- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся си приятелка
Незнам дали такива теми са позволени ,но ако има навити момичета красиви (по душа) на 13-15 години от бургас да ми пишат.Аз съм момче правя 14 май месец висок 178 тежа 66 килца .Силен съм ,детствен съм запазен!.Както се казва търся кака да ме отрака
![]()
lonely walker... Лицааааааа..
.... и неграмотен - "деВСтвен" ...
Животът е адът описан в Библията!
може просто да се е объркал ... нали такаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
или не?Първоначално написано от BaBy_bS
Първоначално написано от Say It Right
успех и от мене
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
момче на 14г. напълно нормално е аз съм на 17 и правя страшно мн правописни грешки :>>Първоначално написано от BaBy_bS
По темата, късмет!! дано най-красивата (по душа да ти се падне)
изван темата, някоя да има навитачка за мен ^^ аз съм от Шумен ^^ искам да е красива на изглед![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
![]()
![]()
:P :P :P ШАнс... ПХахАХх Успех....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...... tqnko... sa i na tebe 6e tyrsime nekoe mome
ИЗДИРВАТ СЕ УБАВИ МОМИЧЕТА КОИТО СА ТАКИВА ДА МИ ПИШАТ а аз тея двамата ще ги сватосам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха, потърси си на пазара за телета (ония сайтчета за запознанства като impulse примерно). Намери някоя грозна, такива не липсват, пък сам ще разбереш дали е хубава по душа.
Шегувам се, но в краен случай много хора така правят.Успех!
Чакай кака да те отрака, ама седни на едно столче, па да не се измориш.![]()
Аз пък си търся мъж ,който да мога да използвам ... ъъ извинете ... нали ме разбирате - да е с мен само когато ми потрябва!![]()
Който търси намира! Ама за сайтове за запознанства, аджеба, не си ли чувал, бате![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
vzemi meneПървоначално написано от _siNNer_
![]()
![]()
xaaxxa i az t1rsa ot sofia na 16 kato men :P
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Взимам теее !!!Първоначално написано от Mc_to
![]()
:P
чувал съм и съм подържал тъкъв с 2 усера ^^ но нямаше испех в импулсета ахата и тем подобни емофски истроииПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И аз, и аз. Е.. ако Синър е готова да дели де!Първоначално написано от _siNNer_
![]()
Ако ли не...само за мен!
![]()
![]()
Миии на мене ми тряа такъв ,който не изисква много грижи (да го разхождам само като имам нужда от нови дрешки ,да яде по малко - само когато съм на кеф да му сготвя ,да пере ,да чисти ,да глади ,да прави ремонт ,да гледа децата ,да има шестцифрена заплата ,да има порше ,да ми купува мнооооого сребро!!! ии да май е това ...)
Пфуу скромна съм!
no`way ае ще делиме ;]]
с чакане нема да стане
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE