.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Malko po-neobi4aen v1pros

Zdraveite na vsi4ki.Imam edin problem, koito e po razli4en ot tezi na ostanalite. POve4eto momi4eta iskat da otslabnat, az oba4e iskam da nadebeleq. 1.60 s1m visoka i teja 42-43 kilograma Molq vi ako znaete efektiven na4in za ka4qa pone 4 5 kilograma 6te s1m vi mn blagodarna. I samo ne mi kazvaite "qj pove4e" to e qsno 4e trqbva da qm, no samo s qdene ne stava za s1jalenie

Нямаше да е зле преди да пускаш тема да потърсиш!Има мн теми с този въпрос и отговори!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

ne stava samos qdene trqbva i akul

Град
    sofiq o.k
    ami samo s qdene s dr nem ako trenira6 nqma stane ni6to 6too ima6 estrogen a ne testosteron i kato trenira6 6otot nqma6 muskoli a samo maznini 6te ti se stopqwat i o6te pove4e 6te oslabne6 taka4e nepravi taq gre6ka
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    ne stava samos qdene trqbva i akul
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Ми според мен е тъпо на качваш защото аз съм 1.60 и съм 43/44 килограма и немисля че трябва да качваме,защото с нашия рист и няколко килограма ще сме като бурета,а и ако ги качиш на дупе ......
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Еми хапвай повече тестено, сладко и пий газирано.....ама нагъвай сладко и тестено яко!
    Почивай си повече, яж семки например.Прави някакви неща, които не изискват активност мн мн
    Или пък ако не става ходи на диетолог да ти определи диета за напълнееш малко, но все пак мисля, че горе-долу си добре
    Никво газирано!От него щи се подуе корема и после не можеш да го оправиш..

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Ми според мен е тъпо на качваш защото аз съм 1.60 и съм 43/44 килограма и немисля че трябва да качваме,защото с нашия рист и няколко килограма ще сме като бурета,а и ако ги качиш на дупе ......
    aa ne, ne mislq taka!ako kachi okolo 25-30 kg mislq, che biha i stoeli dosta dobre
    ti kato ne razbirash ne se mesi!

poznavam 2 naistina slabi momi4eta...probvali sa mnogo ne6ta...no prosto si takava...postepenno 6te dobie6 po-zakrugleni formi...a s tva "qj mnogo" ne staa...i dvete se tup4at, no prosto ne im se lepi...struktura....

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    aa ne, ne mislq taka!ako kachi okolo 25-30 kg mislq, che biha i stoeli dosta dobre
    Ебаваш ли се??

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    Ебаваш ли се??

Надявам се да го е казал с ирония........
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ami ima i hora kolkoto i da qdat ne debelqt no ako ne si ot tqh ne se tap4i sas sladko 4e moje da se natrupat podkojni maznini
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Еми хапвай повече тестено, сладко и пий газирано.....ама нагъвай сладко и тестено яко!
    Почивай си повече, яж семки например.Прави някакви неща, които не изискват активност мн мн
    Или пък ако не става ходи на диетолог да ти определи диета за напълнееш малко, но все пак мисля, че горе-долу си добре
    То не е точно диета, ами се води хранителен режим

мале да бях като тебе не бих спряла да ям ... купи си течен шоколад от тия от по 5 кг и ... еин чипс за предястие.. и наблюдавай ефекта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си