- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми - въпрос.
Здравейте. Искам да попитам дали в момента е на мода бретона при момИчетата? Защото аз мисля да си оставя бретона да порастне(да стане колкото другата ми коса дълъг). Още един въпрос-на мода ли са диадемите? Аз съм пристрастена към тях.Моля, дайте ми някакви снимки на модерни прически в момента-за дълга до средата на гърба коса, чуплива, кестенява. Ще съм ви много благодарна!
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
ами начи:
Първо чух че бретона не е на мода вече така че не се притеснявай - пускай го дълъг.
а за прическа - нз кое точно е модерно .. според мен по важно да е готино и най вече да ти ходи
Моят съвет за такава коса е примерно може да се подстрижеш на стъпала и с маша за коса само краищата да навиваш иу ще стане готино .. Това е само примерна прическа ..Дългата коса има мн варианти за носене .Просто експериментирай![]()
Мила, благодаря ти много!Първоначално написано от mEdIsSa123
Бях се притеснила дали не е все още модерно с бретон и дали ще е смешно с дълъг, но ти ме успокои, благодаря!
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
A kakvo ti puka kakvo e moderno? Vagnoto e da se podstrigesh taka, kakto na teb ti haresva, a ne da si kloning na vsichki ostanali, nali taka. Oshte po - vagno e tova, koeto shte si izberesh da ti hodi, che ne vsichko moderno moge da ti otiva.A i nai - vagnoto e kak ti se chuvstvash dobre i krasiva i tukmo shte se otkroqvash s neshto originalno svoe. Individualnost.
A i da ne se otkroqvash, vagnoto e na teb da ti haresva i da ti otiva, aide, pravi se kakto iskash i da ne ti puka kakvo e moderno, a kak iskash da bude. :P Suzdai si i ti tvoi sobstven stil, vuvedi nova moda
![]()
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Благодаря, момичета, страхотни сте!Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Не дей да гледаш модата.. по - добре се прави такава каквато сама се харесваш и ти отива.. ако се влияем всички от модата.. трябва да ходим еднакви което е малко безмислено... за диадемите.. мисля, че ако имаш доста и различни цветове и ако има с какво да ги съчетаваш мисля, че няма да ти седят лошо ..
![]()
+1Първоначално написано от love^veselka
Аз съм 100% сиг ,че се казва БрЕтон![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
ъхт
+1 бретон !!!Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
аз обаче не съм сигурна, че хората, писали в темата, знаят какво е товаПървоначално написано от Virus_
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....