.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Blab
    Много интересно, всички казват "иди на козметик".
    Тогава защо масово се заселват госпожици с "учудени вежди" в Студентски и въобще... наоколо?
    Т'ва е, за да се разпознават девойките, които не са от София... така трябва да е.

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Много интересно, всички казват "иди на козметик".
    Тогава защо масово се заселват госпожици с "учудени вежди" в Студентски и въобще... наоколо?
    Т'ва е, за да се разпознават девойките, които не са от София... така трябва да е.
    Да ти кажа аз първият път, когато си оформих веждите, го направих самоцелно. Не отидох на козметик, защото не знаех къде да отида и дали ще остана доволна. Поне ако се "оцвакаш" сам, сам ще се ядосваш. Но пък от друга страна веждите не са нещо, което не може да се коригира. Те растат и отново, и отново. Аз от първия път успях да ги направя абсолютно еднакви, а когато отидох за пръв път на козметик, той просто ми ги "поразчупи" и ми показа възможностите на "изкуството" като цяло. Може би и другите момичета го правят по същата причина - от недоверие.

Guest
    ами аз не бих оставила козметик да ми пипа веждите - сама се справям перфектно и предпочитам за 3 мин да ги почистя , отколкото да хабя време в разкарване до някой салон, обясняване и така нататък. предполагам не ми се занимава, след като и сама мога да постигна това, което ми харесва.

Град
    Испания

;]

Моите и двете са различни е трябва да се вгледаш,за да забележиш,но пък много си ги харесвам Ако не си сигурна,че ще успееш сама върви на козметик или дай на някой по опитен да ти ги махне

ъглошлайф
    we give it all.

с косачка за трева

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    С пинсета
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Аз сама си ги чистя и до сега не съм ходила при козметик за това.Даже майка ми искаше първия път да ги уформи, но аз се справих( даже тя не забеляза, защото бях махнала само няколко косъмчета ).Според мен моите вежди са си еднакви, не са много тънки нито дебели, а нормални.И сега вече само израсналите косъмчета махам.

и аз си ги чистя с най-обикновена пинсета и не мисля да ходя на козметик харесва ми как си ги правя

Оформянето и изчистването на веждите става за 2мин, НО ако си разбираш от работата.
    Препоръчвам ти да идеш първият път при козметик (цената не е скъпа).Той ще ти помогне и ще ти даде съвети, а и един път направени както трябва после само трябва да се поддържат, което не е много трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си