- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Комбинации цвят на кожата-коса-очи
НЯМА по-красива комбинация от черна коса+сини очи, независимо от цвета кожа![]()
Аз съм с зелени очи, светла кожа и кестенява коса![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
значи аз съм момичетоПървоначално написано от bum_trqs
:P
с бяла кожа, тъмна коса и зелени очи![]()
L'amour est plus fort que la peine!
...
Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!
Аз много харесвам комбинацията черна коса-сини очи-бяла кожа или тъмна/по-светла коса-зелени очи-матова кожа![]()
моят идеал за красиво момиче:
-черна дълга права коса
-зелени очи
-бяла копринена кожа
за жалост съм далече от тези неща,тъй като косата ми е кестенява и много къдрава,а и очите ми са тъмни...също така съм с лек тен , лятотто ставам като латино американка![]()
zlatista kosa,ne mnogo tamna kosha i pastri o4i!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мми кестенява коса,сини очи и леко мургава кожа според мен е яко... аз съм с кестенява коса,синъо-зелени очи и мн бяла копринена кожа![]()
![]()
![]()
![]()
тъмна кожа, катранено черна коса и сини очи![]()
зелени очи тъмно кестенява коса и леко тъмно-златист тен съм аз и се харесвам![]()
мен много ми харесва средно тъмна кожа , зелени очи и черна коса
бяла кожа,тъмно кестенява коса и тъмни очи
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
аз съм със сини очи светла кожа и тъмно руса коса, ще ми отива ли тъмна коса, черна или тъмно кафява?
по темата:
аз харесвам момичета е тъмни коси и тъмни очи и с лек тен, но и такива като Лейди ГаГа![]()
It's meПървоначално написано от love_veselka
:P
светла кожа, черна коса, тъмно сини очи
тъмна кожа, зелени/светлокафеви очи, черна/кестенява коса
светла кожа, руса коса, кафеви/зелени очи![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Светла кожа, светли очи, светла коса(порцеланова, сини, руса).
светла кожа,черна (естествена) коса,сини/зелени/сиви очи <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
черна коса и зелени очи![]()
цвета на кожата няма значение
Memento mei, memini tui!
Бяла кожа,сини очи и черна коса![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
еми по-принцип имам сини очи и като по-малка бях с руса коса по-нататък тъмно руса- светлокестенява и беличка ама се боядисах и сега косата ми е тъмно кафява почти черна и тази комбинация повече ми харесва сини очи тъмна коса от колкото така клишираното руса със сини очи
бяла кожа, без лунички, червена коса (ама боядисана, защото естествената си е оранжева) и сиви или зелени очи, не мога да кажа дали това е мн естетическа комбинация, но определено според мен е атрактивна
Аз харесвам контраста.Примерно:бяла кожа, тъмнокафеви до черно очи и черна коса или кожа с малко тен, сивосини очи и светлокестенява коса.![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Според мен няма значение как изглежда момичето. Човек не избира с какви очи и кожа да се роди, а за косата на всеки различно би му отивало.
Иначе аз съм през зимата със светла кожа, а лятото имам много хубав тен, но не бих казала чак мургава, че съм. Косата ми е тъмнокестенява (няколко нюанса преди черното), а очите ми от светлокафяви до зелени (пъстри).
бяла кожа
сини очи
кестенява или черна коса *естествен цвят*
бяло лице, кестенява коса, зелени очи или същото само че с черна коса
И аз като множеството писали тук съм фенка на контрастта.Любима комбинация ми е тъмно рижава коса, светла кожа и сиви или черни очи...
А аз съм една преливаща се... Тъмно, карамелено русо, което придава на кожата ми /светла, принципно/ жълтеникав оттенък и очите ми си имат сиво, зелено и синьо... Бледи са, обаче по такъв начин, че изпъкват на фона на жълтата ми глава.
Обаче в крайна сметка красотата не зависи само от цветовете.Чертите имат голямо значение.
Аз съм с нито тъмна, нито много светла кожа (все едно имам лек тен), сиво-сини очи и кестенява коса.![]()