- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГаДжЕтО Ми
Засега се мразя само с един от бившите си,който се оказа нещо съвсем различно от това за, което се представяше и с това много ме нарани..но попринцип се старая да се държа добре с тях,дори и пред новите им половинки![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
zavisi si ot vas , no spored men ne e pravilno , se pak si prekarvala vreme i si spodelqla 4ast ot jivota si s nego , pak i ..... prekaleno podlo e da mrazish nqkogo, na koito do v4era si kazval "obi4am te" .... pak i obratnoto na lubovta e bezrazlichieto, a ne omrazata..... shtom se mrazite na4i se pak ima nqkva vrazka mejdu vas .... xaaxxa ama se izkazah i az
Зависи от това как и защо сте скъсали.
Spored men,no ediniq vinagi obi4a pove4e ot drugiq i to4no v tozi moment e mn slab i za da se napravi 4e ne mu puka po4vat ubidite koeto e dosta kofti :P
ем след дълга любов трудно може да останете приятели...но все пак се опитай може и да стане...просто няма смисъл от това да се обиждате..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е не, ама аз последните двама с който бях... доста ги намразих... и почти, даже никак не си говоря...не искам да имам нищо общо с тях...
мисля че просто не съм попаднала на подходящите момчета... не вземай пример от мен
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
колко гаджета си имала?????Първоначално написано от evelinka1122
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
НЕ! :P
Отговорете с цитат
mi spored men e mn tapo taka kat stane ( vapreki 4e mn malko sa sly4aite kogato stava obratnoto ) .... tapo e da mrazi6 4ovek na koito do v4era si kazval 4e go obi4a6 Confused Confused Confused
+1
tova 4e se razdelqte ne zna4i 4e trqbva da se namrazvateПървоначално написано от angel_95
estestveno vinagi stava obratnoto de ama karai....
tova e nai tupoto koeto mojesh da napravishПървоначално написано от angel_95
da se namrazite i da ne si govorite
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
razlikata mejdu lubovta i omrazata e suvsem malka,taka 4e ne e zaduljitelno da si ostanete priateli.
Първоначално написано от angel_95
Определенно НЕ ...
Аз до сега да се карам с мои приятелки не е било никога... винаги сме си запазвали човешките отношения и сме си оставали много добри приятели ...
Не бива чак да се мразите...Пак зависи кой какво е направил, защо сте скъсали и т.н. Е, сега аз с моя бившия съм си в чудесни отношения...ама само с него..с другите и здравей ако си кажаа...
твърдооо неее
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не е нужно да се мразите.Е,няма да можете да бъдете кой знае какви приятели,но поне е добре да запазите добри отношения...
abee..kvi sa tiq bulamachi... " SMQTATE LI..." ma kakvo da smqtame...NIE... tvurde tupo ot tvoq srana izobshto da si mislish za tva...zavisi ot milion neshta...ako skusate zaradi lo6i postupki,4uvstva i t.n.. OK..no ako ne6to ne vurvi i prosto se razdelite - NE E REDNO... tctctctcttc boje milaaa
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Ммм с една дума : да ...
koi ti gi e nagiviril teq gluposti sled kato sakasate i ne se obi4ate pove4e moge da si ostanete orosto fr tva 4e ne ste gadjeta ne ozna4ava 4e ne moge da si podargate priqtelstvoto![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
а на колко години си ?Първоначално написано от lyloster
...
Чак омраза не, но понякога ако причината за скъсването е изневяра или единия зарязва другия много често се стига и до това да се правят на непознати,което не е хубаво, защото си преживял с този човек толкова нного неща и накрая е някакси тъпо да го намразиш
...
Тъпо е според мен, да се получва така, но почти в 90% от случаите става такатъжно, но факт. До вчера сте били заедно, били сте си близки, споделяли сте си и т.н., а в един момент почвате да се псувате, обиждате и злословите зад гърба на бившия си... но какво да се прави...понякога обстоятелствата не позволяват да се запазят добрите отношения
![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Първоначално написано от Make_Me_Laugh