe...
    И аз имам доста бенки но съм се примирила по добре не си ги махай може в това да е чарът ти

Град
    sofiq o.k
    ами аз зам 4е само по еперативен пут стаа то и аз имам ама неми пука да каа за пртоокола :P на 1 рака имам 8
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    bojeeee ... az imam mnogo ...ama kaf 4ar we hora ... tfa si e NAPAST BOJIQ .... MRAZQ GI !!!!!!!!!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от if4etU_bLg
    Лелее как ше имаме рак на кожата,бе,хора не ни плашете Бенките са безобидни стига да не ги чоплиш и раздразняваш.Аз също имам страшно много,но пък в това ми е чара Примирила съм се.

като прочетох предния пост направо се стресирах... сега като прочетох твоя се успокоих... моля не пускайте такива стряскащи отговори

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    офф бих ги махнала ...шото имам в излишак ...но ме е малко страх ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Аз имам повече луничи.. и повечето ми бенки са по гърба

-4arovnata-
    bojeeee ... az imam mnogo ...ama kaf 4ar we hora ... tfa si e NAPAST BOJIQ .... MRAZQ GI !!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    i az imam, nad gornata usna no me e strah da q mahna...... pak i sma i sviknala... ne mi pravi vpe4atlenie ikakvo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    У нас Си (=
    Дерматолог ми е казвал, че махането на бенка може да има много сериозни последствия, дори и смърт. Не се шегувам. Наистина е много сериозно. Махат се само тези, които са по-подути, по-тъмни...абе по-различни от нормалните, защото могат да предизвикат рак на кожата.
    А иначе махането на 1 бенка струва около 60 лева в Русе.
    Аз не бих рискувала. Всички имаме. Приеми ги като всичко останало в теб-не искаш да си махаш второто око, нали?

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз също имам много, най-вече по гърба..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

az pone sum 4uvala 4e vsqka benka e nerazvita rakova kletka (nz kolko e vqrno, no po-dobre ne se zanimavai s tva..ima benki koi to se mahat naistina 6toto pre4at, a i si mislq 4e osven ot esteti4na gledna to4ka iska6 i ti ...no po-dobre nedei) zavisi kude sa, no nqkoi naistina stoqt mn sladko...

Цитирай Първоначално написано от kocko
    ами аз зам 4е само по еперативен пут стаа то и аз имам ама неми пука да каа за пртоокола :P на 1 рака имам 8
    само 8...аз на едната имам около 25 Но не всички са бенки.Повечето са просто петънца.Иначе съм говорила с дерматолог махат се само тези,които могат при разраняване да ти направят много проблеми.Обясниха ми как се премахват такива.Злобно изглежда и звучи,но не боли.На татко му махнаха една такава,каза че нищо не е усетил.Има друг вид които са като брадавички.Те са големи дразнители.Могат да се махнат с копринен конец се завръзват и падат.Иначе се горят.НЕ прави каквото и да е без да си бил при лекар!

as imah rakova benka! polu4ava se ot mn slunce ili draznene! mahnaha q no mi ostana beleg! otidi na kojen, ako ne e opasna ne q pipai za6toto ostava grozen beleg! as sajalqvam za moita ma nqma6e kak!

Махат се,да.Кака ми си я махна и нямаше никакви проблеми ... само я маже всеки ден с няк'ва паста.

i az imam benki navsqk1deeeeeeeee...yjas... k1v char..... moje li da mi dade poveche info pls
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си