.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    somewhere over the rainbow

Малко помощ за неуките

Като за начало...Не знам дали темата е за тука.Просто предположих,че хората ,които разбират от козметика,би трябвало да разбират и от цветове.Аз съм зле във всички аспекти(можеби за това си ходя само в черно) и ми е нужна малко помощ.
    Та значи,братчедката има sweetsixteen в неделя.Аз и харесах едно лилавикаво герданче,от тези които ги правят ръчно.Проблема е че тя е леко мургава и ме е страх да не и седи кофти.Ако не стане ще и взема някакво в друг цвят,обаче не знам в какъв.Накратко-какви цветове отиват на мургави хора?

Честно казано мисля ,че лилавото ще отива ,но зависи от нюанса на лилавото,иначе др цветове според мен оранжево и зелено

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Може би цветове, контрастиращи с тена на кожата и.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

lilavoto e stra6no moderno! a na po-murgavata ii koja mislq 4e 6te stoi mn dobre za6toto 6te se otkroqva

Град
    варна
    хмм.. може би ще отива... зависи от нюанса много.Защо не си помислиш какви по цвят дрехи обича да слага и да и вземеш нещо което ще отива на дрехите и а не на кожата и.По принцип на мургавичките всеки цвят седи много хубаво.Само да не е кафяв или черен.. става кофти

Ако е по-тъмно мисля, че ще й отива. Имам една приятелка, чиято кожа е малко по-тъмна и лилавото й седи супер.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си