- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки
kak se maxat 4ernite to4ki s kakvo i taka na tatak
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
skrab za lice pomaga, eksfolira i is4istva porite (mn e hubav na ReGAL i St. Ives). ako tvoite sa po-uporiti moje6 da otide6 na kozmetik!
az sum mn dovolna i za tozi na Garnier!siniq!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от kocko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
отиваш на козметичка там тя ти прай някфи неща с параи ти изчиства лицето
30 лева струва горе долу една процедура
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Продуктите на Регал са за жени над 23 годиниПървоначално написано от cotton candy
Иначе аз съм доволна от Гарниер Пюр 3в1
![]()
Е как го изчисли,че са точно за жени над 23 години![]()
скраб да...само че аз съм мн по доволна от...Clean & Clear против черни точки...едно синичко..има и лосион към него..но и само скрабта ми върши на мен работа![]()
thugs get lonely too...
Не бих ги нарекла "някфи неща с пара", но хората имат различно изказванеПървоначално написано от Stanislav_Ch
Аз лично ходя при козметик, който ми почиства кожата из основи , включително черните точки, а в домашни условия си правя маски, които поддържат кожата ми с нормално омазняване, защото ако незнаеш омазняването води до появата на черните точки, а също ползвам серията на L`oreal - Pure zone и съм изключително доволна от действието й
Следователно това са моите съвети ... козметика най-добре си разбира, мисля че това е неоспоримо
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Аз използвам Clean&Clear лосион за почистване на черни точки и после се мажа с Johnson`s бебе крем за чувстрвителна кожа и ставам супер червена :P Много яка комбинация![]()
Дарсунвал му е майката...Отиваш на процедура седмица-две, зависи си от кожата разбира се и лицето става беличко, хубаво и без черни точки като бебешко дупенце![]()
![]()
Но разбира се ако действа при някои, при други може да няма промяна!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
хах..абе имам един странен въпрос...
пак става дума за лицето..
днес госпожата ми по биология..и тази по физика ми казаха...
мноого странно нещо...следното....-> Като се маже лицето с урина,за 2 ве4ери става прекрасно...вярно ли е това??....![]()
![]()
Първоначално написано от comics
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e_21.11 защо да е за жени над 23 години![]()
Първоначално написано от ELiTyYy
ТОВА и да е вярно няма да го пробвам НИКОГА.....
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
ахахаха...е то има много мазила и сякакви простотии...ама ако от това става идеално за толкова малко време...може и ако се напия да го пробвамПървоначално написано от ~Munika
![]()
![]()
![]()
На листовката на продуктите го пише.
е то без алкохол не виждам как бих го напраила по др начин![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
пробвай тия на лореал-pure zone май беше, те са хубави и бтв иди си на козметик и после мажи с тия работи за да избегнеш повторната поява![]()
Clean&Clear лосион за почистване на черни точки............това е ре6ението
![]()
Всъщност урината е адски полезна, колежка на майка ми дори я пие... гхм.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мдам мисля че аз се изказах по същия начинПървоначално написано от evi_vd
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Първоначално написано от пор
Ми тя не е вредна,но не бих я пила,аа аз знам че се използа при изгаряне или нещо такова май беше...![]()