.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: nevazmojna lubov

nevazmojna lubov

ae hora,mnoo si padam po edno mom4e i mislq,4e i toi si pada po men,6toto ma zaribqaa mnoo zdravo,pak si ima gadje i toi znai,4e go haresvam pak se idva do mene nqkaf takaf i kat ma pogledni napraoo sa raztapqm,pak v sa6tnost ne moji ni6ty da mi predloji i samo me izma4va,kajete mi ko da praq?!???

о само да иска може много да направи! докато няма пръстен на ръката може през спокойно да зареже другата и да бъде с теб друг е въпроса ако има чувства към нея,а съвсем друг е ако има чувства към двете ви първо разбери как стоят нещата успех
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Не мисля, че има особен смисъл да мислиш за него - ако зареже нея заради теб каква е гаранцията, че няма да зареже и теб заради някоя друга - първо виж какво иска от теб и тогава му се връзвай насериозно
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Ами и аз съм в подобна ситуация в момента.... Според мен щом това момче е още с приятелката си ,тогава използва теб като някакъв начин за разнообразяване на ежедневието си ,но може и да бъркам ( дано да е така ). Ако питаш мен по-добре не прави нищо , а изчакай да видиш дали той ще предприеме нещо по-сериозно към теб. Ако да тогава супер за теб, ако пък не - нали знаеш той не е единствения
    Успех
    Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!

Ако е влюбен в теб може да скъса с гаджето си и да има нещо между вас. Изборът е негов. Някой път, когато пак те сваля му кажи така неочаквано: "Защо се занимаваш с мен, заминавай при гаджето си!". И виж реакцията. Това би му подсказало, че не си просто играчка межру другото и не може да "прехвърча" между двете ви! Но и ти сама трябва да знаеш дали искаш да продължавате така ил да прекъснете отношенията си. Защото казваш, че не можел да ти предложи... Обаче и помисли, ако скъса с другото момиче, заради теб, дали не би постъпил така с теб, заради друга?
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Може пък да мисли нещо .. нещо като например да остави приятелката си или незнам.. не мога да мисля,нещо много ми се спи,кат скапана съм(извинете че се отклоних от темата)
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Като те погледнИ и направо се разтапяш
    Направо се жИни за него!

Град
    Terra incognita!
    Щом не може да сте заедно,няма смисъл само да се измъчваш или да си с него тайно,защото това е предателство и измама срямо приятелката му!Най-добре се отдръпни от него и насочи вниманието си към други неща.След време,ако е свободен може да опитате,но все пак не таи напразни надежди,бъди реалист и мисли за себе си!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Еми това, че има гадже , не означава, че няма да я зарежи ( гадно, но факт) Тей че ако наистина много го харесваш дай всичко от себе си да го спечелиш.. ако не си сигурна в чувставта си.. по добре не рискувай ами си намери някой друг
    The art of love is not to let your heart get broken!

Град
    Sliven
    Не мисли за него!

Град
    у вас ;]

Re: nevazmojna lubov

може да я зареже.. да няма чувства към нея и си търси свалка с някой.. забрави го, опитай поне, или просто поговорете за вяс и за него и приятелката му за да се разберете.. или просто му се наслаждавай като те зарибява
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Shumen
    oHhH...Pak li razni deto ne znaqt kakvo iskat???tctct...Mi OK.Znachi zaebavash si kletoto gadje i trygvash s onq....I kakvo??? Po-dobre li shte se chustvash ako si s onq i zarejesh kletoto momche??? Spored men nishto osobeno nqma da postignesh v kraina smetka samo omraza....Az vikam nai-dobre si stoi na zadnika i mirqsvai shtoto...Polse pyk da ne ni pishesh che si neshtastna ili podobni raboti.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си