.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

ВЪНШНОСТ ИЛИ ХАРАКТЕР???

Измества ли в днешно време външността характера..Според мен -да
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Враца

Re: ВЪНШНОСТ ИЛИ ХАРАКТЕР???

Цитирай Първоначално написано от bibo

е нормално
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на iiirish
    външноста винаги е първата притегателна сила, която ни дърпа към даден човек. именно визията привлича първия поглед и естествено първите асоциации "хубава е" или пък "не е чак толкова" и т.н.
    когато визуално харесаме някой ние искаме да опитаме да разгърнем отношенията си със него. тоест да започнем връзка. и именно там преминаваме границата между визия и характер. връзка се гради най-вече на уважението между партньорите. и в крайна сметка колкото и хубав и красив да е човека до нас, щом не се разбираме, просто слагаме край.
    едничкото лошо нещо в днешно време е, че хората прекалено прибързано свикнаха да градят мнение въз основа на външноста. но както са казали хората "първото впечатление винаги е грешно"

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    външноста винаги е първата притегателна сила, която ни дърпа към даден човек. именно визията привлича първия поглед и естествено първите асоциации "хубава е" или пък "не е чак толкова" и т.н.
    когато визуално харесаме някой ние искаме да опитаме да разгърнем отношенията си със него. тоест да започнем връзка. и именно там преминаваме границата между визия и характер. връзка се гради най-вече на уважението между партньорите. и в крайна сметка колкото и хубав и красив да е човека до нас, щом не се разбираме, просто слагаме край.
    едничкото лошо нещо в днешно време е, че хората прекалено прибързано свикнаха да градят мнение въз основа на външноста. но както са казали хората "първото впечатление винаги е грешно"
    +1 - В крайна сметка човек вижда първо външността...Ако човек не му харесва някой как изглежда, той сам не би искал просто да общува толкова близо с него...Външността със сигурност вече тежи повече от х-ра...но всичко това е свързано с мери като пари, козметични салони, прически, и колкото се може повече идиотизъм....Всеки държи на външността си, така малко или много става по-конкурентен в обществото. Както някои маймуни избират 2ките си по-това, колко по червен е задникът* на женската маймуна(*с извнинение), така и хората полагаме усилия, за да задоволим чуждите инстинкти...По-добре изглеждащият човек - по-добър ген за децата....Но, че вече простотията управлява всичко - това си личи и по все по-нарастващата "красота" около нас...Всеки държи да "хване" някое апетитно парче,но това, че ще си говорят с общ речник около 400 думи - няма никакво значение....Извинявам се за своя сарказъм...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Град
    tam!!! (love) ~>
    Характер!!!
    При всички случаи!

Град
    sofiq o.k
    ако трябва даизбирам 1 избирам мн ясно характера
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    не винаги е грешно, който и да го е казал е сбъркал!
    А по темата: Най-добре е да се намери баланса между външността и характера... хубаво е човек да е интелигентен, с чувство за хумор и да изглежда добре...Както казва анито.сл дори и най-красивия човек на света да ми е гадже ако не се разбираме...край, същото е и примерно човека с който сте заедно да е най-интелигентния, но може да е отвръщава външността му...това са двете крайности, затова е добре да има баланс между тези две качества
    напълно съм съгласен и с unauthorized

ами и двете имат значение
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Там, където е сърцето...
    Хмм, вярно е че не външността е най-важното, но играе решаваща роля.Все пак първото впечатление е доста важно, защото за да имаш желание да продължиш да контактуваш с даден човек по-така, първо ти е направило впечатление външността. Друг е въпроса, че критериите за външна красота на хората доста се разминават - докато за един даден човек е красив и т.н. то за друг той не е....
    Ноо като за край да кажа - И двете са важни, и външността и характера, просто едва ли има човек, който да не харесва външния ви на половинката си :P , а пък без разбирателство.... несъществува връзка.
    Айде стига от мен че много се отплеснах
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ммм ДА

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз съм за външност да го еба
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Зависи в коя възрастова група попадаш.
    До 16/18 год. възраст, да замества.
    След 18/20 - Не

Ама нали знаеш: по дрехите посрещат (външността да кажем), по акъла изпращат (характера в случая)
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Не може едното без другото.. ако някой не те привлича по външност, няма да се получи, ако някой има шибан характер пак няма да се получи..
    The Spark

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Хмм, вярно е че не външността е най-важното, но играе решаваща роля.Все пак първото впечатление е доста важно, защото за да имаш желание да продължиш да контактуваш с даден човек по-така, първо ти е направило впечатление външността. Друг е въпроса, че критериите за външна красота на хората доста се разминават - докато за един даден човек е красив и т.н. то за друг той не е....
    Ноо като за край да кажа - И двете са важни, и външността и характера, просто едва ли има човек, който да не харесва външния ви на половинката си :P , а пък без разбирателство.... несъществува връзка.
    Айде стига от мен че много се отплеснах

Град
    Blondeland
    О, не - отдавна задминах фаза "външност".
    Не мога ли да си кажа една свястна приказка с някой - то този някой не спада към графата "приятели".
    Може и Аполон да е, но ако ми говори само за коли , побоища , приятели , напивания и тн..... - абсурд!!!!

Външността е само първите пет минутки , драги мои.....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Хубави мнения по тази тема, браво.

Ани разбира се е права - с поглед характера няма как да опознаеш. Трябва да изглеждаш добре, за да привличаш хората към себе си. Ако пък си задник красотата трудно ще те спаси. Да, ще ти приземи нещо за една вечер, но до там.

Мен друго ми се върти в главата. До каква степен външността е определяща за мъжете и до каква за жените?

Примерно "красив мъж" е много флуидно понятие. Аз в живота си съм виждал не повече от десетина мъже, които мога да нарека красиви, докато прекрасни момичета виждам ежедневно.

И мисля, че всички ще се съгласим, ако кажем, че един относително грозен мъж пак може да бъде с красива жена и то не защото е заможен.
    Обратното обаче е... Щях да кажа рядкост, ама, като се замислих въобще не съм го срещал.

Та в това отношение чувствам, че жените са прецакани, защото външния вид никой не си го избира, а е трудно да се промени дори и с хирургическа намеса. Пък повечето мъже съдят за жената до огромна степен по нейната красота - неприятно...

Иначе аз с ръка на сърцето признавам, че винаги съм готов на компромис при красотата стига с момичето да си пасваме. Но това не означава, че си нямам стандарти и изисквания.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Според мен в днешно време външността определно замества характера, а не трябва да е така. Вярно е твърдението, че външността привлича и подтиква към контакти, но не по малко е вярно и обратното: много често след общуването с даден човек ние оставаме впечатлени от него и той започва да бъде все по симпатичен за нас..
    The art of love is not to let your heart get broken!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Външността не е най-важното, но е важно. Естествено е първо да си привлечен от нечия външност. Както е естествено всеки да си има различен идеал за красота. Аз например обожавам мъже с дълга кестенява коса, леко набола брада и тъмнокафеви очи, а други не могат да ги гледат такива екземпляри... Но във взаимното харесване на двама души според мен характерът играе основна роля. Защото е и трудно да се влюбиш в някого, без да го познаваш.
    Макар че съм съгласна с автора, напоследък нравствеността се загърбва, гледат се парите, "блясъка" на дрешките и "авторитета" - дали някой посещава лъскавите дискотеки, или не. Което според мен е грозна оценка на характера...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

да...аз като се влюбя в някой красавец,дори да е пълно лайно,пак си го обичам...пфф...ужас...
    Добре,че сега има от двете по много комбинирано

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    След 18/20 - Не

Ама нали знаеш: по дрехите посрещат (външността да кажем), по акъла изпращат (характера в случая)
    ..
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Измества ли в днешно време външността характера.
    За някои външността е фактор ..
    За мен и характера е важен
    Не мога да имам страхотно момиче до мен .. а характера (като цяло - поведение и всичко .. всичко просто) да е ...

Всеки човек има различна гледна точка

@sexita , ти ги гледаш . харесваш ги .. даже ги обичаш ..
    Темата за "Изменен ли е смисъла на Обичам те" или нещо подобно е точно за теб мисля .. Ако като кажеш - Обичам те - означава - харесвам те ..

За мен характера и външността - 50 на 50
    И изглежда съм намерил перфектното съотношение - говоря за Приятелката ми :* (hug)

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    След 18/20 - Не

На 17 съм , което е точно в първата , и не мисля , че външността за мен играе по0-голяма роля
    Т.е. вече зависи и от човека .. начина на мислене и т.н.
    Някои от младежите на тази възраст имат доста зряло мислене за годините си ... а някои са като тези в примера ти - гледаш яйцето от вън , а после разбираш ,че мирише от вътре ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и аз съм за външност да го еба
    +1

Град
    Русе
    аз лично гледам характера.. мн се дразня когато една позната почва да коментира ама секи човек който мине..Като го види ако например кофти се е облякъл или нещо такова супер грешно мнение си създава
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Град
    In Devil's Castle
    ами и аз уж гледам характера примерно човекът ,когото сега харесвам,не изглеждаше различно преди 2 години,ама тогава не го харесвах,защото го мислех за идиот
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си