.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Супер фен
    Град
    Bourgas
    по принцип не.. но в някои случаи е неизбежно :P
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    bUrG@zS, на УлиЦътА
    Ами рядко се случва, но най-добре е да поддържате едни нормални отношенич, а не да се мразите ( тъпо е! )
    ИndiВиdУaЛnОsТ!
    Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours !!!

Много зависи според мен и от начина по който сте скъсали,от причината..Е понякога се случва при изневяра,по по гадно изоставяне да го намразиш или той теб...Но това не трае дълго според мен,ако сте голями хора никога няма да се стигне да се мразите Аз се мразех с моя приятел когато скъсахме ама бяхме в 4 клас Детски историй ...Сега на по зряла възраст това е смешно,мисля че още си малка щом не можеш сама да си отговориш

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ne
    Sega znam zashto vsi4ki te haresvat.Imash neshto skupo,neshto sladko,neshto seksi,toest imash men!!!!!

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Тъпо е според мен, да се получва така, но почти в 90% от случаите става така тъжно, но факт. До вчера сте били заедно, били сте си близки, споделяли сте си и т.н., а в един момент почвате да се псувате, обиждате и злословите зад гърба на бившия си... но какво да се прави...понякога обстоятелствата не позволяват да се запазят добрите отношения

+1

Град
    Варна

Re: ГаДжЕтО Ми

Цитирай Първоначално написано от angel_95
    Значи моя въпрос е следния...Смятате ли че щом скъсам с гаджето ми трябва да се намразваме и да не си говорим
    Разбира се! Това е част от изискванията, не знаеше ли?

Grow up...

Ne!Suvsem ne,ako ne ste se razdelili,posredstvom grumotevichni buri i ako ne sa ostanali oshte iskrici pomejdu vi!Dostatuchno dobre ste se opoznali,za da ostanete dobri priqteli,no istinata e che vse po-rqdko liubovta se prevrushta v priqtelstvo,a po-skoro priqtelstvoto v liubov!

Град
    Там, където е сърцето...
    Зависи от начина по който се разделите....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    BurGasSs 8-)
    наистина зависи от начина по който сте се разделили, обаче в повечето случаи, при повечето двойки се случва така, че после се мразят и т.н и т.н. ... рядко след връзка остава приятелство....

зависи защо сте скъсали...ако ти е изневерил или нещо подобно може да го помразиш, но с течение на времето ще започнете да се поздравявате..мн зависи от хората и от това каква е била връзката..имам гаджета, с които дори не се поглеждаме..разминаваме се като пътни знаци..има и такива, с които си лафим и играем карти хората са различни...отношенията също ...например не мога да ти кажа:" не е правилно да се карате" при положение че се е подиграл с теб..и обратното: "карайте се, така трябва" при положение, че ти си била целият свят за него

oh 4e glupost estestveno 4e trqbva da ostanete istinski priqteli znam 4e 6te bade trudno no povqrvai mi zaslujava si

Повече от фен Аватара на Valhala
    Зависи как скъсате и защо го правите
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Град
    Here without you...
    Малко е неловко след това да останете приятели,не може да се правите,че никога не е имало нищо...

Priqteli v nikav slu4ai nqma kak da ostanete Ina4e nai sa mi sme6ni teq ke si pi6at po skype i nasam na tam... ``LoFf Yaa`` i sekvi takia filmi i na drygiq den kato skasat iii ``Hate YoUuU`` aixiauxiauxiauxiauix sme6ki...kak moje v4era da si go obi4al/a a dneska we4e ne axiauxiaux 4yvstvata ne si otivat za 1 2 3 dena
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Град
    NqKyDe TaM
    Razbira se che ne trqbva prosto ostavate na zdravei zdrasti :P
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

az puk slqpo vqrvam,4e ima variant biv6i gadjeta da ostanat priqteli,samo ne znam majkata 4ast kak misli po vaprosa..

Град
    mezdra
    моя отговор е категорично не!!!!! защо трябва да се мразите значи ти можеш да ходиш със куп момичета или момчета и трябва като скъсаш със тях задължително да се карате ли ????не мисля

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи какво е станало.Не е задължително да се мразите, за да не се виждате и да не си говорите.Доста силна дума е "мразя"...Може обстоятелствата да са били такива, че не сте искали да се виждате повече и някой от вас да е направил такава грешка, че другия не иска да го вижда повече(изневяра), примерно.Иначе не виждам причина защо да не може да си останете приятели или поне да се виждате от време на време, да си разказвате.Обаче всичко трябва да е приключило и от двете страни.

Трябва да се опитате да останете фр ..ноо не при всички ще стане ..то си е до хората :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Re: ГаДжЕтО Ми

Цитирай Първоначално написано от angel_95
    Значи моя въпрос е следния...Смятате ли че щом скъсам с гаджето ми трябва да се намразваме и да не си говорим
    определено не трябва незнам зашо повечето в днешно време правят точно тази грешка

tova e mnogo losho zashtot nai podlo e da mrazish chovek koito nqkoga si obichal...no se pak vasha si rabota ne vi poznavam :P
    По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!

това си зависи само от вас

Emi moq slu4ai primerno e mnogo stranen...pi6em si po skype otvreme na vreme,prashtame si nqkvi hug4eta ot tiq me4kite govorim si gluposti,bazikame se ama ne sme se vijdali sled razdqlata.Principno shte mi e got ako sme si fr kakto iskahme predi,no puk ako vida segashnoto mu gaje shte i izkurta zubite...

Незнам за вас но аз лични не смея да давам категоричен отговор от сорта на ''Да'' или ''Не'', просто защото това по този въпрос нешата са много относителни. парво всичко си зависи от хората участвали в тази макар и бивша вече вразка . Според мен когато преди двама души да станат гаджета между тях е имало приятелство е напално вазмойно тези хора да си останат такива макар и след една такава по-интимна вразка,заварила зле. И много често нещата стават така . Друг е въпросът ,че сега по често има гаджета които преди да станат такива не са се познавали изобщо ,а напрасти се броят тези ,които са имали едно макар и малко приятелство. Но Все Пак Както казах в началото всичко зависи от личността на всеки партнйор.
    Абе хора кефете се на живота с пална сила и не мислете за нещата които са минало а за тези ,по-хубавите,които тепарва ви предстоят. [/b]
    Разговаряй любезно с всеки човек.Никога не знаеш кой ще поподне сред съдебнит заседатели!(Един от социалните закони на Мърфи)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си