- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Twa lub0w Li e..[!]
Taka> suajalqqm 4e 6e vi razpravqm dramite mi n0 nevijdam dr na4in da p0ly4a svesten 0tg. .. . M0m4e ot klasa mi zap04na da me svalq na sk0ro vreme v na4aloto se durpah tui katy mi izglejda6e acki glypav . .n0 sled 3 sedmici zap04va6e leko leko da mi haresva
P0st0qnno me gu6ka6e s vremety zap04nah i az .. haresvah g0 naistina mn0go daje m0ga da kaja 4e g0 0bi4ah..
vednuj se celynahme pred celiq klas i celuvkite pr0duljavaha kakty i pregrudkite. .. 4akah s net1rprenie denq v k0it0 6tqhme da 0tidem na edna exskyrziq v varna . . . n0 tam si4k0 se pre0b1rna na0paki sled si4k0 prejivqn0 toi re6i da mi kaje 4e si har edna ot priqtelkite mi i t0 kolko- 90% . .ne my kazah ni6to pr0sto se odr1pnah
minaha d0sta dni i nie o6te bqhme v varna . . t0i ve4e se d1rje6e razli4n0 priqtelski n0 ne i p0ve4e zat0va re6ih 4e 6te my 0tm1stq za vsi4k0 . .za vsqka neg0va celyvka. . za vsqka negova l1ja. . izpratih my sms ''brav0 . . izigra d0bre r0lqta si . . (finger) '' toi mi izprati ''I miss y0u'' ostanah iznenadana s kakv0 nahalstv0 m0je da snabden 4ovek. .
n0 za mene nqma6e zna4enie az s1m 4ovek k0ito ne t1rpi bolka. . -p0slednite 2 ve4eri- . . .1-ta ve4er tancyv6e sam0 s men . .2 -ta ve4er ne me p0gledna zat0va si kazah ''t0i gybi'' i tancyvah s nai d0briq mi priqtel . .znam 4e 6te kaje4ete 4e priqtelstv0 s mom4e nqma i tui i stana okaza se 4e t0i me haresval. .n0 tova nqma zn. .sled tancite t0q det haresvam otide da spi v staqta na dr momi4e . .i s t0va az re6ih da sloja krai i da b1dem sam0 priqteli. . pravihme kup0n s m0q nai d0b1r fr . . na vr16tane v avt0busa toi kaza 4e g0 e napravil za da me zabravi n0 nem0je i 4e me obi4al s cqloto si s1rce . . togava ne kazah ni6to. . 0tv1tre me b0le6e acki mn n0 my kazah ''4e ve4e e tv1rde kusn0 za 0bqsnenie i 4e e zgafil mn0go''. .preg1rnahme se[!] Sled vsi4k0 tova vse o6te iam 4yvstva k1m neg0. .t0i s16to ima p0st0qnn0 kazva 4e me obi4a . .v1pr0sa mi e zaslyjava li si da se zanimavam s neg0 vse o6te . . BTW golqm e jenkar
![]()
Издребнели момченца,превзети лигли и комплексари - Full reSpecT и пътя!
... ДА, обичам се!Обичайте се и вие.._(_
- M0n4y `Bi4a` Marixyan4y => s0o much {p}
след като имаш чувства към него, и той има някакви симпатии тръгнете... нищо не губитеа това че те обичал ще го разбереш сама с времето...
УСПЕХ
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Прости му...![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
+1Първоначално написано от monkata93
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Прости му,опитайте се да бъдете заедно щом се харесвате,НО моят съвет е да имаш едно на ум и да не му се доверяваш никога на 100% или поне докато не докаже,че заслужава доверието ти!
Just haters make me famous! εĭз
Ако още имаш чувства към него, както и той .. прости му![]()
Първоначално написано от evelinka1122
+1 :P :P![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Абе на колко си? Кви са тия проценти? Тва го има в 1ви, 2ри клас! Прости му...
Животът е адът описан в Библията!
1.Научи се да пишеш
2.Какви са тези лапешки истории
3.Понеже съм добричкаще ти кажа само това-разкарай го тоя.Да не е последния мъж на тази земя.И всеки може да ти каже,че те обича,но не всеки да го чувства.Айде със здраве
![]()
аве остаиго ако те харесва6е и оби4а6е няма6е да те нарани така и да се 4ука с друга по добре го забрави![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
История с доста поврати,но ти като цяло сама трябва да знаеш дали си заслужава да си с него или не,защото го познаваш,заявяваш,че е женкар и може би това те отблъсква от него!Може сега да е искрен,но няма как да си сигурна дали няма пак да реши,че харесва някоя твоя приятелка или съвсем друго момиче,поговорете двамата и ако наистина и двамата имате чувства и той е осъзнал грешките си,биха се получили много добри отношения,защото въпреки всичко явно си пасвате.Надявам се да се разберете,успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Twa lub0w Li e..[!]
научи се да пиШеШ мА к р А в О [!]
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Понякога още един шанс променя живота,на този който го дава и на този който го дават!Всеки човек греши,и заслужава втори шанс!Това е моето мнение![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
saglasen s1m neseki moje da go 4ustva az s1m mom4e i momi4e ot 1via p1t kogato tr1gnahte mi kaza obi4am te e kolko be6e taka samo tq si znae sigoren s1m 4e ne e taka4e nese doverqvai 100% na tazi dumaПървоначално написано от scanadal
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Въобще не съм си правил труда да чета напиши го на кирилица и може да го прочета и да пробвам да ти помогна![]()