.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Засега се мразя само с един от бившите си,който се оказа нещо съвсем различно от това за, което се представяше и с това много ме нарани..но попринцип се старая да се държа добре с тях,дори и пред новите им половинки
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

zavisi si ot vas , no spored men ne e pravilno , se pak si prekarvala vreme i si spodelqla 4ast ot jivota si s nego , pak i ..... prekaleno podlo e da mrazish nqkogo, na koito do v4era si kazval "obi4am te" .... pak i obratnoto na lubovta e bezrazlichieto, a ne omrazata..... shtom se mrazite na4i se pak ima nqkva vrazka mejdu vas .... xaaxxa ama se izkazah i az

Зависи от това как и защо сте скъсали.

Spored men,no ediniq vinagi obi4a pove4e ot drugiq i to4no v tozi moment e mn slab i za da se napravi 4e ne mu puka po4vat ubidite koeto e dosta kofti :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    ем след дълга любов трудно може да останете приятели...но все пак се опитай може и да стане...просто няма смисъл от това да се обиждате..

е не, ама аз последните двама с който бях... доста ги намразих... и почти, даже никак не си говоря... не искам да имам нищо общо с тях... мисля че просто не съм попаднала на подходящите момчета... не вземай пример от мен
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    е не, ама аз последните двама с който бях... доста ги намразих... и почти, даже никак не си говоря... не искам да имам нищо общо с тях... мисля че просто не съм попаднала на подходящите момчета... не вземай пример от мен
    колко гаджета си имала?????
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ако сте 95 набор нищо чудно да стане точно това ..

Отговорете с цитат
    mi spored men e mn tapo taka kat stane ( vapreki 4e mn malko sa sly4aite kogato stava obratnoto ) .... tapo e da mrazi6 4ovek na koito do v4era si kazval 4e go obi4a6 Confused Confused Confused

+1

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: ГаДжЕтО Ми

Цитирай Първоначално написано от angel_95
    Значи моя въпрос е следния...Смятате ли че щом скъсам с гаджето ми трябва да се намразваме и да не си говорим
    tova 4e se razdelqte ne zna4i 4e trqbva da se namrazvate estestveno vinagi stava obratnoto de ama karai....

Значи моя въпрос е следния...Смятате ли че щом скъсам с гаджето ми трябва да се намразваме и да не си говорим :(
    tova e nai tupoto koeto mojesh da napravish
    da se namrazite i da ne si govorite
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

....

razlikata mejdu lubovta i omrazata e suvsem malka,taka 4e ne e zaduljitelno da si ostanete priateli.

Град
    РЮАР

Значи моя въпрос е следния...Смятате ли че щом скъсам с гаджето ми трябва да се намразваме и да не си говорим

Определенно НЕ ...
    Аз до сега да се карам с мои приятелки не е било никога... винаги сме си запазвали човешките отношения и сме си оставали много добри приятели ...

Не бива чак да се мразите...Пак зависи кой какво е направил, защо сте скъсали и т.н. Е, сега аз с моя бившия съм си в чудесни отношения...ама само с него..с другите и здравей ако си кажаа...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    твърдооо неее
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Не е нужно да се мразите.Е,няма да можете да бъдете кой знае какви приятели,но поне е добре да запазите добри отношения...

abee..kvi sa tiq bulamachi... " SMQTATE LI..." ma kakvo da smqtame ...NIE... tvurde tupo ot tvoq srana izobshto da si mislish za tva...zavisi ot milion neshta...ako skusate zaradi lo6i postupki,4uvstva i t.n.. OK..no ako ne6to ne vurvi i prosto se razdelite - NE E REDNO... tctctctcttc boje milaaa
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Ммм с една дума : да ...

Град
    sofia
    koi ti gi e nagiviril teq gluposti sled kato sakasate i ne se obi4ate pove4e moge da si ostanete orosto fr tva 4e ne ste gadjeta ne ozna4ava 4e ne moge da si podargate priqtelstvoto
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
    Невидима, ти казваш "Остани".

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от lyloster
    Аз пък изобщо не мисля, че трябва да се намразите о.О То това е адски глупаво, според мене де... Не знам, но на мен примерно бившия ми в момента ми е най - добрият приятел , макар че зависи и какви са ви били отношенията преди това и защо сте скъсали... и... аве от много неща зависи...
    Но в крайна сметка няма нищо задължително
    а на колко години си ?
    ...

Град
    Русе
    Чак омраза не, но понякога ако причината за скъсването е изневяра или единия зарязва другия много често се стига и до това да се правят на непознати,което не е хубаво, защото си преживял с този човек толкова нного неща и накрая е някакси тъпо да го намразиш
    ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Тъпо е според мен, да се получва така, но почти в 90% от случаите става така тъжно, но факт. До вчера сте били заедно, били сте си близки, споделяли сте си и т.н., а в един момент почвате да се псувате, обиждате и злословите зад гърба на бившия си... но какво да се прави...понякога обстоятелствата не позволяват да се запазят добрите отношения

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    НЕ!
    Зависи от вас двамата какво искате

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    НЕ!
    Зависи от вас двамата какво искате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си