.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен Аватара на girl4eety

Как да си изчистя веждите

kak da si iz4istq vejdite plss kajete

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Мии....взимаш една пинсетка и почваш да махаш всички косъмчета дет' изглеждат не на мястото си ( ) ..обаче много внимавай да не дръпнеш грешното косъмче и недей да ги правиш прекалено тънки!! просто леко ги оформи (:

Ако не можеш сама отиди на козметик ще ти ги направи по хубаво :P

Re: plss

първо ходи на козметик да ти ги оформи и после като ти пораснат сама си ги махай с пинсета

Град
    София
    и ако ги правиш сама,си ги дърпай по посока на косъма,не срещу...и можеш да си дръпнеш кожата на веждите да ти се изпъне докато ги скубеш,за да не те боли толкова...
    След това е препоръчително да се намажеш с някакъв успокояващ крем или да си сложеш лед за мъничко..
    А за пинсетата внимавай каква ще си вземеш,гледай двете страни да са възможно най плоски и да прилепват идеално една за друга...
    Има прави и скосени..вече това зависи от вкуса ти
    thugs get lonely too...

Да питам ако са дълги космите?Не говоря за отстрани а за цялата вежда.Какви са вариантите
    Б.П!

ако досега не си ги махала отиди на козметик. ще ти ги изчисти и оформи

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от stolichankata
    ако досега не си ги махала отиди на козметик. ще ти ги изчисти и оформи
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Зависи от веждите ти. Моите понеже по принцип си бяха тънки и с хубава форма почнах сама да си ги почиствам с пинсета но сестра ми трябваше да отиде на козметик първия път защото бяха дебели и прави и щеше да и е трудно. Прецени си и успех

Едит: Намерих ти някои добри съвети
    http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=251
    http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=60

А и бтв аз лично ползвам пинсетка като тая втората с тънките краища въпреки че доколкото знам не е за вежди но ми е по-лесно с нея

При козметик е най-добре , тя ще ти ги оправи и после сама можеш взимаш една пинсетка и чистиш

nai dobre otidi na kozmetik , ti gi oformi(ako ti e za 1 pat ) posle 6ti e po -lesno kato izrastat pone sh znaij ko da maaaaj .ndei proa sama pone kozmetika moji gi dokara ednakfi ,se pak i ne zimat mnoo

Взимаш една градинска косачка и дай дай докат няяш нос после няя имаш повече проблем с вежди
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Супер фен
    nai-dobre idi na kozmetik evtino e a i e po-dobre pone edin pat da ide6 za da ti pridade pravilnata forma i ti sled tva da q sledva6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Най - добре отиди на козметик.. да не тръгнеш да са разхождаш с различни вежди..
    Мечтите са безкрайни..

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Abe nedei samichka.Az otnachaloto sama si gi skubeh, no edin put se podlugah s edna fr i otidohme i dvechkite.Kozmetichkata mi gi napravi idealni i mi kaza che pri polojenie che vzemat nqkfi si 2-3 leva nqa smis sama da se skubesh i da riskuvash krainiq rezultat.Az ot togava ne sum gi skubala sama i sum mn dovolna.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

отиди на козметик

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    Ако не можеш сама отиди на козметик ще ти ги направи по хубаво :P
    +1

Цитирай Първоначално написано от GUDZO
    Да питам ако са дълги космите?Не говоря за отстрани а за цялата вежда.Какви са вариантите
    Б.П!
    Постригват се с ножичка....но по добре да го направи козметик
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Kato si izmie6 cqloto lice !~

dyrpa6 kosym4etata nagore i gi skube6 odkydeto iska6 otdolu taka stava hubava liniq

mnogo lesno 6te vzeme6 edna pinseta i 6te zapo4ne6 da maha6 tezi kosam4eta koito misli6 stoqt neprivlekatelno! ako ne moje6 sama pomoli nqkoq frend ili po dobriat savet ot mene-Ti4ai pri kozmetic :P
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

вари на козметик да ти ги оправи,че ще вземеш да ги срезилиш
    Желязна Девица

Повече от фен
    Град
    Видин
    hmm az pak parviq pat az si gi oskubah no mn malko i minaloto lqto i si gi istanih i mn si gi haresvam ne sa mn tanki, no ne sa i debeli.nikoga ne sam hodila na kozmetik sama si gi napravih, no ako ne ste sigurni macki otidete na kozmetik ili ako imate doverie na nekoq fr :P

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Ъ.. с пинсета и огледало

Друг вариант е само с пари в наличие и козметик наблизо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си