.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Косата ми - въпрос.

Здравейте. Искам да попитам дали в момента е на мода бретона при момИчетата? Защото аз мисля да си оставя бретона да порастне(да стане колкото другата ми коса дълъг). Още един въпрос-на мода ли са диадемите? Аз съм пристрастена към тях. Моля, дайте ми някакви снимки на модерни прически в момента-за дълга до средата на гърба коса, чуплива, кестенява. Ще съм ви много благодарна!
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

ами начи:
    Първо чух че бретона не е на мода вече така че не се притеснявай - пускай го дълъг.
    а за прическа - нз кое точно е модерно .. според мен по важно да е готино и най вече да ти ходи
    Моят съвет за такава коса е примерно може да се подстрижеш на стъпала и с маша за коса само краищата да навиваш иу ще стане готино .. Това е само примерна прическа ..Дългата коса има мн варианти за носене .Просто експериментирай

НЕ Е БРЕТОН БЕ...ПРОСТАЦИИ..БРИТОН СЕ КАЗВА пф

Цитирай Първоначално написано от mEdIsSa123
    ами начи:
    Първо чух че бретона не е на мода вече така че не се притеснявай - пускай го дълъг.
    а за прическа - нз кое точно е модерно .. според мен по важно да е готино и най вече да ти ходи
    Моят съвет за такава коса е примерно може да се подстрижеш на стъпала и с маша за коса само краищата да навиваш иу ще стане готино .. Това е само примерна прическа ..Дългата коса има мн варианти за носене .Просто експериментирай
    Мила, благодаря ти много! Бях се притеснила дали не е все още модерно с бретон и дали ще е смешно с дълъг, но ти ме успокои, благодаря!
    Защо се ровиш в пепелта?

A kakvo ti puka kakvo e moderno? Vagnoto e da se podstrigesh taka, kakto na teb ti haresva, a ne da si kloning na vsichki ostanali, nali taka. Oshte po - vagno e tova, koeto shte si izberesh da ti hodi, che ne vsichko moderno moge da ti otiva. A i nai - vagnoto e kak ti se chuvstvash dobre i krasiva i tukmo shte se otkroqvash s neshto originalno svoe. Individualnost. A i da ne se otkroqvash, vagnoto e na teb da ti haresva i da ti otiva, aide, pravi se kakto iskash i da ne ti puka kakvo e moderno, a kak iskash da bude. :P Suzdai si i ti tvoi sobstven stil, vuvedi nova moda
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    A kakvo ti puka kakvo e moderno? Vagnoto e da se podstrigesh taka, kakto na teb ti haresva, a ne da si kloning na vsichki ostanali, nali taka. Oshte po - vagno e tova, koeto shte si izberesh da ti hodi, che ne vsichko moderno moge da ti otiva. A i nai - vagnoto e kak ti se chuvstvash dobre i krasiva i tukmo shte se otkroqvash s neshto originalno svoe. Individualnost. A i da ne se otkroqvash, vagnoto e na teb da ti haresva i da ti otiva, aide, pravi se kakto iskash i da ne ti puka kakvo e moderno, a kak iskash da bude. :P Suzdai si i ti tvoi sobstven stil, vuvedi nova moda
    Благодаря, момичета, страхотни сте!
    Защо се ровиш в пепелта?

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Не дей да гледаш модата.. по - добре се прави такава каквато сама се харесваш и ти отива.. ако се влияем всички от модата.. трябва да ходим еднакви което е малко безмислено ... за диадемите.. мисля, че ако имаш доста и различни цветове и ако има с какво да ги съчетаваш мисля, че няма да ти седят лошо ..

Оф защо всички робувате на модата,не на всяко лице прилича бретон или къса коса,така,че не се връзвайте много много на модните тенденций.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от besnicataa

Аз ли съм зле или съм 99% сигурна,че се казва брЕтон.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от love^veselka

+1
    Аз съм 100% сиг ,че се казва БрЕтон
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka

+1
    Аз съм 100% сиг ,че се казва БрЕтон
    +1 бретон !!!
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Аз па съм сто про сигурна, че е дублетна форма, пфу.
    аз обаче не съм сигурна, че хората, писали в темата, знаят какво е това
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си