От около 7 месеца се занимавам с едно момиче.Тръгнеме скъсаме,тръгнеме скъсаме,а супер много се обичаме,но просто всеки си държеше на неговото,а пък и аз се държах гадно,защото се зарибявах и с други момичета един път и изневерих тя ми прости,но се разделихме.Последните 2 месеца хода с едно друго момиче,но не го обичам,а все още обичам Ивето обичам я повече от всичко и се промених за тези 7 месеца откакто я познавам коренно.Вече не съм женкар както преди и се държа много по-добре с момичетата.Но с Ивето ту се оправим нали съберем пак се скараме,но последните 10 дни нещата се оправят аз зарязах приятелката си преди 2 седмици,но преди около 12 дни катастрофирах и си бях ударил главата мн зле и Ивето всеки ден идваше при мен след като излязох от болницата,след училище при мен и нещата почнаха да се оправят от няколко дни пак сме заедно и съм много щастлив,от понеделник съм на училище с нея учим в едно училище аз съм 11 клас тя 9 .. почвам и тренировки от понеделник и съм много щастлив,защото пак сме заедно,но ме е страх да не се скараме пак,защото през последните 4-5 месеца не сме спирали да се караме за всичко.Защото тя все ми казваше,че футболът бил по важен за мен отколкото тя,а това не е така защото аз я обичам и просто ми доставя удоволствие да тренирам и съм добър в това което правя.Тя като все има представления,защото там танцува балет ли там какво и всякакви такива, все пътуваше аз никога нищо не съм казал.Защото знам,че това значи много за нея както и за мен футболът,най-често за това се караме защото от тренировките и на двамата нямаме време да се видим.Сега сме заедно и не съм много сигурен дали да продължа да тренирам,защото неискам да се караме пак.. неискам да я загубя отново,това е единственото момиче за което съм плакъл,неискам пак да плача заради нея неискам..Но незнам какво да правя?