.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Имам питане

Здравейте ! Вчера пътувахме с приятелката ми в трамвая и по едно време вика "Корема ме сряза" и почна да се сгъва от болка и след 30-тина секунди припадна в ръцете ми.... вечерта и потече ... била в мензис ,нормално ли е това ? Щото аз мисля , че не ....

По някога се случват такива работи,ако момичето има болезнен цикъл.Но когато почне да се случва често вече няма да е нормално и въпреки всичко нека иде на лекар да се консолтира.Надяжам се да ти помогнах

Град
    Русе
    Има и такива момичета с много болезнена менструация...Което е много гадно трябва да пие обезполяващи нещо .Най-добре да се посъветва с лекар и той да и ги препише
    ...

vazmojno e da se slu4i tova,ne se pritesnqvai

Супер фен
    Град
    Панацея
    е, чак пък паднала в ръцете ти Хиперб0лата е чудесен похват
    По въпроса- нормално е. Дори аз го знам, въпреки че съм момче
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

еми да нормално е ако не е яла преди тфа но по-добре да се консултира с лекар
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Защо все на момчето с дакелчето му се случват такива ? :} Винаги е най-добре да се посъветваш с лекар, така че послушай другите ;}

Имам една позната и на нея така й става.
    В такъв момент и дай да яде шоколад и течен аналгин. (поне тя така каза, че й помага, което е логично де..).
    Внимавай да не си глътне езика или да не се удари лошо.
    НИКОГА докато е припаднала не я оставяй да лежи по гръб или корем! Може да се задуши.
    Поставяй я легнала настрани с леко наведена глава.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Възможно е да стане така, спокойно. И на мен ми се случват понякога подобни неща...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

da normalno e ....no qvno ima nqkakyv problem s korema nz...

Град
    Там, където е сърцето...
    Мислиш ти, кво мислиш като никога не си изпитвал менструални болки....
    Ако я е боляло много е възможно ...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Мислиш ти, кво мислиш като никога не си изпитвал менструални болки....
    Ако я е боляло много е възможно ...
    Ами нормално е,момче е...На мен,не ми се случва чак да припдам...когато съм в мензис,само 1-2 дни първите съм неразположена и гледам повече да си почивам.Преди да ми дойде имам голям апетит и по това знам и кога ще ми дойде и разбира се и датата знам.

ako se povtori nachi ima problem
    LIVERPOOL FOREVER !!!

vazmojno e,kofti e no moje da se slu4i

имала е по-силни контракции...
    нема страшно ше и мине

spoko pi4 nqma ot kakvo da se pritesnqva6 li4no na mene tova mi se slu4va po4ti vseki put... lekarite ni6to ne mojaha da napravqt po vaprosa osven saveta im da piq nqkakvi obezbolqva6ti hap4eta. Pri4inata idva ot bolkite i kryvnoto i sigurno pada i taka se polu4ava .. ;] nqma ot kakvo da se pritesnqva6 ;] za 6tastie na mene mi se slu4va kogato sam v nas.. i ve4e sam sviknala no vse pak da otide na lekar ;] uspeh4eta
    JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Имам една позната и на нея така й става.
    В такъв момент и дай да яде шоколад и течен аналгин. (поне тя така каза, че й помага, което е логично де..).
    Внимавай да не си глътне езика или да не се удари лошо.
    НИКОГА докато е припаднала не я оставяй да лежи по гръб или корем! Може да се задуши.
    Поставяй я легнала настрани с леко наведена глава.
    Благодаря на всички за отговорите но и този ми беше достатъчно поучаващ да ви кажа нямаше да се сетя да я сложа да легне настрани ... няма да се удари хванах я веднага като каза че и прилушава... а колкото до шоколада и аналгина съм съгласен те са за нормализиране на кръвното когато е ниско също така кока-кола и айрян с сол са много ефекасни при ниско кръвно

na men mi se e sluchvalo i to ne edin pyt . Az dori povryshtam

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    na men mi se e sluchvalo i to ne edin pyt . Az dori povryshtam
    Ужас не ви е лесно и на вас момичетата.... добре де а няма ли момент в който приключват тия мизерии ?

Случва се. Аз лично не съм стигала чак до припадъци, ноо миналото лято толкова жестоко ме беше 'срязал' корема, че от масата се бях озовала на пода..сгъната на няколко ката.. и се наложи баща ми да излезе от работа, за да се прибере да ми донесе някакви лекарства, защото не бях в състояние да помръдна.
    Т'ва е адския кошмар просто... особено и като се затопли и т.к. жените са по-склонни към ниското кръвно... става еднаа... не ти е работа. Пфф т'ва 'жена' да си... е егати наказанието.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си