.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

гадже от чата?

Здравейте!Преди няколко дни започнахме да си пишем с едно момче от чата.Допаднахме си,той поиска да се видим,разменихме си и телефоните...Сега обаче се притеснявам да изляза с него,вапреки че с бившия ми приятел се запознахме на улицата,и при парвите ни срещи отново бе за мен непознат.Смятам да изчакам още една седмица,и тогава да се видя с него,ако дотогава не му е омразнало да си пишем.Мисля,че ако толкова даржи на мен,няма да е проблем да ме изчака,а ако се чупи,явно е бил само за свалката,а такъв не ми трябва.Според вас правилно ли постъпвам,излизали ли сте с някого от чата и той ставал ли ви е гадже?Предварително благодаря за отговорите!

Да случвало се е. Но между това, което е в чата и това, което е в действителност има доста разлика. Според мен постъпваш много правилно , като мислиш да изчакаш.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    sofiq
    mmmmi opoznai go pone o6te edna sedmica i vi6 6to za 4ovek e i togava otidi na sre6ta ima gi sekvi nese dovererqvai na toq i na onq
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    Ямайка [[ sun ]]
    aaam...miliChka purvO na purvO akO iskaSh naiStina da Se vidiSh s tOq piCh ot Chata ne trqbva da si samA ii trqbva da Si predpazLiva i napylnO sigyrna Che tOi e dObronameren.Az ne sum izlizaLa s nqKoi s kOito sum se zapOznala Online noo kOi znae nqkOga moje i da Se slyChi . Kusmet :]]
    [[ LipS like mOrphine ]]

Има хора с които си пиша от 5 месеца и не съм излязла с тях,просто нямам вярата,че може да стане нещо.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi izlqzoh vednaj s edno mom4e ot 4ata,no togava si imah gadje i toi go znae6e.Ne sme bili gadjeta,no bqhme priqteli...V 4ata i po tela razbrah 4e nqma ot kakvo da se pritesnqvam da se vidq s nepoznat...taka 4e ako smqta6 4e darji na teb izlez s nego i ne 4akai

Супер фен
    Град
    Панацея
    Еми аз като момче мога да кажа, че мразя срещите от типа "Вземи си приятел, аз ще дойда с приятелка"
    Мн са ми отвратителни! И все пак не съм убиец
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Излизала съм с хора от чака и да, ставали сме гаджета. Няма да е зле да не ходиш сама на срещите ти, не е добре за теб.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ако искате да сте само 2мата,ще ти дам обичайните съвети-да е през деня и на място (кафе,градина,център)където има хора.със сегашното ми гадже се познавам от чата-чатихме един месец докато аз преодолея срама си и не склоня да излезем,отидохме на кафе и по едно време се появиха някакви негови приятели сега сме в една компания така че наистина и аз съм на мнението,че наистина мислиш правилно като изчакаш,защото недай си боже,ти мойеш да не попаднеш на добри хора като мен
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

И аз мисля, че постъпваш правилно като изчакваш Ти сама казваш какво търсиш. Все пак едва ли ще е голям проблем, ако му откажеш. Аз така си чатех с едно момче и той 2 пъти предлага да излезем, но аз точно тогава бях заета. Той преложи трети път и така Но пък бях сигурна, че е съвсем реален човек на моята възраст, защото 1 фр го познаваше Изобщо бъди предпазлива, в днешно време сигурност почти никъде няма!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    sofiq o.k
    оф глупости няма6 си др работа освен да се вижда6 с некви тъпаци
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

аз съм излизала с хора от чата била съм сама на срещите и нищо лошо няма не станахме гаджета но станахме много добри приятели доста често излизам с няколко момчета (те са приятели) с двама от тях се запознах в skype първо си писах с единия после той направи комферентен разговор и така всичките от компанията им са яки и много точни нищо лошо да излезеш с непознат просто още един (пък защо не и повече)приятел! приятелите никога не са в повече
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Супер фен
    Град
    Панацея
    коМферентен
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от comics
    коМферентен

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    I az sym na tova mnenie,iz4akai pone malko Az si 4atq ve4e s edno mom4e ot 4 meseca i ve4e nqmam tyrpenie da se vidim i daje imam golemi 4uvstva kym nego i toi kym men (taka pone kaza pyk i to si li4i) .No to moeto e mnogo po-razli4no,za6toto pri4inata da ne sme se vidqli do sega e za6toto nesym v bg I ve4e napravo nqmam tyrpenie da se vidim,no 6te se vidim 4ak sled 3 meseca ama 4estno da ti kaja vsi4ko po4na na 6ega i ako si bqh v bg edva li 6te6e nqkoga da se vidim za6toto toi 6te6e da iska o6te ot rano a az edva li 6tqh da se sre6ta s nego ama te syvetvam da iz4aka6 myni4ko no vse pak ti si re6avai

Град
    София
    Поне 2-3 седмици изчакай. Тия бързи срещи никога не са ми допадали, поне на мен
    Smile!?

Град
    In Devil's Castle
    изчакай и излезте после...може пък да стане нещо
    someone else...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: гадже от чата?

Цитирай Първоначално написано от naivni4ka
    Здравейте!Преди няколко дни започнахме да си пишем с едно момче от чата.Допаднахме си,той поиска да се видим,разменихме си и телефоните...Сега обаче се притеснявам да изляза с него,вапреки че с бившия ми приятел се запознахме на улицата,и при парвите ни срещи отново бе за мен непознат.Смятам да изчакам още една седмица,и тогава да се видя с него,ако дотогава не му е омразнало да си пишем.Мисля,че ако толкова даржи на мен,няма да е проблем да ме изчака,а ако се чупи,явно е бил само за свалката,а такъв не ми трябва.Според вас правилно ли постъпвам,излизали ли сте с някого от чата и той ставал ли ви е гадже?Предварително благодаря за отговорите!
    zapoznaval s1m se s mnogo hora ot chata priqteli sme i to mnogo dobri s mnogo hora ot tqx imal s1m 2 gajeta ot chata nese gordeq s 1to no k1m drugoto izpitvam o6te 4uvstva
    po temata spored men nqma zna4enie kade ste se sre6nali..
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен
    Не ги обичам никак тези работи с намирането на гадже по чата.Струва ми се много малоумно и задръстено(нищо лично към никой).Така де,срещала съм се с едно едничко момче от чата-писахме си около година и той се реши да дойде в моят град.Но той е засега единственният с когото съм го искала.И не,не станахме гаджета,просто той си има приятелка.С която също са се запознали по чата

Ами аз съм против тези връзки,свалки и тем подобни,но все пак щом си мислиш,че е свестен може да излезете.Да,добре си постъпила-опознай го по-добре и чак тогава излезте и все пак това не е гаранция,че ще се получи нещо между вас
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Не знам..аз съм много раздвоенна в отношението си към чат срещите. Ако може да проучиш от някакви ваши общи приятели какъв е точно и да си гарантираш, че е безопасен, няма проблем. Но иначе се предприема голям риск. Аз съм се запознавала така с хора, но само от моя град ( а той е малък) и винаги можеж да проучиш кой какъв е А за гаджета.. може да се каже, че със сегашния ми приятел съм се запознала по чата.. после се запознахме в даскало

коМферентен
    еее ти пък стават грешки
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    коМферентен

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ahm da slu4valo mi se e.....ii da pravilno postupva6 kato go kara6 da 4aka....

Град
    на плажа =)
    Аее спок !! Знаеш ли с колко човека съм излизала на такава срища от чатовете И с 80 % от тях тръгвахме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си