.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    слагаш си първо на дланта и после започваш да разнасяш с леки потупващи движения да го нанасяш в/ху лицето

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Използвай основа (има специални продукти но и крем за лице става). Може дори да смесиш фдт с малко крем. Ако го нанасяш с пръсти така става най-равномерно. Най-добре е с четка обаче ( http://2.bp.blogspot.com/_Q3QlB4vcGE...0/IMG_3897.JPG , http://4.bp.blogspot.com/_iK9J4xyyZf...0-h/kabuki.jpg )защото се използва по-малко от продукта (по пръстите и гъбичката попива) а и може да го нанесеш най-равномерно.

http://www.youtube.com/watch?v=RU4ZiDg6DV4

http://www.youtube.com/watch?v=Kt3YIP1GmpE

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Първо се слага основа или крем за лице.После слагаш малко от фон дьо тена на челото,бузите,брадичката и носа и размазваш настрани|навън|.Ако е необходимо слагаш 2 тънък слой.Нанася се с пръсти или четка и после,ако има нещо неравномерно -оправяш с навлажнена гъбичка.И още нещо-не си взимай 1 тон по-светъл фон дьо тен,както пише навсякъде,ако не искаш да станеш като 'порцеланова кукла'.
    ПП:Да не забравиш и врата,че става мазало..

Супер фен Аватара на rakiQ
    разная се нежно а не бързо и грубо!

^ и врата? ти добре ли си? 'що още малко не й кажеш да си маца и по ръцете, краката и въобще, всяка открита част плът.

Супер фен Аватара на rakiQ
    четките от естествен косъм са най-добрите!

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ и врата? ти добре ли си? 'що още малко не й кажеш да си маца и по ръцете, краката и въобще, всяка открита част плът.
    Ако на теб ти харесва фон дьо тена да е като маска е отделен въпрос...
    И по-спокойно с възклицанията,моля.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Аз карам с гъбичката от пудрата ми и става доста добре Пък колко е правилно... Не ми пука

Цитирай Първоначално написано от Coke
    това, че ти не улучваш цвета на фон дьо тен-а, не значи, че всички сме така, сещаш ли се? и понеже винаги меря върху себе си в магазина, а не налучквам, както ми падне, затова и не ми се налага да се правя на клоун, мацайки се по ушите, врата, краката, стъпалата и прочие.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Coke
    това, че ти не улучваш цвета на фон дьо тен-а, не значи, че всички сме така, сещаш ли се? и понеже винаги меря върху себе си в магазина, а не налучквам, както ми падне, затова и не ми се налага да се правя на клоун, мацайки се по ушите, врата, краката, стъпалата и прочие.
    Е не.. Много е забавно като започнете да говорите ей така.Би ли ми казала кой фон дьо тен не се различава изобщо от цвета на кожата,защото и малка,разликата е очевидна?!(ако ти не я виждаш- проблема си е твой).
    ПП:Големи разбирачи има в този форум...

Е, като разликата е очевидна, що тогава да не си мажем и по ръцете, ушите и краката, ако носим къса пола? Все пак, не бива нито една част на тялото да остане непокрита.
    Смятай кой е забавния в случая. При мен разликата не е очевидна, представи си, дори някои се учудват, когато разберат, че съм с фон дьо тен. И не, не си прави труда да ми отговаряш. Не получих отговор на въпросите си, които макар и пълни със сарказъм, си бяха донякъде сериозни. Явно не си толкова компетентна, за колкото претендираш, че си, за да обясниш на нас, простолюдието, за какво иде-реч, така че смятам (жалкият опит за) спор(ът) за приключен. Разбирачите така ще си отидем - неуки, прости, но с една селска проява по-малко.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Виждам,че имаш голямо желание да се мацаш навсякъде-прави го,никой не е казал,че не може.Пък и явно за теб черното е бяло така или иначе.Колкото до въпроса ти,по твоята неуспорима логика,то като си обезкосмяваме ръце,крака и пр. защо не си махнем и цялата коса?!Нали и това са косми?!и да..определено бъркам-дори и (за)бавна не си...

то тва е твоята логика.
    аз, където искам си се мацам, и това е единствено лицето, не се къпя в течност с телесен цвят и не си махам грима с разредител.
    има доста момичета във форума, които си подбират козметиката, знаят как да се гримират и така нататък. интересно ще ми е дали и те така мажат, както им падне, че "да не се вижда разликата"(бас ловя, че не).
    и се пише "неоспорим"
    колкото до мен: аз не съм и целяла да съм забавна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си