- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- The story of my first love...
Здравейте,
Бях се регистрирал отдавна, но с течение на обстоятествата едва скоро си възобнових паролата и отново съм сред вас...![]()
Преди време се запознах случайно със едно момиче в сайт за запознанства (тя ми писа първа)... Беше по време на зимната ни ваканция и тя не беше в моя град (иначе учи тука)... С течение на времето, сякаш се поувлякох по чата с нея и започнахме всеки ден да си чатим. Разменихме си и скайповете...Започнахме и двамата да си говорим за нашата евентуална среща... В нашите представи, тя щеше да е нещо изключително красиво.
![]()
Минаха няколко дена, когато тя се върна тук и си уговорихме среща, близо до един парк. Видяхме се... беше много странно, но... постепенно си заговорихме за разни неща... Тя се държа малко спекано, но... това момиче ме накара да я обикна. Разхождахме се в продължение на няколко часа, когато стана време тя да се прибира. Когато се прибирахме за миг, както я държах за ръката, я обърнах и я целунах. Това беше най-красивата ми целувка с момиче... може би защото беше и първаИмахме още малко време... докато се връщахме от парка заваля дъжд
Тогава пак се целунахме... не мога да опиша как се чувствах, но всеки от вас го е изживявал.
Вечерта премина с писане на доста sms. На другия ден се видяхме отново, отново и на парка. Но тъй като беше студено, тя ме покани у тях ... да гледаме филмФилм не гледахме, но страстните целувки и до ден днешен ми "парят" на устните. Така... в продължение на 1 седмица започнахме да се виждаме доста често... всеки ден в тях. Една вечер, освен целувки се и поразсъблякахме малко. Тя се спече и се одръпна... Беше доста рано, а и тя - малка.
Така сякаш взе да се отдалечава малко от мен... но това, което бях видял в нея ми беше достатъчно да я преследвам... Имаше момче, в което се кълнеше че е влюбена, но е на стотици километра от нея и се бяха виждали само веднъж - лятото, докато са били на море и там са се запознали. Това момиче беше лудо по него и постоянно споменаваше името му, докато аз бях до нея... След като нещата взеха да се отдалечават, и аз се одръпнах от нея. Без да и пиша, без нищо. Не след дълго тя ме потърси - Поиска да се видим.Ех, видяхме се... Отново сякаш не беше станало нищо. Целувахме се, излизахме, когато след 1 седмица отново се здърпахме. Това момче и беше в главата постоянно, но и същевременно ми се обаждаше... "скарахме" се... престанахме да си пишем. НО - след няколко седмици тя отново ме потърси. Тичах като луд след нея, огаждах и... Ходех до тях "замалко", след училище. Забавяше ме с думите "остани още малко", което в последствие се превръщаше в цяла нощ... Спал съм по 3 часа и след това първа смяна, но щом тя беше до мен
...Тя беше първата, която "отвори" сърцето ми и ми даде възможност да разбера смисъла на думичката "любов".
![]()
Но нищо не свършва и до тук... Връщах се при нея отново и отново, независимо колко ме нараняваше. Ето обаче - мина се известно време, когато тя говореше и говореше за него постоянно.... как щял да и идва на гости и т.н. Опитвах се да и обясня че връзка от 300км няма как да бъде реална и това, че се бяха вижали само веднъж за половин година... Моите нерви бяха свършили вече, когато и се развиках да не ме търси повече. Тогава замлъкнахме отново за около месец, когато пак ме потърси и така пак, и пакНе можех да и откажа среща...
Но дойде и времето, когато след 6 месечно преследване разбрах че няма да стане работата. Това беше първото момиче, в което се влюбих. Първото момиче с което сме плакали един над друг. Момичето, на което съм се молил.За жалост тя не ме обикна. Така или иначе исках да и оставя някакъв спомен за мен, защото предстоеше лятната ваканция... след дълги размисли реших да е нещо, което ще е голяма изнената и да се забелязва в една стая... а не няква тъпа снимка, или нещо, което щеше да отлежава на шкафа и... поръчах да ми ушият ОГРОМНО плюшено сърце, на което от едната страна пишеше "Love ****(името й)", а от другата страна моето име с големи букви.
Напръсках го с парфюмът, с който бях на първата ни среща, по който тя се разтапяше. Опаковаха ми подаръка, специално за целта... накрая дори аз самият бях изненадан от крайният продукт
![]()
Цяло лято нямаше да се видим (тя си замина при родителите й), за това и подарих сърцето на края на учебната ни година, като се видяхме замалко пред квартирата й. Казах и като се качи да отвори пакета (тя не знаеше какво има вътре) и да изчака да получи писмо, което ще и пратя... А то започваше:
... следва дълга поредица от нейни sms, с които и доказвам как сама си противоречи...Здравей ****,
Преди да започнеш да четеш надолу - моля те, прочети това докрай!!!
Започвам да пиша това писмо със смесени чувства...
Надявам се да си си видяла подаръка вече. Може да ти хареса, а напротив - може и да го изгориш, ако ме мразиш...! Както се казваше в един филм "всяко момиче изгаря снимката на бившия си любовник, а после осъзнава че любовта я гори дори по-силно от пламъците...". Това е моето сърцеВнимавай с него, защото е много наранено и му остава съвсем малко до края. Върху името ти има следи от сълзите ми, защото като го взех - плаках за теб
Онази вечер не можах да спя. Късно в ноща легнах на сърцето... спах, сякаш бях в прегръдките ти!!!
![]()
![]()
...... Когато ти потрябвам - сърцето ще е до теб, но не и аз!!!
Исках да ти го подаря, защото ти беше много специална за мен! ТИ беше ПЪРВОТО и най-важно момиче за мен! Още пазя спомените от нежните ти целувки (никоя не може да ми ги даде) и прегръдки. Как се целувахме като се събудихме в онази ранна утрин, а слънцето тъкмо изгряваше... но може би дори и не си спомняш... К'во толкова - някво момче, което ти "върза". Няма друг начин по който да ти се отблагодаря за всичко
...................
В него бях написал всичко, както го чувствам.
Тя ми отговори че не е получавала по-хубав подарък до момента, че си спомня за онзи невероятен аромат и че... дори не заслужавала да ми чете красивите думи.
Мина се време... цяло лято. Веднъж се опита да се свърше с мен, при което не получи отговор. За мен тя постепенно "отшумя". В началото на тази година тя се свърза с мен. Искаше да се видим да ми каже нещо цитирам "много важно"... Видяхме се замалко, след 4 месечно прекъсване. Като ме видя... грейна. Сподели че момчето, което е обичала я е зарязало и не са се виждали въобще. "всичко, което ми каза... стана така"...
Но не сме се виждали, само ми прати 1-2 sms на рожденният ми ден...![]()
Връзката ни изцяло отмина... Но датата 27 Януари още пари, а именно тогава се видяхме за първи път миналта година. Помня точно и часът.![]()
В момента се чудя... дали да я потърся, въпреки всичко тя е онова сладко момиче, от което помня само добро... Мисля да и се обадя да се видим (естествено ако тя пожелае), да минем по "първите стъпки" или въобще да не я търся... как мислите![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()