- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Апандисит ли е?
zdraveiteedna ve4er me bole6e dolu v dqsno i povra6tah na dr den sa6to me bole6e, otidoh na lekar i te me vzeha v bolnica za izledvaniq na bubreci i kazaha 4e ne bilo apandisit,a sam imala nqkvi po ogolemeni 4erva..i ot vreme na vreme me boli posle minava i taka... tam kazaha 4e ne bilo ot apandisit a ot 4ervata.. sega me izpisaha i sam si v nas i pak me boli tam.. mn sam se napla6ila s tozi apandesit
kajete nqkvi mneniq pls
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Апандиситът толкова боли, че не те свърта на едно място. Според мен щом са ти казали, че не е значи не е...Първоначално написано от Arriva
Не виждам причина да лъжат.Макар, че се случва. Ако си толкова неспокойно отиди на друг лекар специалист.
Mi az sam ot plovdiv i bqh v hirurgiite uj tam sa nai dobrite lekari po teq ne6ta i 2-3 mi kazaha 4e ne bilo apandesit ama men si me boli takova.. opredeleno ne e silna i ostra bolkata ama q ima...![]()
няма значение колко е силна,въпроса е болката да не е остра..
Казвам ти го от опит!!!
Апандисит може да боли не само вдясно и долу,ами около целия стомах....Щом не те реже тогава спокойно..
ако са колики-ще ти минат...може би с някаква диета,това най помага при проблеми със стомаха...
лишавай се от пържено,мазно,джънк фуд,готови супи и т.н.![]()
Спокойно...
thugs get lonely too...
Препоръчвам ти да отидеш на друг доктор. Не се плаши толкова! Апандеситът е най-леката операция !!!Първоначално написано от the_hottie
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music
apandisita boli adski mnogo i ne moi6 da stane6 boli te v dqsno dolu pod korema istrpva ti desniq krak i e neponosimi boli taka 4e ne e apandisit![]()