- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пишка ми се при притискане на G точката
Уф, и аз съм същата...Даже позите, които ги препоръчват за стимулация на тая тъпа G-точка са ми много гадни...И дори преди това да съм се изпишкала, пак ми става така (е, аз по принцип съм си пиклаПървоначално написано от Hell0_Kitty
) Еми докато не свикнеш, избягвай позите, в които той се допира до нея
![]()
pi66666666666666
И аз като всеки мъж бих се накефил максимално ако докарам жената до G-оргазъм. Няма нищо лошо от това да ти "текнат водите" докато правиш секс. При някои жени се случва постоянно при други когато не са правили секс дълго време а при трети почти никога. Опитвай се да го контролираш в началото, но когато ти стане невъзможно просто му се отдай. Това си е един вид еякулация. А и ти гарантирам, че по този начин ще погъделичкаш и Егото на партньора си.![]()
накарай го да забави темпото ...![]()
![]()
абе ква е тая мода ся по ДЖИ точката
сички само за тва говорят ...
![]()
Боооже момичее...тва означава,че скоро ще свършиш....вагинален оргазъм му се казва...споко...няма да се напишкаш,но за всеки случай не прави секс,ако преди това още ти се пишка...да не стане гаф...
Като бях малка и неопитна и аз си мислех,че тва е нещо странно докато не разбрах,че ми е яко и че ако се отпусна още малко ще ме "разтърси" ... така,че споко...
Поне аз така си свършвам де..и то вече доста честичко...и предпочитам вагиналния оргазъм пред клиторния... скоро ще разбереш защо![]()
тва не е G точкаПървоначално написано от Hell0_Kitty
кранче е![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
кажина проятеля ти да те :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P за хеколко минути и ши мине
майтапа се![]()
![]()
![]()
не знам
Ооолее, пак започнахте с тия сравнения за 13-14- годишните момичета и т.н.Един мислел, че авторката е на 12-13, айде и останалите ще са на това мнение. Е това вече е смешно... Все едно като сте били на 12-13 не сте искали да има човек, който да може да отговори на такива въпроси......тц-тц..
![]()
П.П. Нормално е да ти се приходи до тоалетна и по време на секс и след това.
pfff i na mene mi se slu4va dori i da s1m se izpi6kala predi tova![]()
to4no kazanoПървоначално написано от sexita
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
е аз дето съм неопитна и не съм правила често секс като ме стимулират с пръсти и наистина все едно ми се допикава и така хем като ми е приятно ми става и гадно.. а аз съм правила секс само 2 пъти, а иначе доста често са си играли там долу с пръсти.. е кво, дето нямам опит като sexita (поне така предполагам) значи съм можела да изпитам вагинален ли!? аз пък имах (и може би още ще имам) чувството че направо ще се напикая... о.0Първоначално написано от bebeT00
отговорете ми..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нещо норомално е ... да ти се допишка а и мисля че все ще си е така няма как да се промени чуството
ей как ми взе думите от устата!най-точното и правилно обяснение!Първоначално написано от koro
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
1.Това е само временно, после няма да го усещаш.Първоначално написано от Hell0_Kitty
2.Не можеш да се напишкаш, защото по време на полов акт уретера се затваря и няма от къде да излезе пикнята.
Чувал съм,че точно такова е чувството при squirt-оргазъм,така че не се притеснявай.Най-вероятно е това.
Г точката е до пикочния мехур и при стимулиране ако има урина в пикочния мехур е нормално. Може и да е оргазъм а не нужда от пишкане.
ПС: не го правете че като гледам по питанията и отговорите сте лапета на по десет
Старата любов ръжда хващала
А ей това мнение сега го напиши на дамите в темата за най-силния оргазъм, че се изписаха всякакви дивотии на тая тема за силен оргазъмПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Тва са пълни глупости,нищо не се затваря.Не се изказвайте непотготвени.Първоначално написано от djingibi90
Нормално е да ти се пишка,защото,както казаха няколко човека,преди мен Точката ''G'' e под пикучния ти мехур.Или кажи на приятеля ти,да е по-внимателен,или си изпишкай преди секс,ама е нормално пак да ти се пишка малко после : ))
+1Първоначално написано от Choby85c35
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Няколко дена преди секс не пий течности![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
муа муа муа хааахаха
Говнааааааааааа