- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зала Христо Ботев
Такааа... рискувам всички да ме сметнат за пълен олигофрен аххаха, ама не си помня паролите за другите профили да не се излагам![]()
.
Та, утре съм на концерт във въпросната зала Христо Ботев, а единствените ми познания за нея са, че е в Студентски град, което не ми помага много много аххаха. И естествено се сещам, че не знам къде е точно един ден преди концерта , щото съм супер с организацията.
И да кажем, че студентски град ми е пълна мъгла и знам само Зимния... и ми е малко тегаво да се оправя с някви диви карти.
Та, разчитам на благоволението на любимите ми съфорумци да ми обяснят как, мама му дейба, да стигна до зала Христо Ботев, като се водите по единственият ми познат ориентир хаха.
И ако приемете Плиска или Орлов като отправна точка....
Който има нерви да пише обяснение като за олигофрени, ще съм му адски благодарна да го сподели с мен и ше го черпя една бира^^.
Хора, разчитам на вас ^^.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)