.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

pls pomognete za skype

ole xora zabravix si parolata na skype i cuknax tam zabravena parola i mi izlezna edno tam da si napi6a e-maila i imeto i gi napisax i te mi pratixa tam nqkvi gluposti v abv-to ama to e na AE i ni6ty ne razbiram i uj si prilagam tam novata parola puk ne moga da vleza!!! pls pomognete kak da si razbera novata parola pls pls
    IvAn AnGeLoV - nAi - GOLEMIQ

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: pls pomognete za skype

Цитирай Първоначално написано от viva_love_
    ole xora zabravix si parolata na skype i cuknax tam zabravena parola i mi izlezna edno tam da si napi6a e-maila i imeto i gi napisax i te mi pratixa tam nqkvi gluposti v abv-to ama to e na AE i ni6ty ne razbiram i uj si prilagam tam novata parola puk ne moga da vleza!!! pls pomognete kak da si razbera novata parola pls pls
    kakva nova parola.. ti slagala li si nova 4e da polzva6 takava..?
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Re: pls pomognete za skype

ama doide li ti pismoto ot skype [?] [!]

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Еми да. Не ти пращат веднага паролата, а т.нар. "token". Цъкаш на него и ако не се лъжа те препраща на страницата на скайп и те пита да въведеш и потвърдиш новата си парола
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Еми да. Не ти пращат веднага паролата, а т.нар. "token". Цъкаш на него и ако не се лъжа те препраща на страницата на скайп и те пита да въведеш и потвърдиш новата си парола
    nemoje6 li sega da si vavede6 pak ekstrite, vliza6 v tokena i toq p1t si poni6 slojnata parola

ами те ми го пратиха писмото и там с тоя токен и си въведох новата парола ама не ми я приема нещо

ами те ми го пратиха писмото и там с тоя токен и си въведох новата парола ама не ми я приема нещо
    Mi ne6to si obarkala....

ми нз вече 10 пъти пробвах и не става! все пак мисси

Емии освен другоо.. извикай някой да ти го оправи или... Тряя да си напраиш нов скайп... Мн тъпо ... тряа да вкарваш мн абонати..

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    probvai s starata.. moje da si probvala.. ako ne smeni si parolata probvai s starata i da napi6i6 nai novata ili s novata da napi6e6 nai novata nz

Като ти испратят в абв натискаш на токен пишеш си имеил пак и новата парола 2 пати после в тва съобщение в абв тоя токен исчезва и цъкаш на долния линк там си я пишеш пак после ок излизаш си от скаип пак влизаш и си я вавеждаш паролата не е никак трудно
    Po zemqta kruv se lee, i smurtta zlove6to pee,
    ot nebeto padat 4erepi i kosti,
    doly mrat vampiri PR0STI.
    Ada idva na zemqta i pristiga satanata.
    Dqvolut zlove6to PSUVA samo rammstein 6te caruva!
    http://s7.bg.bitefight.org/c.php?uid=21772

йеее хора оправих си го разбрах какъв е проблема! Новата парола, която тря да напиша е трябвало да съдържа поне една буква и една цифра пък аз въвеждах само цифри!!! мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си