- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърших бързо.
suffering891,, спок.. разбрахме те![]()
само ти.. нищо евала наздравеПървоначално написано от Mastta
![]()
![]()
Бързината при мен зависи от времето когато съм бил на сухо. Ако не сме го правили 2-3 седмици се парзня за секунди в смисъл под минута. Даже първия път слад такава суша винаги го парвим отзад за да не стане нещо. Лошото е че има малко ефект на клизма но гаджето свикна.
Съвет - не се притеснявай. По-притеснително е ако не свършваш защото момичето започва да си мисли че е грозно и т.н. което води до мноооого по-тежки последници.
Успех !!
И кажи какво ставаче ми е интересно
![]()
Emi..ako ti e edin ot purvite puti izob6to normalno e da svur6i6 burzo. S vremeto 6te svikne6 da se sdurja6, dokato maceto ne kre6ti ot kef, dokato tq svur6va. A na neq i kaji da e po-deina v tazi oblast, za6toto e mnogo vajno kakvo pravi mackata. Ot neq idva 70 % ot qkiq sex. Ot opit znam.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
ами значи баце аз ако свърша барзо, не ми спада и просто сменям презерватива и чукам докато не ми каже да спраПървоначално написано от cristiano
![]()
Реклама ли си правишПървоначално написано от Slartibartfast
![]()
Come out, come out wherever you are...
един приятел каза че ще ме запомни с тая реплика и затова я употребявам често и той кат чете из форумите се насира от смяхПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
nz za vas az pone 1 4as moga da izdarja![]()
![]()
Първоначално написано от kocko
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]