.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Голям фен
    Град
    stz/Varna

The story of my first love...

Здравейте,

Бях се регистрирал отдавна, но с течение на обстоятествата едва скоро си възобнових паролата и отново съм сред вас...

Преди време се запознах случайно със едно момиче в сайт за запознанства (тя ми писа първа)... Беше по време на зимната ни ваканция и тя не беше в моя град (иначе учи тука)... С течение на времето, сякаш се поувлякох по чата с нея и започнахме всеки ден да си чатим. Разменихме си и скайповете... Започнахме и двамата да си говорим за нашата евентуална среща... В нашите представи, тя щеше да е нещо изключително красиво.

Минаха няколко дена, когато тя се върна тук и си уговорихме среща, близо до един парк. Видяхме се... беше много странно, но... постепенно си заговорихме за разни неща... Тя се държа малко спекано, но... това момиче ме накара да я обикна. Разхождахме се в продължение на няколко часа, когато стана време тя да се прибира. Когато се прибирахме за миг, както я държах за ръката, я обърнах и я целунах. Това беше най-красивата ми целувка с момиче... може би защото беше и първа Имахме още малко време... докато се връщахме от парка заваля дъжд Тогава пак се целунахме... не мога да опиша как се чувствах, но всеки от вас го е изживявал.

Вечерта премина с писане на доста sms. На другия ден се видяхме отново, отново и на парка. Но тъй като беше студено, тя ме покани у тях ... да гледаме филм Филм не гледахме, но страстните целувки и до ден днешен ми "парят" на устните. Така... в продължение на 1 седмица започнахме да се виждаме доста често... всеки ден в тях. Една вечер, освен целувки се и поразсъблякахме малко. Тя се спече и се одръпна... Беше доста рано, а и тя - малка.

Така сякаш взе да се отдалечава малко от мен... но това, което бях видял в нея ми беше достатъчно да я преследвам... Имаше момче, в което се кълнеше че е влюбена, но е на стотици километра от нея и се бяха виждали само веднъж - лятото, докато са били на море и там са се запознали. Това момиче беше лудо по него и постоянно споменаваше името му, докато аз бях до нея... След като нещата взеха да се отдалечават, и аз се одръпнах от нея. Без да и пиша, без нищо. Не след дълго тя ме потърси - Поиска да се видим. Ех, видяхме се... Отново сякаш не беше станало нищо. Целувахме се, излизахме, когато след 1 седмица отново се здърпахме. Това момче и беше в главата постоянно, но и същевременно ми се обаждаше... "скарахме" се... престанахме да си пишем. НО - след няколко седмици тя отново ме потърси. Тичах като луд след нея, огаждах и... Ходех до тях "замалко", след училище. Забавяше ме с думите "остани още малко", което в последствие се превръщаше в цяла нощ... Спал съм по 3 часа и след това първа смяна, но щом тя беше до мен ...Тя беше първата, която "отвори" сърцето ми и ми даде възможност да разбера смисъла на думичката "любов".

Но нищо не свършва и до тук... Връщах се при нея отново и отново, независимо колко ме нараняваше. Ето обаче - мина се известно време, когато тя говореше и говореше за него постоянно.... как щял да и идва на гости и т.н. Опитвах се да и обясня че връзка от 300км няма как да бъде реална и това, че се бяха вижали само веднъж за половин година... Моите нерви бяха свършили вече, когато и се развиках да не ме търси повече. Тогава замлъкнахме отново за около месец, когато пак ме потърси и така пак, и пак Не можех да и откажа среща...

Но дойде и времето, когато след 6 месечно преследване разбрах че няма да стане работата. Това беше първото момиче, в което се влюбих. Първото момиче с което сме плакали един над друг. Момичето, на което съм се молил. За жалост тя не ме обикна. Така или иначе исках да и оставя някакъв спомен за мен, защото предстоеше лятната ваканция... след дълги размисли реших да е нещо, което ще е голяма изнената и да се забелязва в една стая... а не няква тъпа снимка, или нещо, което щеше да отлежава на шкафа и... поръчах да ми ушият ОГРОМНО плюшено сърце, на което от едната страна пишеше "Love ****(името й)", а от другата страна моето име с големи букви. Напръсках го с парфюмът, с който бях на първата ни среща, по който тя се разтапяше. Опаковаха ми подаръка, специално за целта... накрая дори аз самият бях изненадан от крайният продукт
    Цяло лято нямаше да се видим (тя си замина при родителите й), за това и подарих сърцето на края на учебната ни година, като се видяхме замалко пред квартирата й. Казах и като се качи да отвори пакета (тя не знаеше какво има вътре) и да изчака да получи писмо, което ще и пратя... А то започваше:
    Здравей ****,

Преди да започнеш да четеш надолу - моля те, прочети това докрай!!!

Започвам да пиша това писмо със смесени чувства...

Надявам се да си си видяла подаръка вече. Може да ти хареса, а напротив - може и да го изгориш, ако ме мразиш...! Както се казваше в един филм "всяко момиче изгаря снимката на бившия си любовник, а после осъзнава че любовта я гори дори по-силно от пламъците...". Това е моето сърце Внимавай с него, защото е много наранено и му остава съвсем малко до края. Върху името ти има следи от сълзите ми, защото като го взех - плаках за теб Онази вечер не можах да спя. Късно в ноща легнах на сърцето... спах, сякаш бях в прегръдките ти!!! ...... Когато ти потрябвам - сърцето ще е до теб, но не и аз!!!

Исках да ти го подаря, защото ти беше много специална за мен! ТИ беше ПЪРВОТО и най-важно момиче за мен! Още пазя спомените от нежните ти целувки (никоя не може да ми ги даде) и прегръдки. Как се целувахме като се събудихме в онази ранна утрин, а слънцето тъкмо изгряваше... но може би дори и не си спомняш... К'во толкова - някво момче, което ти "върза". Няма друг начин по който да ти се отблагодаря за всичко
    ...................
    ... следва дълга поредица от нейни sms, с които и доказвам как сама си противоречи...

В него бях написал всичко, както го чувствам.

Тя ми отговори че не е получавала по-хубав подарък до момента, че си спомня за онзи невероятен аромат и че... дори не заслужавала да ми чете красивите думи.

Мина се време... цяло лято. Веднъж се опита да се свърше с мен, при което не получи отговор. За мен тя постепенно "отшумя". В началото на тази година тя се свърза с мен. Искаше да се видим да ми каже нещо цитирам "много важно"... Видяхме се замалко, след 4 месечно прекъсване. Като ме видя... грейна. Сподели че момчето, което е обичала я е зарязало и не са се виждали въобще. "всичко, което ми каза... стана така"...

Но не сме се виждали, само ми прати 1-2 sms на рожденният ми ден...

Връзката ни изцяло отмина... Но датата 27 Януари още пари, а именно тогава се видяхме за първи път миналта година. Помня точно и часът.

В момента се чудя... дали да я потърся, въпреки всичко тя е онова сладко момиче, от което помня само добро... Мисля да и се обадя да се видим (естествено ако тя пожелае), да минем по "първите стъпки" или въобще да не я търся... как мислите
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    не отричaм,че плача за всичко,но тази история ме уби просто...от вси4ко казано от теб разбирам много за самата ти същност...ти си просто една рядкост в днешно време...търпелив,добър,а както и усещам добре възпитан..но според мен мисля,4е трябва да е забравиш,не,няма да можеш..но не оставяй пак тя да те ма4ка,когато и притрябва авантюра. И Последните ми думи относно темата ще са! Евала ти!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мноого красива история.. Според мен тя не знае какво иска,а ти прекалено много и угаждаш.Разбирам че тя е първата ти любов,но мисля че не заслужава нещата правиш за нея.. Все пак вижте се още веднъж и прецени дали може да се получи нещо за напред,дали няма да се случи като предните пъти. По текста заключих,че си прекрасно момче (а такива не се срещат в деншно време) и не заслужаваш да те тъпче и мачка така.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    oooo tva e mn trogatelna istoriq nepremenno trqq da i se obadi6 .... spored mene imate b1de6te zaedno .... aide mnogooo yspex ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ти през цялото време сякаш си бил резервен вариант за нея, когато не е с този, в когото е влюбена. Но сега мисля, че имаш по-голям шанс, отколкото преди година - тя е сама, ти много си я впечатлил с подаръка, така че може би си струва да опиташ пак. Жаслужаваш да бъдеш щастлив, защото си страхотен човек, и ако това знаби да си с нея - струва си да опиташ! Пожелавам ти успех

Написал си много красиви думи. Евала ти правя! Аз пък мисля, че имате все още някакъв шанс! По-добре се бори за нея! Не знам защо но имам странното чувство, че м/у вас ще се получи (въпреки че не ви познавам )

Град
    Враца
    Майчице... тая история е страхотна!!! Писаха ми 8694654965 човека, но за миг не си махнах погледа от написаното... Аз мисля, че щом продължаваш да искаш да си с нея, и щом чусвтвата ти не са захладнели до такава степен, мисля, че трябва да се свържеш с нея, пък каквото стане-стане... А и ти сам каза, че тя била по-малка, и предполагам ти си й бил нещо като увлечение... а сега може да е "пораснала" и да е преусмислила нещата... опитай, няма да загубиш нищо! УСпех!!! \/

Град
    kadeto iskam
    Обади и се уредете си среща отново на 27-ми януари, ако е възможно и в същия час. Съветвам те обаче като се видите да не говориш много, просто я наблюдавай, очите говорят най- добре.. А и накарай я да се чуди дали още имаш същите чувства, да се чуди какво мислиш за нея в момента.

Ами щом е обичала повече онова момче,едва ли ще се влщби в теб някога...Но това не значи,че не трябва да я видиш....напротив може даже да си станете най-добрите приятели!

П.П. е пич ще ми кажеш ли марката на парфюма плс

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Някой да може да направи резюме?

Тогаз ще пусна и коментар.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Тази история си заслужава да бъде прочетена от първата до последната буква, повярвай!

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Обади и се уредете си среща отново на 27-ми януари, ако е възможно и в същия час.
    Това ще е много романтично. Само от самия факт, че помниш кога за пръв път сте си видяли и в колко часа, би я трогнало.
    Това, което ви се е случило е просто ... нямам думи да го опиша ... Много е романтично, но малко като на филм.
    Според мен е добре пак да се видите, но преди да започнете по-интимни отношения, се убеди, че не се играе с теб.
    Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Тази история си заслужава да бъде прочетена от първата до последната буква, повярвай!

Прочетох я.
    Уау.
    5 минути, които никога няма да си върна.
    Пич, постъпи мъжки и хммм.... реши.
    Не можем да земаме решения вместо теб. Всеки сам си поема отговорност.
    Ако искаш я рАзчекни, ако искаш и подарявай гейски подаръци.

и last.fm-ец

Град
    Pays de la Loire
    Бате Чаби, ... по-добър съвет не можеше да дадеш!

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Ти през цялото време сякаш си бил резервен вариант за нея, когато не е с този, в когото е влюбена. Но сега мисля, че имаш по-голям шанс, отколкото преди година - тя е сама, ти много си я впечатлил с подаръка, така че може би си струва да опиташ пак. Жаслужаваш да бъдеш щастлив, защото си страхотен човек, и ако това знаби да си с нея - струва си да опиташ! Пожелавам ти успех
    +1

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Бате Чаби, ... по-добър съвет не можеше да дадеш!
    По-хубавите съвети ги пазя за себе си.

и last.fm-ец

Според мен няма смисъл. Толкова пъти е предпочитала другия пред теб. Може и сега да направи съшото, но както си решиш.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    не отричaм,че плача за всичко,но тази история ме уби просто...от вси4ко казано от теб разбирам много за самата ти същност...ти си просто една рядкост в днешно време...търпелив,добър,а както и усещам добре възпитан
    Мноого красива история..
    Написал си много красиви думи. Евала ти правя!

Явно разказът ми ви е повлиял...

Някои от вас ме съветват да се свържа с нея и да пробвам отново връзка... Но аз мисля че мина много време от тогава и едва ли нещо ще се породи... макар че нали знаете - любовта няма happy end, защото е безкрайна

Предстои ми завършване след 3-4 месеца и най-вероятно ще съм студент в друг град (дай боже) . Та... дори и да стане нещо, ще се наложи да стане така, че да се разделим не след дълго. А аз определено не искам да наранявам никой (още повече нея)

Затова мисля само да се свържа с нея на 27-ми... Факт - ако приеме ок, ако не... Просто няма да съм забравил датата

Цитирай Първоначално написано от adm1n
    П.П. е пич ще ми кажеш ли марката на парфюма плс

Тогава бях с мъжкия Rosha, но остаря. Сега съм с друг, който ме кефи много повече - Chanel Allure Sport Много готин, но и скъп парфюм.
    Ползвам и много други, но горният определено е НАЙ за мен... Все пак имай предвид че всеки парфюм стои различно на всеки човек
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Terra incognita!
    Всеки има право да обича и да бъде обичан!Историята ти е много приятна,романтична,но и за съжаление съвсем минорна,примесена с всички тези ефимерни раздели и жестоки истини(визирам явното твърдение на момичето,въпреки че била с теб,е обичала друг).Поздравявам те за смелостта ти,че въпреки всичко и донякъде неутралното й отношение към теб ти си бил с нея,изслушвал си я и в теб тя е намирала утеха.Колкото до това дали да я потърсиш отново,сам трябва да го решиш,но бъди реалист,може би ще е по-добре да видиш дали тя няма да те потърсиш,за да не се самозалъгваш.Тя в този период може и да е сама,но това не означава,че ще иска да е с теб или просто ще поиска да те "използва" отново.С оценяването на жеста тя не показва силни чувства,а просто благодарност.Не се самонаранявай,дори и да се видите бъди по-предпазлив и следи нейните реакции.Ако пак стигнете до по-близки отношения,непременно поискай обяснение от нея докъде може да доведе всичко това,защото ти не си имагинерното момче на 300км от нея,в което тя само от една среща се е влюбила->звучи абсурдно!Не се оставяй да бъдеш потискан и поставян на второ място,каквото и да става.Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен
    Историята ме Няма смисъл...Много гадно те е разигравала...
    Рядко се намират такива добри и мили момчета като тебе...
    Лошото е,че те винаги уцелват момичета,които незнаят какво искат...
    Късмет...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    обади й се да се видите на 27 въпреки всичко което ти е причинила не губиш нищо да пробваш успех наистина евала ти прая..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Обади и се уредете си среща отново на 27-ми януари, ако е възможно и в същия час.
    Това ще е много романтично. Само от самия факт, че помниш кога за пръв път сте си видяли и в колко часа, би я трогнало.
    Това, което ви се е случило е просто ... нямам думи да го опиша ... Много е романтично, но малко като на филм.
    Според мен е добре пак да се видите, но преди да започнете по-интимни отношения, се убеди, че не се играе с теб.
    Успех!

Lele..hora vijdate li za kakvo stava vypros..vijdate li,che oshte syshtestvuvat dobri momcheta...a ne prosto nqkakvi ebachi..tova momiche spored men e nai-golqmata kysmetliika..!i go e osyznala..no kysno..sled kato te e naranqvala tolkova mnogo.!!!
    No tq ti e pyrvata..a pyrvata liubov povqrvai mi se pomni vinagi i e nai-sladka..spored men napravi vsi4ko vyzmojno da se vidite pak!...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Ани

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Историята ме

Леле... Не предполагах че мога да предам толкова истински нещата, още повече че бяха още преди година... В интерес на истината не си единствената, която...

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Рядко се намират такива добри и мили момчета като тебе...
    Лошото е,че те винаги уцелват момичета,които незнаят какво искат...
    Късмет...
    Цитирай Първоначално написано от praskovka91
    tova momiche spored men e nai-golqmata kysmetliika..!i go e osyznala..no kysno
    Да, така е, но нали знаеш че врaбчето понякога не се връща отново на рамото. Така е и при мен - просто сякаш е минало... Трудно е, отне ми адски много време, но го превъзмогнах . С доста други момичета бях, но чувството трудно се приравняваше с това, когато "бях" с нея.
    Все пак за мен първият миг от срещата ни беше много важен... а именно, искам да и покажа че помня всичко, още от самото начало Не знам дали е за дорбо, но понякога помня много дребни детайли...

За сметка на това продължавам да търся нейната заместничка, която знам че е някъде там... тя ме чака да я открия ... или ти ме открий, ако четеш това
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си