.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Учене, приятели..

Здравейте аз съм 10ти клас и първия срок неми вървеше усобено, 2рия без да си казвам нищо се стегнах започнах да говоря по малко с приятели си (по време на час) слушах, и естествено искаравах добри оценки, но така да се каже 2годишните ми приятели немогат да ме разберат и ми викат (емо) ние така си викаме но си викаме на шега започнаха сички да ми го казват. Чесно да ви кажа неми дреме кой от класа ми ме хареса и кой ме мрази с малки изключения. Въпроса ми е какво да напря да продалжа да си уча, или да се правя на тъп и да говоря в час за пълни идиотщини и после на баща ми пак да му стане кофти както и на мен и на всички който ги е грижа за мен..?
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен
    Гледай си интересите и остави хората да говорят. Какво ти пука - изборът е твой, да не си 5 клас, че да се сдухваш от мнението на всеки срещнат ?
    Don't worry, be happy!

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Гледай си интересите и остави хората да говорят. Какво ти пука - изборът е твой, да не си 5 клас, че да се сдухваш от мнението на всеки срещнат ?
    несе здухвам от мнението на всеки срещнат, за мен има значение мнението на приятелите ми миналата година бяхме дупе/гащи а тая година.. хората се променят

Град
    Русе
    по добре си продължавай с ученето , защото ако са ти истински приятели ще те разберът и няма да ти говорят простотии.Хората наистина се променят безпорен факт Помоли приятелите си за разбиране излизайте забавлявайте се , но на даскало учи , защото не би искал да разочароваш баща си, а и самия себе си след като имаш възможностите
    ...

Гледай баланса. Тва,че не говориш простотии в час/напоследък/,не значи,че няя сте приятели(някак си,10 клас си,не сте 1ви...). Пък,ако се правят на интересни,щото не простееш с тях в час,ебаси и приятелите..гледай ти да си ок,не се карай с тях и си поддържай отношенията,пък те..ако щат.
    «Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    да и аз викам така, обаче имат ебаси кофти отношението понякога, аз седя да слушам нещо те идват до мен (чина ни е за 3ма) и почват да говорят или с някой от заде аз се местя после те се сярдят щото съм се изместил.. абе наистина това са лапешки историИ. Май трябва да спра да контактувам с всеки тай като се замисля..

Бате ще ти кажа истината.

Сега тия 2 години може да ти викат емо и да ти тъпо от време на време, ама после като минат и като стане време за кандидатствания и ги орежат ти на тях ще се смееш.

не си проваляй шансовете за после. пък и дори да има матура по-леко ще я изкараш, щото ще имаш повече обща култура.

съчетавай двете неща. през междучасията си бъди с тях и се прави на шут, ама през часовете бъди точен. след време ще си благодарен
    това, че ти мислиш вече като малко по-голям и ти идва акъла, прави другите смешни лапета

а момичетата харесват сериозни момчета, особено по-големките ф-чета
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    аз през междо часието съм само с тях нямам много приятели в даскалото и предимно се събирам с хората от класа, но явно на тях това неим е достатачно и искат през часа пак да си праиме кефа..

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Бате ще ти кажа истината.

Сега тия 2 години може да ти викат емо и да ти тъпо от време на време, ама после като минат и като стане време за кандидатствания и ги орежат ти на тях ще се смееш.

не си проваляй шансовете за после. пък и дори да има матура по-леко ще я изкараш, щото ще имаш повече обща култура.

съчетавай двете неща. през междучасията си бъди с тях и се прави на шут, ама през часовете бъди точен. след време ще си благодарен
    това, че ти мислиш вече като малко по-голям и ти идва акъла, прави другите смешни лапета

а момичетата харесват сериозни момчета, особено по-големките ф-чета
    Правилно!Напълно споделям мнението!!!

Град
    София

Re: Учене, приятели..

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Въпроса ми е какво да напря да продалжа да си уча, или да се правя на тъп и да говоря в час за пълни идиотщини и после на баща ми пак да му стане кофти както и на мен и на всички който ги е грижа за мен..?
    мисля че сам си отговори на въпроса...
    първо са хората на които им пука за теб и ти обичаш
    и мннн след тях са съучениците ти с които ще се разделиш...

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    МЕРСИ

ami moq savet e da postavi6 y4enieto si na parvo mqsto s teq hora 6te podarja6 otno6eniq o6te 2 godini a obrazovanieto ti e za cal jivot
    JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от bad_gurl_
    ami moq savet e da postavi6 y4enieto si na parvo mqsto s teq hora 6te podarja6 otno6eniq o6te 2 godini a obrazovanieto ti e za cal jivot
    +1 . ... da ni ti puka ot kompleksari :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Прави това, което е в твой интерес.
    Учи докато е време.
    За безсмислени приказки и лиготии, никога няма да бъде късно.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

e kvo kat ti vikat nali im e gadno 4 eimat dvoiki i kvo kat s epraqt na interesni pak do tebe 6te oprat spoko e gledai da im e gadno 4 eima6 po qki ocenki puk v mejdu4asieto ako iska6 se drusai!
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Учене,приятели...

Не мисля,че трябва да изоставиш ученето и бъдещето си,заради приятелите ти,които все още не са се осъзнали.Не казвам,че приятелите не са важни.Напротив!Приятелите са едни от най-важните хора на света,но не мисля,че точно сега трябва да се съгласиш с тях и да следваш техният пример.Ти вече си минал по този път,нали?Еее,харесва ли ти?Чувстваш ли се удобно,като се държиш като тях?Защото по думите ти съм склонна да разбирам,че не ти е харесало особено.Моят съвет е следният:бъди си приятел с тях,споделяй,забавлявай се,нека всичко си е както преди.Освен говоренето и невнимаването в час.Просто поговори с тях и им кажи,че ти си избрал другия път,но не искаш да разваляш отношенията си с тях,защото са ти приятели.Но искаш да учиш и да не се чувстваш неудобно,когато баща ти е повикан при директора,за да говорят по една доста неприятна тема...Но имаш и друг вариант.Ако мислиш,че насила те карат да учиш,а на теб не ти харесва-ами тогава недей.Но първо помисли как ще се чувстваш,когато разочароваш най-близките си хора.Дали ще се чувстваш добре?Дано съм успяла да ти помогна.Желая ти късмет! \/

Трябва сам да решиш, кое е по-важно за теб. И като вземеш сам решението после да не съжаляваш за него. И не мога да разбера, защо толкова е важно, какво мислят другите. (е да в 10 клас може би и аз съм била така).
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си