.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Квато и да е пресата,косата си гори.Единственото,което можеш да направиш,е да ползваш маски за подхранване,разни балсами и такиа

т'ва няма да ти увреди косата значи казва се Hot Liss на Loreal струва некаде 7 лева кат се искъпеш на мократа коса го нанасяш и ше ти се исправи след няколко седмици косата от самосебе си от личен опит го знам изпробвала съм го и действа
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

използвай течни кристали зо коса и няма да ти се увреди много. и аз съм къдрокоска, много съм доволна от тях

Цитирай Първоначално написано от DuLcEtO
    т'ва няма да ти увреди косата значи казва се Hot Liss на Loreal струва некаде 7 лева кат се искъпеш на мократа коса го нанасяш и ше ти се исправи след няколко седмици косата от самосебе си от личен опит го знам изпробвала съм го и действа
    имам го от близо година...но при мен няма чааак такъв ефект,както при теб

Kak shte e nevuzmojnoo Az izpolzvam losiona na Nivea za izpravqne na kosa .. struva okolo 7 lv i stiga za destina puti ,kato izpravqsh kosata samo s chetka i seshoar ,razbira se predi tova nanasqsh losiona .. ) Kosata mi ot nego ne stiga che se izpravq ami stava i po obemna .. dovolno
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Kak shte e nevuzmojnoo Az izpolzvam losiona na Nivea za izpravqne na kosa .. struva okolo 7 lv i stiga za destina puti ,kato izpravqsh kosata samo s chetka i seshoar ,razbira se predi tova nanasqsh losiona .. ) Kosata mi ot nego ne stiga che se izpravq ami stava i po obemna .. dovolno
    сешуара също вреди на косата

Град
    PlOvDiv
    мм аз си изправям веднаж на 3 или 4 дни и си ми седи права иначе е доста чуплива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си