.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Град
    sofiq o.k

мразите ли турци

ЦЕНЗУРА

1, 2 и 13т. от правилата

moderated by Coki
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Ми немися,че тук е мястото на темата.....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Супер фен
    Град
    Варна
    Определено не е за този раздел, но все пак не - не ги мразя...Имам много приятели турци, а и не само аз, а цялото ми семейство! Хора като всички останали, които не са виновни за това, което са вършели прадедите им преди повече от 100 години...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Не ги мразя по принцип, но нямам такива приятели чесно казано. Мога да кажа обаче, че мразя турците, живели и поробили ни. Макар отдавна мъртви те просто не могат да са ми безразлични и усещам болка от всичко, което само съм чувала, не преживяла. Все пак това заслужават за жестокостта си.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

сега сички ще напишат че не е тук мястото ня темата

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    сега сички ще напишат че не е тук мястото ня темата

Да !

И по темата не ги мразя,имам приятелки туркини и с нищо не са по-различни от другите.Но са гадже не бих си взела от тази раса.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

А аз си мисля ,че ще ти заключат темата!
    Ами да,неприятни са ми,но не ги мразя.Само да седят далеч от мен!И да си ходят в тяхната си държава ,като искат да носят турски имена!Като ще живеят тук,да са с български!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

hottie
    Guest
    Хора като хора.Не ги мразя.

[/quote]

Отиди ти да живееш в Турция и нека те кръстят Ахмед, пък да видим тогава...В никакъв случай не ги оправдавам, но това пък вече е простотия...Пък тия СКАТ не ми ги говори, че като я гледам тая телевизия и ми се доповръща...Не му е тук мястото според мен да разказвам една история потвържаваща това, че хората не се делят на турци и българи, а на такива с добри и лоши сърца...[/quote]

+1

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Аз не ги мразя.Кво като са турци дай ся всички да ги нападаме.Друг въпрос е обаче че има цигани,които се представят за турци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си