ох първо да благодаря на всички които ще прочетат темата ми и ще ми на пишат мненията си .. влюбена съм в едно момче .. той е от моето училище .. в началото всичко беше само закачки колкото да има с какво да се занимавам в даскало но после почна да става по-сериозно .. казах на въпросното момче че имам интерес към него (може би тук сбърках ) а той ми обясни че има сериозна приятелка която много обича и до колкото разбрах тя му е била първата (въпросното момиче е от сливен .. а той е от софия .. ) .. аа момчето ми каза че много ми се кефи .. но иска да тръгне с някоя от софия само и само да забрави другата .. да я раздава курварската .. казал е на моя приятелка че ако тръгне с мен щяло да е най-много за седмица и да ме нарани .. говорих с него и се разбрахме да се държим както преди т.е. както преди да му кажа че си го харесвам .. той наистина се държеше така но аз не можах някак си ми е много странно .. да знам че знае всички неща които му наговорих и да се държа нормално .. моля ви дайте съвет какво да правя с цялата тази объркана история или поне дайте мнение благодаря ви предварително