- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- momi4eta plss
ot v4era si imam gadje az sam na 13 toi na 14 i me kara da se celuvame a az neznam kak [spestete si obidite plss] moje li nqkoi koito 6te me razbere da mi obqsni po na shiroko pls
Ей,сладураноооо :P Нещата стават така-отпускаш се и оставаш той да те води,след като ти не можеш
Сладурана
![]()
Toй е на 14 няма да е голям разбирач/спец.. Има 10000 такива теми ( даже няколко на първа страница )
The Spark
ЕЛА С МАЙКАТИ И 6ТЕ ВИ ПОКАА И НА 2-ТЕ КАК СТАА![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
emi az nqma da te obidq ti vse pak si oshte malka, no lesno stava
ne e golqma filosofiq. nqkoi na tvoita vuzrast pitat kak da vzemat eskapelle![]()
![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
Споко мацка нещата стават от самосебе си само не се притеснявай![]()
ти пък от къде знаеш, та чак ще показваш ве?Първоначално написано от kocko
![]()
![]()
по темата - отпусни се, и само чувствай, то си става от само себе си
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
mi ostavi se da te vodi seedno sredva6 ritam na nqkoq pesen ne6to takova![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Трябва просто да се отпуснеш - лесно е , хайде късмет и да кажеш как е минало :P
няма философия- даваш бавно и нежно и това е се пак си момиче. Да не земеш веднага да си вкараш целия език в устата муНе бе и това ще направиш, ама.. след минута-две кат се разпалят страстите
![]()
Първоначално написано от Say It Right
и аз не знам,ама не се притеснявам!и ти недей![]()
![]()
someone else...
lele mila ti ebati si zakysnqla... tva trqbvashe da go pitash kato beshe na 8 a sega temata da ti beshe "Bremenna li sym" nenennenene mnogo si zakysnqla!![]()
Ako e pi4 ,ni6o nqma da ti kaje ,daje 6te te razbereПървоначално написано от zvezda_
![]()
Сложете си презервативи на главите за безопастна целувка![]()
Истински всеки ден и щастлив всеки ден, озлобен всеки ден, всеки ден е за мен, мойте хора са със мен и във парти и в проблем... абе говориш пак за мен.. нещо искаш ли от мен ....?
Имах сащия проблем аз сам на 13 около месец и аз си мислех че не мога и че е било голяма фулософия но като се приближих до него той ме прегарна и савсен межно почнахме да се целуваме после натам става по сериозно но да не обсаждам ..такаче не се бой и само не показваи че не си го правила![]()
![]()
![]()
успех
![]()
Хвани си някоя аверка, която може, за да те научи![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
И защо не искаш? А, да бе вярно, за да не ти спадне реномето. За момент забравих, че да не знаеш как да се целуваш на 13 вече е срамно. Простете невежеството ми!Първоначално написано от zvezda_
(извинете за спама)
Don't worry, be happy!
Немога да разбера аз ли съм тъпа или вие неразбрахте че НЕможем да ви научим да се целувате?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ела да те науча![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И как очакваш да те научим да се целуваш?! То трябва да стане от самосебеси, отпускаш се и се отдаваш на момента, това е...не е голяма философия![]()