- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали всичко се връща...
Първо мн мн да си извиня за правописните грешки..пиша мн барзо и нямам навика да проверява![]()
Инак скоро правя 20...имала съм доста връзки и може би донякаде се понаучих...Да,опитвала съм неведнъж да го зарежа,стигала съм и до тва да сме разделени да си казвам,че няма смисъл...намирам си друг казвам си с него ще съм и той или аз го търся пак виждаме се....и пак същото....мн ме наранява но просто като е добър с мен се чуствам страхотно...но ви казах нащо не е точно връзка....се се надявам тоя път да е различно той да се влюби...на моменти осещам че имам няккави силни чуства към мен...ако беще просто секс кой нормален би чакал някаква да си иде еидн път в месеца и я го правите я не...Признавам мн го търпя прощавам,не че и той мене де...но тъпото е че мн го обичам и давам всичко от себе си...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии