- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко си интелигентен ?! ;]
Cold_Tearsss, нещо много идентично го раздваме. Малко прекалих със смаляването на снимката, 150 е резултата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
155![]()
И да питам някой по-светнат да каже, на лаптоп клавиатура като липсва Print screen бутонът, kak се прави screen shot?Предположих, че е с бутона insert, aма не e . Пробвах и с паралелно натискане на function бутона и insert, но пак не стана.
Да не си с HP? При мен е точно fn+insert, после давам ctrl+z (paste) в paint-a
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пробвай ctrl+insert
IQ = 132
Ами, очаквах, че ще е 100+.. и все пак не очаквах да попадна в "IQ над 130 - Много висока интелигентност ".![]()
133
и недей да лъжете ;D
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
118
Някои въпроси ме мързеше да ги мисля и цъках на тото.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
124 е моето (:
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
128Ама има един некоректен въпрос с 2 картинки дето се повтарят.. И това за рибата и там един текстов въпрос от първите, които се сещам, че го забравих ;Д
122
10 букви :d
Достатъчно интелигентен,за да не правя това смешно подобие на iq test
126
======
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби