.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: POMO6T!!!

POMO6T!!!

Az sym na 14 godini i vse o6te ne sam si imal gadje i ne sam se celuval dosega s ezik,no tova mai skoro 6te se promeni.Molq nnqkoi da obqsni kak to4no se celuva s ezik,kakvi sa stypkite pri takava celuvaka PLS! KAJETE.BLAGODARQ PREDVARITELNO

Честно казано е много трудно да се обясни........ ако го караш по леко просто си пускаш езика и го допитащ до неиния и има други неща които ме е гнус да ги обяснявам

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    оле тоя сайт го има от 6 години,как никой досега не се е сетил да пусне такава тема не знам :P
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Re: POMO6T!!!

Цитирай Първоначално написано от eLk0
    Az sym na 14 godini i vse o6te ne sam si imal gadje i ne sam se celuval dosega s ezik,no tova mai skoro 6te se promeni.Molq nnqkoi da obqsni kak to4no se celuva s ezik,kakvi sa stypkite pri takava celuvaka PLS! KAJETE.BLAGODARQ PREDVARITELNO
    земи едно лукче и чаша за ракия, после сложи лукчето вътре и го гони с език :P моите съученички така се "упражняваха докато не си целуваха ръката моята ръка така и остана девствена , а първото ми гадже яко олигавено иначе са ми казвали и езика обратно на часовниковата стрелка да се върти, ама по принцип гледай да не си отваряш много устата, да не я лигавиш прекалено и да не си наръгаш целия език в нея да не го мърдаш изобщо... абееее прави нещо като "близване" - близваш и се дърпаш.. като заначало после ще свикнеш как се прави не е нужно да изкарваш книжка...

!Ne davai parvata si celuvka na momi4e koeto ne obi4a6 ,ina4e 6e sajalqva6 !!!Az go napravih ....i sajalqvam .I nai vajnoto badi trezven ina4e mnogo 6e se izloji6 - Da ti zapecne ezika v neinata usta e nai lo6oto

Re: POMO6T!!!

Цитирай Първоначално написано от eLk0

Прави каквото ти е кеф. Гледай само да не лигавиш много момичето. Успех
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Мега фен Аватара на iiirish
    мразя тези въпроси! то общо взето всичко си идва отвътре когато му дойде времето

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    мразя тези въпроси! то общо взето всичко си идва отвътре когато му дойде времето
    е като ги мразиш защо спамиш

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    е като ги мразиш защо спамиш
    защото за огромно мое съжаление всяка втора тема е такава

e ako iska6 moi6 da doide6 na uroci
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    !Ne davai parvata si celuvka na momi4e koeto ne obi4a6 ,ina4e 6e sajalqva6 !!!Az go napravih ....i sajalqvam .I nai vajnoto badi trezven ina4e mnogo 6e se izloji6 - Da ti zapecne ezika v neinata usta e nai lo6oto
    хахахахаахаааааааааааа

Град
    Там, където е сърцето...
    Да не би приятелката ти да е на 13 и да е пуснала подобна тема във форума

П.с. Неможем да ви научим как!!!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    на 17 съм и до ся съм немал гадже и не съм се целувал, даже и не съм пил ракия пък за цигари да не говорим, трябва ли да хода при ангелите??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    на 17 съм и до ся съм немал гадже и не съм се целувал, даже и не съм пил ракия пък за цигари да не говорим, трябва ли да хода при ангелите??
    леко баце, леко

Град
    Ha MopeTo (sun)
    то си идва отвътре и от само-себе си
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от slivaka

xaxax si4ko koeto kaza mi e super mn poznato i na men mi se slu4valo
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си