- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГаДжЕтО Ми
кат скъсате требе да се збиете и да си пуснете кръв иначе се едно не сте скъсали![]()
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе не тряя да се карате и да не си говорите,ама в повечвто случаи наистина оставате само на здравей-здрасти..Ся примерно ако сте скъсали затова че единия е изневерил т'ва е друго нещо![]()
Първоначално написано от kombarka
Ако сте детски гъзове ще се скарате, ще се напсувате и ще си обърнете гръб ако се осетите ще се прегърнете и ще си останете приятели ... !
Ako ne drugo to pone priqtelski otnosheniq podyrjaite.....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Според мен зависи от причината,поради която сте скъсали... Но определено не е задължително да се мразите!Зависи ако сте великодушни може да си простите грешките и макар и трудно да поддържате приятелска връзка,но ако някой от двамата не може да понася другия и е скъсал с него,защото не иска да има нищо общо повече с него .. е ясно ,че няма да има дори и оскъдно приятелство...!Има ужасно много случаи ,но не е задължително!Хах!Първоначално написано от angel_95
o ne,tova bi bilo vid predatelstvo sre6ty va6ata lubov,no pak e kofti da ste priqteli,abe...vremeto lekuva vsi4ko! yspeh4etaaa!!! :P
познавам едни,които скъсаха и днес са много добри приятели...събират се(с още няколко човека),ходят на дискотека,тя пък ги кани у тях и изобщо не си личи,че някога са се карали
someone else...
Зависи в какви отношения сте били..ако те е прецакал,аз лично бих го намразила и бих му правила мръсно...фАкТ![]()
![]()
Ако ме обича много,а аз него-не...ще го избягвам,за да не му възлагам напразни надежди.
Ако аз го обичам,а той мен-не..ще гледам да страня,за да не го притеснявам и за да го забравя по-бързо.
Ако и двамата се обичаме и сме се скарали за глупост-ще се съберем пак![]()
Не е задължително да се мразите... Вярно, че и аз мразя един бивш, но си имам основателна причина...Но пък с друг сме приятели
![]()
Всичко зависи от обстоятелствата - дали ще останете приятели, дали няма да се търсите повече..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Az sy6to smqtam 4e e mn tapo no ...
Рядко,но не и невъзможно.Първоначално написано от Miss_Perfekt
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
ПоЧтИиИиИиИ ТоЛкОвА ТъПо Е,КоЛкОтО дА пИшЕш ТаКаАаАаАаА.
Що за въпрос???
abe spored mene go pravi za6toto ne te e zabravil ...
То че не трябва, не трябва, но това не значи, че винаги ще стане каквото искаш![]()
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
нее, 12 годишните налазиха...
Бахти тъпия ник имам
+1Първоначално написано от BaBy_bS
Жалко,но факт...
От много неща зависи.Например начина по който се скъсали - дали си го наранила или пък той теб,дали нормално си му казала или по най-тъпия начин късаш и т.н. .. Зависи осфен тфа от вас самите - дали искате приятелство или не сте готови за такова нещо.![]()
just a kid۵
Ами според мен трябва да се помъчите да запазите добри отношения, доколкото е възможно разбира се. Тъпо е да не си говориш с човек, с когото до вчера си прекарвала времето си и сте се целували, гушкали и т.н...е зависи от обстоятелствата, поради които сте се разделили де
Ако сте се разделили, като хората, няма лошо да запазите що-годе добри отношения, но ако единия е наранен или излъган и т.н. приятелство трудно ще се получи
![]()
Еми по-добре ще бъде да си останете фр .....но това го постигат малко хора...
Приятелството може да завърши с лубов,но лубовта с приятелство-НИКОГА!!!![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...