- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- pls pomognete za skype
ole xora zabravix si parolata na skype i cuknax tam zabravena parola i mi izlezna edno tam da si napi6a e-maila i imeto i gi napisax i te mi pratixa tam nqkvi gluposti v abv-to ama to e na AE i ni6ty ne razbiram i uj si prilagam tam novata parola puk ne moga da vleza!!!pls pomognete kak da si razbera novata parola pls pls
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IvAn AnGeLoV - nAi - GOLEMIQ
kakva nova parola.. ti slagala li si nova 4e da polzva6 takava..?Първоначално написано от viva_love_
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от viva_love_
ama doide li ti pismoto ot skype [?] [!]
Еми да. Не ти пращат веднага паролата, а т.нар. "token". Цъкаш на него и ако не се лъжа те препраща на страницата на скайп и те пита да въведеш и потвърдиш новата си парола![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
nemoje6 li sega da si vavede6 pak ekstrite, vliza6 v tokena i toq p1t si poni6 slojnata parolaПървоначално написано от slavito007
![]()
ами те ми го пратиха писмото и там с тоя токен и си въведох новата парола ама не ми я приема нещо![]()
ми нз вече 10 пъти пробвах и не става!все пак мисси
![]()
Емии освен другоо.. извикай някой да ти го оправи или... Тряя да си напраиш нов скайп... Мн тъпоПървоначално написано от viva_love_
![]()
... тряа да вкарваш мн абонати..
![]()
![]()
probvai s starata.. moje da si probvala.. ako ne smeni si parolata probvai s starata i da napi6i6 nai novata ili s novata da napi6e6 nai novata nzПървоначално написано от viva_love_
Като ти испратят в абв натискаш на токен пишеш си имеил пак и новата парола 2 пати после в тва съобщение в абв тоя токен исчезва и цъкаш на долния линк там си я пишеш пак после ок излизаш си от скаип пак влизаш и си я вавеждаш паролата не е никак трудно![]()
![]()
Po zemqta kruv se lee, i smurtta zlove6to pee,
ot nebeto padat 4erepi i kosti,
doly mrat vampiri PR0STI.
Ada idva na zemqta i pristiga satanata.
Dqvolut zlove6to PSUVA samo rammstein 6te caruva!
http://s7.bg.bitefight.org/c.php?uid=21772
йееехора оправих си го
разбрах какъв е проблема! Новата парола, която тря да напиша е трябвало да съдържа поне една буква и една цифра пък аз въвеждах само цифри!!!
![]()
![]()
![]()
мерси много
![]()
![]()
![]()
![]()