.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Re: Bъзможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от zik{}
    Според вас възможно ли е за мойте любовни провали да е виновен моя ръст .....висок съм 1.95 ...тежа 90кг(от година ходя на фитнес)..наистина започвам така да си мисля ...ето например....днеска си върва по улицата и две момичета пред мен, на около мойта възраст някви ме гледат и си шушнат(разбрах че е за мене защото скъсиха дистанцията помежду си)... като ми минаха по край мен...и викат "колко е висок"....и като ме подминаха започнаха да се подхилват......и точно това не мога да го разбера.....но очевидно нещо ми се подиграваха....и преди ми се е случвало....та толкова ли е потресаващо да съм толкова висок...и възможно ли е точно заради ръста ми да имам проблеми в любовта?
    Въобще да не ти пука за тея двете , а и да не е по-добре да си един метър от земята . Лично мое мнение е, че е по-хубаво момчето да е високо , така някак си си те пази проблемът ти не е във височината

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Виж не плачи, защото това ръста трябва да ти е най-малкия проблем. На момичето което ще те обича и уважава за цял живот, това ще й е най- ама най-най-най-малкия проблем ! А това че някакви си лигли , които ти завиждат и си шушукат , въобще не трябва да те притеснява! Ето например за мен ръста не е определящ фактори при избора на момче. Представи си , среща едно момиче , което по характер и по разбиране ужасно много те радва и с течение на времето продължавате да поддържате връзка , но е малко по-ниска от теб или пък малко по-висока от теб... Би ли допуснал да я загубиш, само заради някаква смешна причина Аз не! А и другите може би не! А и по-добре момичето да е по-ниска от момчето, защото ако момчето е по-дребен винаги му е по некомфортно Нали за това ходят по високи мочета с по-ниско момичета... или компромисно решение е еднакви на височина... Макар че тва са хорски мненияяя и аз независимо какъв е ако намеря някога моя човек няма да ме спре височината му! Така че не се бой, горе главата с усмивка очарователна и всичко да ти е на 6+

П.П.
    Ех.. да и да добавя в отговор на последния ти пост, повечето момичета сигурно ги еяд на добротата ти и затова ти правят гадно леко нелогично, би трябвало да се радват, но такави са Homo SapIens Humans... наречени ХОРА Но все пак не се бой, ще се намери момичето и за теб, която ще те обича от все сърце и ще се радва че те има Успех от мен! Просто внеси респект, дръж се естественно и покажи че си човек разумен , силен добър , но не и да му се качват на главата. Виж, човек става такъв какъвто си мисли че е, имам предвид, че ако полага старание да е добър, ще си личи че е такъв и обратно, ако прави гадни работи, ще си личи че е голям гадняр/ка .. .. . но за всичко си има причини.. хииихих извинявай че се отплеснах днеска съм много разговорлива
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Plovdiv
    Благодаря ви ...наистина се притесних...но сега ми е по добре
    hug ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си