.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    sf-to

МОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ ТЕМИЧКАТА И МИ ДАЙТЕ СЪВЕТ

ох първо да благодаря на всички които ще прочетат темата ми и ще ми на пишат мненията си .. влюбена съм в едно момче .. той е от моето училище .. в началото всичко беше само закачки колкото да има с какво да се занимавам в даскало но после почна да става по-сериозно .. казах на въпросното момче че имам интерес към него (може би тук сбърках ) а той ми обясни че има сериозна приятелка която много обича и до колкото разбрах тя му е била първата (въпросното момиче е от сливен .. а той е от софия .. ) .. аа момчето ми каза че много ми се кефи .. но иска да тръгне с някоя от софия само и само да забрави другата .. да я раздава курварската .. казал е на моя приятелка че ако тръгне с мен щяло да е най-много за седмица и да ме нарани .. говорих с него и се разбрахме да се държим както преди т.е. както преди да му кажа че си го харесвам .. той наистина се държеше така но аз не можах някак си ми е много странно .. да знам че знае всички неща които му наговорих и да се държа нормално .. моля ви дайте съвет какво да правя с цялата тази объркана история или поне дайте мнение благодаря ви предварително
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Фани си някой от останалите 4 милиарда момчета... А що се отнася до този ... Дръжте си се както преди...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Shumen
    Emi ne se vijdai s nego ili go zabravi.Pyk ne znam...Moje da se vyorajish s tyrpenie i da chakash da se razdeli sys tova momiche.No nai-dobre porodylji napred....Imahs 1 jivot izjivei go kakto podobava a ne v stradaniq Uspeh!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

hottie
    Guest
    Няма смисъл от това. Концентрирай се върху някой друг.

Не може да не го виждаш, все пак сте от едно училище, но се опитай да се поставиш и на неговото място. Поне е бил честен и не е искал да те нарани. Има много други момчета, но ти си искаш него, знам. Но не заслужаваш да се нараняваш сама така.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    sf-to
    охх знам че сама се измъчвам ама ... не знам мисля за него постоянно въпреки че искам да го забравя .. някак си не се получава съгласие между главата и сърцето ми
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Няма смисъл от това. Концентрирай се върху някой друг.
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

аз сам в сащия проблем и просто мога да ти кажа да изчакаш времето да излекува ... а щом те е изпуснал значи е някакав нешастник айде даваи напред

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Кажи му да го д*ха и си намери някой, който ще ти обърне внимание, не е последния на земята, повярвай ми
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Град
    София
    Играй по неговите правила засега Нека не ти пука и на теб, пък да видимммм..
    Smile!?

Град
    sofiq
    e te taka nesi zaslujava az s1m mom4e i ti kazvam za takiva ko4ove deto samo naranqvat i are 4ao neee i ne hvani si nekoi koito 6e te obi4a kakto ti taka i toi
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Играй по неговите правила засега Нека не ти пука и на теб, пък да видимммм..
    да, прабвай това ;]

има мнооооого момчета, и със сигурно има такива, които биха ти свалили звездите от небето ако им поискаш, така че си намвери друг, забрави го, като прочетох за това, че иска да е с теб за една седмица за да те нарани и се шокирах
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

---

много гадна ситуация но наистина няма сжисул да се занимажа6 с такъв 4ожек, който постъпва по подобен на4ин и това 4е се е рзделил с приателката си не го опраждава да поступва така то това си е до 4овек така 4е ли4но моя съвет е да не се занимава6 и да насо4и6 мисленето си кум това как да преживее6 слу4илото се не 4е е лесно но така е най-добре за теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си