- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Scene muzikata
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хора всеки има право да слуша музиката която обича..аз съм разбрала че моята музика си е рока!Зарибих се по Scene стила не говоря за прически и т.н имате ли или можете ли да ми кажете някоя Scene групичка която да слушам.Благодаря ви предварително

баница царицъъъ (rofl)
Греша ли,или scene е само стил на обличане,тоест няма такъв стил музика.Може и да се бъркам де

+1 i az ne bqh 4uvala za scene muzikaПървоначално написано от The_girl_from_the_hell

ako nqkoi v bude6te naprai takoa ne6to 6te ti kaja

muxaxaxxaxaxaxax
moje bi ima6 predvid punk ...6toto scene muzika nqma
Неподходящ размер на снимка в подпис!

da to4no ama edna fr kaza 4e sa go preimenuvali na scene pak i tq e luda fenka na toq stil..
баница царицъъъ (rofl)
вие даже не заслужавате да бъдете напсувани бе..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_

ами мисля,че няма такава..
London Tipton

тътътътътътъ
да бе... дето вика един приятел - тва да го риташ, да го биеш.. с метални пръчки с зъбци.. да го запалиш.. да го УТЕПАШ.. пак ше мърдаПървоначално написано от _SL_

pop-rok, gei-hui, emo-shit, vsi4ko drugo ama NE punkПървоначално написано от necropolis

Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
абе според мене и4 не се барка6 .. за таквоз не6ту не бях 4увалаа ощеПървоначално написано от The_girl_from_the_hell

If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Самичка ще се цензурирам. А това не е стил.

В България вече е модерно да си неграмотен да си глупав да се водиш по музикални тенденции за които не си чувал и грам. Жал ме за вас всички "SCENE, EMO, HOUSE" и още куп глупости боклуци. Жал ме е за това, че сте толкова необразовани (както музикално така и културно) и повечето коментари на тея над мен също са такива. Нямате грам музикална култура плаче ми се като гледам в какво се превръщате в банда глупаци имитиращи се един друг. Емоционални копеленца, халс звезди дето ми гледат по цял ден Планета. Престанете неприятно ми е да гледам хора като вас никовете ви са супер тъпи самите вие се супер тъпи и ограничени. Заливате ни с простотията си престанете, кой слушаш великите РОК БАНДИ КАТО МАЙ КЕМИКАЛ РОМАНС и т.н. вие никога няма да слушате пюр рок нито някъв готин алтернатив ще ви останат псевдоникчетата и огромната заблуда в която живеете

Abe v toq svqt sichko ima...ot kym muzikalni stilove ;D
Entombed For live
ти просто си откровен, надявам сеПървоначално написано от techsoul

ne su mnogo zapoznata s1s scene stila ili tam kakto se kazva ama za takava muziak puk izob6to ne sum 4uvala...

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
лЕЛеее тцтцТцТцтц доживях и тфа да чуя.. кфо да кажа както тъпизма са е на мода така и сички станаха некви емоота синове или по точно тъпи пизиорчета.. слред 2 години като дойде прим модата дда вървят голи хората по улицата и тфа ше стане сиг сам [!] Аааа... ся по темата.. Няма такъв стил музика нито СТИЛ... Тфа е просто позиорскооо....