Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
Цитирай Първоначално написано от tqnko
Цитирай Първоначално написано от Christ
По протокол сме около 681
но все по малко устават тези който са обедени в това (става въпрос за историците)
В голяма грешка си. Хан Аспарух създава Българската държава през 680г. когато се установява в местността Онгъла. Но едва през 681г. Византия признава България като държава на Шестия вселенски събор. За това се смята, че държавата ни е създадена през 681г. А не 16* и нз коя си. Информирай те се малко. когато Ви питат за точна година се отговаря 681, а ако някой учител Ви пита, му казвате, че е доста спорен въпроса, и й обяснявате. Но тук и на други места в нета се пише 681г.

Язък. че сте българи.

О НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ. ТРЕБЕ ДА СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН.
Не ми цитираи Хилендарски а се посаветвай първо с някой образован учител по история, утиди при 2ри при 3ти и виж питай ги.
Тази информация която имам е от преди години точно учител ми я е казвал и този учител е смятан почти от всички за най-умния в учелището ни разказа, че все по малко уставали привържениците за 681г. неска написах темата защото неми се беше налагало да влизам в свалки та тъЙ де нека да се посаветвате всички с някой който не знаят само 2 години!