- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- no angels
искам да ви попитам какво мислите за no angels,аз много харесвам тяхните песни и естествено нашата изпълнителка...но искам да ви попита те имат ли немси песни и ако може да ми дадете линк да си ги сваля? Благодаря предварително
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Поредната гърл банда от едно време... имат една яка песен.
ne mi haresvat taq lusi prosto kato q vida i iskam da q podstrija mn me drazni s teq kudrici kato gnezdo na glavata![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
не убиждай къдриците й,защото и аз съм къдрава и някакси...убидно е! И все пак има ли някои тяхни фенове в този форум?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
govorih konkretno za neinata kosa![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
не мога да кажа че съм им фенка , но не бих си позволила и такива определения да давам. Твоята коса перфектна ли еПървоначално написано от justme__
... съмнявам се , ай мисли малко преди да пишеш другия път
![]()
съгласна съм с теб, ама мен ме кефи имат една мн яка песен , а колкото до косата ми не е злеПървоначално написано от sisi{P}
![]()
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
abe ne 4e ne6to am apesenta e disapperarПървоначално написано от nikitka_
a za kudricite onaq justme__ da si mul4i 6toto ...
Koito ne me ponasq da se iznasq!