- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо сексът е необходимост?
zashto sexa e neobhodimost biologi4eski poglednato nqkoi ako moje da kaje
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
В природата сексът е с цел продължаване на рода. Това е необходимостта. И все пак, на тялото ти нищо няма да му стане известно време без секс.
Za prodaljavane na pokoleniqta.
Размножаване,а с размножаването и удоволствие :P
На тялото не, но на психиката даПървоначално написано от Barbie
От липса на човешка близост, допир и нежност - може. Но точно от липса на секс...Първоначално написано от the_hottie
Пък и зависи от човека. И от продължителността на периода.
Подсъзнателно се отразява липсата на секс.Ласките също. НО в случая са съвсем отделни неща.
Какъв период от време визираш? Защото има разлика между един месец, пет месеца, една година, пет години...Първоначално написано от the_hottie
Във връзка над десетина дена ( изключвам положения като липса на терен,болест и всякакви подобни фактори).Първоначално написано от Barbie
Без връзка - зависи от възрастта. Ако си опитен и на повечко години(не тийнейджър!) 2 месеца...може и повече.
Ако си неопитен или малко опитен не го броя.
Ами секса е наистина много необходим на хората да се развиват психически,да продължават рода и човечеството,а и също така и за самото удоволствие от него.
Защо яденето е необходимост ?
Отговори си на тоя въпрос и ще си отговориш и на другия!
Първоначално написано от alex_devv
![]()
Някъде бях чел, че сексът за мъжете си е направо мозъчен стимулант, за разлика от жените...При нас, при дълго време без секс, се забавяли реакциите на мозъка, което води до по-трудно справяне с обикновени неща...Бяха наблюдавали отражението на "сухия" режим при мъжете в решаване на прост задача, изпълняване на прости ежедневни функции - с 2 думи - мъжете биологично направо сме си загубени без секс![]()
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
защото организма се нуждае от вагинални секрети![]()
Според мен пък без секс може да се издържи доста време.Ако си мастурбираш редовно и ако няма определен човек към който изпитваш желание няма да имаш проблем...
Така да, ама няма ли да ти стане тъпо и да искаш, това което другите имат - хубав секс с добър партньор или още по-хубаво истинска любов ! И според мен само тази мисъл ти се отразява на психиката.Първоначално написано от slun4ice
И двете сте прави , но наистина има един период от време в който не изпитваш силно сексуално влечение към мъж и усещаш , че можеш да отпуснеш напрежението и с едно добро мастурбиране.Първоначално написано от the_hottie
Е да , кой не иска секс като по филмите , но понякога просто не може.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами да.Но аз просто не харесвам самото мастурбиране.Не, че не съм го правила.Но е просто несравнимо. Ако толкова съм на сухо предпочитам да си намеря някой любовник от колкото да мастурбирам. Тук вече си е и до избор.Първоначално написано от Jeuelle
Точно това искам.Първоначално написано от the_hottie
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Osven vsichko napisano, sex-a sblijava horata i e edno ot usloviqta za zdrava vruzka..
♥ ♥ ♥
И аз смятам, че без секс може да се издържи доста дълго време. Въпреки че на мен самата мастурбацията не ми носи особено удоволствие. Но ако не мога да съм със партняьора, с когото желая, предпочитам да не правя секс.Първоначално написано от slun4ice
(Така де, с приятеля ми сме разделени физически за периоди от по месец, месец и нещо...най-много без секс сме изкарвали 52 дена. И ми е липсвало да го докосвам, да го целувам, да виждам очите му...естествено, липсвал ми е и секс, но не е бил на първо място.)
Всичко е до психика... а по биологичн път незнам дали ще мога да се обоснова, но мисля че засяга метаболизма и затова хората свикват и искат още![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Една приятелка беше седяла на сухо 9 месеца и каза че не е мастурбирала![]()
![]()
![]()
Без секс няма да умрем а ще изчезнем...Първоначално написано от alex_devv
Fitness Forever